![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
17-05-2007, 11:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
si are ora de dragalit ... adica aplica aceeasi tactica Karin, eu nu i-am taiat deloc gherutzele ca iese afara si le mai toceste ea pe copaci, dar sa stii ca e o idee -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Karin |
17-05-2007, 11:45 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Iar gherutzele i le tai, chiar daca si le ascute pe covor (nu mi-a stricat nimic in casa, nu s-a atins de mobila, parchet, pat...doar covorul e putin mai aerisit asa -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
17-05-2007, 11:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Karin, eu nu i-am taiat deloc gherutzele ca iese afara si le mai toceste ea pe copaci, dar sa stii ca e o idee Off topic: ai grija la taiatul gherutelor. Daca e prima data, mai bine intreaba un veterinar sau un stapan cu experienta in asta, pentru ca poti foarte usor sa o ranesti!-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Karin |
17-05-2007, 12:28 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Pun o poza cu scumpica mica!
![]() Aaaaa, uitasem sa zic cum i-am gasit numele! Mi-a luat ceva timp, pentru ca nu stiam cum sa ii spun...si am zis: Printzesa, ca e ca o printesa! De acolo a devenit Tessa si apoi Tessy, ca suna mai bine! Acest mesaj a fost editat de Karin: 17-05-2007, 12:34 PM -------------------- ![]() |
| _noni_ |
17-05-2007, 08:17 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 886 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
pe matza mea birmaneza o cheama oficial Chani. de la personajul din DUNE.
e cel mai inteligent animal pe care l-am vazut, si nu pentru ca e al meu. vorbeste non-stop, si daca nu o bagi in seama se supara si te ignora ce mai, o iubesc la nebunie si mi-e dor mereu de ea! (e la mama mea la valcea) Acest mesaj a fost editat de _noni_: 17-05-2007, 08:19 PM -------------------- |
| bubbles |
02-06-2007, 09:57 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.945 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Noi avem 2 .. una la Piatra la bunicamea si una la Bicaz - Chei la parintii lui babu .
Pe cea de la Chei o cheama Arabica ,e o pisica foarte razbunatoare si razboinica.Se lupta cu cainele si mai nou .. castiga Iar pe cea de la Piatra am boteazt`o Fluffy dar de cand sunt cu babu m`am luat dupa el si ii spunem Danila desi e pisica -------------------- |
| alex25 |
25-06-2007, 10:25 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 811 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
[Offtopic]
Ideea subiectului era sa vorbim despre povestea numelui pisicii, dar pentru cei care au o pisica si inca nu stiu ce nume sa-i dea, am gasit o lista cu nume de pisici: CITAT A Adele Abby Asia Alma Alissa Alice Ariel Amy B Betty Bella Bitzi Bonnie C Cici Candy Carrie D Darling Daisy Dora Doris E Emy Ella Elma Exi F Fluffy Fifi Fanny Flippy H Honey Hanny J Joke Jasmin Jody K Kelly Kim Kara Katie Kari Kiri Kiss L Lady Loony Lilly Linda Lolita M Maddie Mitzi Mitzuca Minnie Missy Miss Mika Miska Misha Masha Mara Merry Mary Mandy Mara Mommy N Natty Nanny Netty Nona Nora Nini Niki P Pisi Pisuna Pissy Pussy Puss Pisa Pony Pam Paty S Sissy Samy Suzy T Tanja Tamy Tassy Tony Y Yam-yam Yummy Z Ziggy Sursa [/Offtopic] Mi-au placut povestirile de pana acum, toate au cate o nota foarte personala. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Dumbo |
15-07-2007, 01:35 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 807 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
superbe pisicutele voastre.
pe pisica mea o cheama Dumbo - desi e pisica. Si asta din cauza ca in primul rand are niste urechi impunatoare (ca de elefant), e grasana (ca un elefant) si a incercat sa zboare de la etajul 4 (ca si dumbo- elefantul). -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| julyalina |
02-08-2007, 06:57 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
sa va spun ce mai face Mitzi a mea ?? mai nou mananca mamaliga
de la un timp se aseaza in fund si miauna usurel atunci cand unul din noi se aseaza la masa, indiferent ce mananca -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| danyhoney |
05-08-2007, 10:37 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Canarule , m-am distrat la povestea ta cu mamaliga
Pe pisica mea birmaneza a chemat-o in 2 feluri : Pisy sau Tzutzi Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-08-2007, 10:41 PM -------------------- ![]() |
| nusarich |
07-08-2007, 08:13 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.676 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Si eu am un motan (ca e deja baiat mare) pe care l-am "mostenit" de la niste prieteni care vroiau sa-l dea cuiva care iubeste animalutzele. Asta pentru ca al lor copil (care s-a nascut cand motanul avea aproape 1 an), in momentul in care a inceput sa mearga (in 2 sau mai multe picioare) a inceput si sa-l jumulesca pe motan. La propriu. Asa ca s-au gandit ei ca decat sa ajunga motanul chel, mai bine il dau. Cu ladita, cu bolulete de mancare, cu nisip si mancare. Si uite-asa a ajuns la mine. De chemat il cheama Plushuletz. De strigat este strigat pufos, pufanos, pitu, pitan ... si alte asemenea. Si el raspunde. Cand are chef. Cand nu, sta si ma urmareste cum ma dau de ceasul mortii ca sa nu se fi bagat cine stie pe unde... In primele luni am plans de vreo 3 ori ca mi-a zburat motanul de la balcon (nu aveam balconul inchis si stau la 5 + 2). Asa ca deja ma pregateam sa-mi anunt amicii ca le-am prapadit motanul, cand aparea dumnealui triumfator si intinzandu-se ca dupa un somn lung si dulce. Acum nu mai sunt asa prapastioasa, dar tot il caut ca dementa cand nu raspunde. Sa va spun pe unde se ascunde? De la dulapuri cu haine la biblioteca (deasupra cartilor, in 4-5 cm inaltime), in spatele televizorului, intre flori, pe scaunul de la birou (e mai intuneric acolo), intre pantofi sau cine stie pe unde... inclusiv in masina de spalat, daca gaseste usa deschisa mai mult.
Ce imi place cel mai tare e ca este extrem de cuminte. Nu face rele deloc (cu exceptia aerisitului covorului), ma trezeste dimineata daca nu suna ceasul, dimineata ne iubim la greu (e mai molutz si mai caldut si mai iubicios atunci), merge "la pas" dupa mine, nu m-ar scapa o clipitutza din ochi, mancam impreuna (el papica lui, eu mancarea mea - desi trebuie sa miroasa si mancarea mea, ca poate nu-i buna), miroase absolut orice mananc si gatesc (dar nu mananca decat foarte rar si atunci iaurt sau branzica topita sau cascaval, foarte rar si foarte putina carnita de pasare). Si dormim impreuna, el la picioarele mele, sau pe mijlocul meu daca e mai frig afara, sau lipit de picior, sau chiar pe fundul meu daca dorm cumva mai pe burta. El e pufosul meu si nu l-as da pentru nimic in lume. Imi umple viata si ma incanta de fiecare data. -------------------- |
| deea_Pusy |
21-06-2008, 05:19 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 21-06-2008 Membrul Nr.: 1.099 |
si eu am pisicuta birmaneza pe nume Pusy
![]() Acest mesaj a fost editat de Nessie: 22-06-2008, 11:11 PM |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:42 AM |