![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
07-08-2006, 06:21 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
May, ia da-l putin cu nasul de monitor pe al tau socru, sa vada si el ce inseamna calcator
http://dexonline.ro/search.php?cuv=calcator&source= Nu fi trista, nu merita -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| dany |
07-08-2006, 06:57 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.262 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata !
Ma bucur ca v-au placut pozele Dana...drum bun ,fara peripetii si sa ajungeti cu bine in Ro. Ramo...sa fii fericita indiferent de ce vei decide. Honey...ma bucur ca ai scris .Pup ! Miha...super fain sacoul dar....nu te recunosc asa serioasa. Ella...ce bafta ai avut cu vremea !!!! Macar te-ai relaxat putin.Babuini gasesti cu remorca in Turcia Dannette...distractie placuta la mare ( parca in seara asta pleci,nu ? ). Himere...felicitari pentru sot !!!! Eu nu prea vad ca a slabit Dirk,dar cantarul zice asa...Oricum se simte mai bine si de azi a inceput iar sa mearga la job.Asteptam urmatoarele controale medicale. Crengu....ma bucur ca esti ceva mai bine .Bravo pentru cantar si sa ai o saptamana linistita la job ! Emu...sa folosesti sanatoasa cantarele....eu nu vad de ce vrei sa mai slabesti dar..fiecare le stie pe ale ei . Va doresc o saptamana plina de voie buna si fara stres. Eu fug iar la job. Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 07-08-2006, 07:00 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
07-08-2006, 07:16 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.889 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
may, foarte mult te avantajeaza fusta neagra, parca ai mai fi slabit cu inca 10 kg. sa dea domnul sa-ti gasesti mai repede de lucru sa poti sa-i dai peste nas socrului
s-a trezit si Bia azi mai tirziu, nu stiu cum s-a intimplat minunea, cred ca e intunecat afara si ploua. -------------------- ![]() |
| ALICE |
07-08-2006, 07:21 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.429 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Neata!!!!Fetelor cum punctez o lingura de salata de vinete?Ca nu stiu cat ulei am folosit la ea.
-------------------- |
| himere2005 |
07-08-2006, 07:25 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.889 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu azi ma apuc serios de slabit, imi pun si ticker, o astept cu nerabdare pe alandana sa posteze meniul ei. deocamdata o sa maninc o salata cu niste brinza rasa pe care o s-o punctez cu 2p
eu zic 1p sau 1,5p -------------------- ![]() |
| nusarich |
07-08-2006, 07:28 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
neata neuroni!
am aparut si eu pe fir... bine de vreo jumatate de ora, dar pana mi-am deschiz pc-ul, pana am facut un pic de ordine pe birou... ella, bravo ca te-ai bronzat. chestia cu drumul aglomerat nu stiu ce sa zic, colega mea a fost la mare saptamana trecuta si au facut 5 ore din constanta pana in bucuresti. ai avut bafta! may, poate e cazul sa-i servesti si tu aceeasi replica socrului tau cand vezi ca incepe sa vorbeasca "din dictionar". si eu stiam ca "calcator" e meseriasul care calca... crengu, cum te mai simti? maia e o scumpa si jumatate si are niste ochisori.... Neata!!!!Fetelor cum punctez o lingura de salata de vinete?Ca nu stiu cat ulei am folosit la ea. alice, eu zic ca maxim 0.5p. parerea mea. poate intra miha sa-ti zica ea, ca stie mai bine decat mine -------------------- |
| luchi |
07-08-2006, 07:29 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Alice, si eu punctez salata de vinete ca Himere cu 1 punct, cat pun pe o felie de paine (strat subtire
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| luchi |
07-08-2006, 07:36 AM
|
Ella, in legatura cu drumul spre si dinspere mare, hai sa-ti povestesc o chestie..amuzanta. Vineri in jur de ora 16 am plecat din Constanta spre Bucuresti. La radio,in transmisiune directa de la malul marii, o duduie povestea ca se circula "infernal" pe autostrada soarelui, si ca sunt cozi formate pe zeci de kilometri
Singurele cozi care se formeaza sunt la iesirea din Eforie Nord spre Ct, este acolo un sens giratoriu, si cei care vin din statiune trebuie sa cedeze trecerea celor care vin de pe centura statiunii.. Scuzati-ma, am uitat sa va spun "buna dimineata!" -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| himere2005 |
07-08-2006, 07:42 AM
|
eu stiu ca stirile proaste se vind cel mai bine
-------------------- ![]() |
| bubbles |
07-08-2006, 07:56 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.067 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
buna dimineata...ce faceti?eu am avut un week fff obositor
-------------------- |
| dannette |
07-08-2006, 08:03 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 243 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Neatza fetelor!
Eu abia la noapte plec, asa ca pana atunci va tin companie E asa ciudat ca stau acasa luni la ora asta...nu am mai avut nici o zi de concediu de anu trecut May, nu pune la suflet toate rautatile. La cat e socru tau de prost crezi ca isi da seama de jignirile pe care le face? De acu ar trebui sa te amuze ce ii mai debiteaza creierul... Tocmai ne-au sunat prietenii cu care ne facem concediul si au plecat cu o zi inainte. Au gasit cazare la particulari in Costinesti cu 500mii camera, conditii decente. Eu zic ca e Ok nu? Sper ca nu va plictisesc cu entuziasmul meu |
| Tulip |
07-08-2006, 08:03 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata!
De azi si eu la numarat....sper sa nu fac prostii.... Deocamdata imi beau cafeaua si,mai incolo o sa pap un iaurt...cu niste cereale.... Himere,Bia de 2 ori doarme intr-o zi?Parca asa-mi amintesc...Imi aduc aminte,ca dupa ce am invatat-o pe Timea cu 1 tura de somn,se trezea mai tarziu dimineata...pana atunci si la noi s-a dat desteptarea intre 6 si 7 -------------------- |
| dannette |
07-08-2006, 08:05 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 243 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Bubbles, ce ai facut in weekend in loc sa te odihnesti?
|
| ALICE |
07-08-2006, 08:08 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.429 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Si eu am facut o luna pauza.Adica n-am mai numarat puncte,dar am mancat tot in spiritul WW.Vad ca n-am pus nici un gram.Dar de azi ma intorc pe bune la puncte.
-------------------- |
| Tulip |
07-08-2006, 08:11 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 09:06 AM |