![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
24-01-2007, 11:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.280 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Imi place sa spun ca de maine devin mai organizata, sunt buna de gura si atat, ma uit in oglinda, scot limba la mine si inchid ochii ca sa intre ciocolata.
RU-SI-NI-CA. De ce ai venit aici in club...nu e locul tau...pleaca imediat de langa mine ca e boala grea. Eu recunosc asta.Cu toate ca imi este tare greu. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| alex25 |
25-01-2007, 12:02 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 814 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
sunt buna de gura si atat, ma uit in oglinda, scot limba la mine si inchid ochii ca sa intre ciocolata. Nu intru in club, dar expresia e de milioane si merita cativa Hilar. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
25-01-2007, 12:02 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
25-01-2007, 03:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| amalia0701 |
25-01-2007, 03:13 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.633 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Io cred ca ar trebui sa invatzam sa nu mai fin intransigenti cu noi. Azi vreau sa arat beton: ok, bag capul in trusa de farduri, scot tzoalele din camera de la drum si lesina lumea pe strada Maine vreau sa ma infig in blugii mei jandarm, asta fac, ce daca sunt marimea 54, model barbatesc ca fabricantzi au vazut numai muieri silfide? Io cred ca prea verm ca de azi sa fim perfecti. Suntem doar oameni, pana si calculatoarele mai dau rasol, se imbarliga electronii -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
|
| Sexymom |
25-01-2007, 08:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.280 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Azi iar m-am crizat in fata oglinzii ca nu imi mai vin 2 perechi de raiati care i-am luat de scurt timp, dupa care am dat fuga si am mancat o nuga intreaga.
Amalia tot la mansarda e si problema mea. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| danyhoney |
28-01-2007, 02:31 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.053 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sexy,scumpa,cred ca fiecare femeie are aceste probleme : oare arat bine ,cum sa mai slabesc putin,cum sa-mi schimb coafura,cum ar fii sa fac ceva miscare ??? Dar...totul depinde de faptul daca avem chef sa facem toate astea sau nu !!!!!!!!! Eu,spre rusinea mea,sunt de 3 luni casnica si bicicleta mea eliptica e pe post de cuier in marea parte a timpului. Fac ceva bicicleta dar nu asa cat ar trebui !!! Si ..asta e doar vina mea !!!!! Nu am ,inca,vointa necesara .Si ...cine va plange in concediu ca nu arata bine ???? EU !!!!!!!!!!
Deci :NU sunt multumita de mine !!!!! Categoric nu !!!! Si ..totul depinde doar de mine ca sa fiu multumita ,stiu asta dar..... P.S. Am scris in seara asta la "gargauni" pentru ca am baut ceva |
| Sexymom |
29-01-2007, 02:26 PM
|
[ P.S. Am scris in seara asta la "gargauni" pentru ca am baut ceva Esti teribila Dany Ref.la bicicleta, a mea sta in garaj de 3 ani.Nici nu o mai recunosc . -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Lacry |
29-01-2007, 10:39 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Azi iar m-am crizat in fata oglinzii ca nu imi mai vin 2 perechi de raiati care i-am luat de scurt timp, dupa care am dat fuga si am mancat o nuga intreaga. Amalia tot la mansarda e si problema mea. Asa eram si eu in decembrie... faceam torturi toata ziua sub diferite pretexte... si acum, pe 30 o safac unul, ca implinesteMoaca 8 luni... dar o sa calculez cu grija si o sa mananc a.i. sa ma incadrez in puncte Parca ai incercat si tu WW? Inceputul e mai greu... -------------------- |
| lliliana |
11-02-2007, 08:41 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Nu m-am mai uitat in oglinda de mult...ca de cand am renovat casa...am tot gasit motive sa n-o montez
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Sexymom |
22-02-2007, 05:06 PM
|
Am inceput sa ma simt super cu kilele mele, iar asta seara ma inscriu si la o scoala de spaniola.
Sper sa ma tina mult starea asta de bine, sa vedem cum o sa fie dupa ce termin regimul -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| lliliana |
26-02-2007, 09:09 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Yep...itzi urez sa te tzina...Optimismul shi vitalitatea ta ne ajuta shi pe noi sa ne trezim.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Ama.ro |
30-07-2007, 11:23 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 297 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Sexi, tocmai am dat de "clubul" tau si am zis sa dau si eu o raita pe aici.E boala grea..
![]() -------------------- ![]() |
| aki |
30-07-2007, 12:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.524 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
A mai ramas cineva care nu a trecut prin clubul tau?
Ia uite ca trec si eu,m-am apucat ca nebuna de exercitii si acum am gasit motiv:E prea cald afara si ma sufoc facindu-le.Bine ca macar mininc sanatos.Dar ma apuc eu cind ma clikuieste iar Acest mesaj a fost editat de aki: 30-07-2007, 12:02 PM -------------------- |
| Sexymom |
30-07-2007, 03:33 PM
|
Eu sunt tare sictirita, ma uit la mine si nu ma recunosc, nu am chef de regim,dar il tin totusi, si ma intreb : cu ce am grasit de toata viata mea este privata de bucuriile zilnice????(inghetata, prajituri, berica, ....)
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-07-2008 - 04:54 AM |