![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
14-08-2006, 08:08 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.173 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Am Mai citit ceva asemanator, poate si tu dar nu strica sa mai citesti o data
CITAT Poti cumpara o casa ... dar nu un camin Poti cumpara un pat... dar nu si somnul Poti cumpara un ceas... dar nu si timpul Poti cumpara o carte ... dar nu si cunoasterea Poti cumpara un post ... dar nu si respectul Poti cumpara un doctor ... dar nu si sanatatea Poti cumpara sufletul ... dar nu si viata Poti cumpara sexul... dar nu si iubirea. Citeodata cred ca NOROC = DUMNEZEU atunci cind citesc niste ginduri frumoase, ca cele de mai sus... eu cred ca toti avem nevoie de noroc = Dumnezeul crestin, singurul adevarat, creatorul cerurilor si pamintului. |
| lliliana |
31-08-2006, 07:37 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Citeste vitamine zilnice pentru suflet. Cred ca iti vor placea.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:48 AM |