![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
01-03-2007, 10:50 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
sunt fffff frumoase... exact cum imi doresc eu... -------------------- |
| michelle |
02-03-2007, 10:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.182 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sa le purtati iubiti, Andreea! Ceva in genul asta imi doresc si eu
Bafta maine la proba.. astept impresii. Apropos, unde iti faci rochia, la o casa de moda? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
02-03-2007, 02:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.880 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Rochia mi-o fac la o croitoreasa care face numai rochii de mireasa si de ocazie. Dar lucreaza acasa, nu are un sediu, ceva. Am vazut rochii si de mireasa si de ocazie facute de ea si mi-au placut. E foarte atenta la detalii.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Andreea-Rodica |
03-03-2007, 07:11 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.880 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Am fost azi la proba. Din pacate doamna a facut cred o confuzie si mi-a facut rochia alba, chiar modelul pe care l-am discutat cu ea. Dar a zis ca nu-i nici o problema, imi face crem. Este super, parca nici nu ma asteptam sa iasa asa bine. Peste doua saptamani trebuie sa ma duc la proba cu pantofii, ca sa vada exact lungimea. Si peste trei saptamani e gata!
Acum cand m-am imbracat in rochie, am inceput sa am emotii. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| michelle |
03-03-2007, 08:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.182 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Super, Andreea!!
Nu ai facut poze? Mor de curiozitate Cat iti ia pe rochie? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Andreea-Rodica |
03-03-2007, 09:38 PM
|
Puteti vedea cateva poze de la proba de azi aici.
Din pacate nu era finisata pe interior si am probat pe sutienul pe care il aveam pe mine -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
| uka |
03-03-2007, 09:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
este superbaaaaaaaa
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
03-03-2007, 10:12 PM
|
Multumesc, cred ca crem va fi si mai si. De fapt e un crem foarte deschis, untiu . Sper sa gasesc pantofi care sa se asorteze, mai ales ca as vrea si o pereche de schimb, cu tocul mai mic. Nu am habar inca de bijuterii.
| michelle |
04-03-2007, 02:53 PM
|
Wow, Andreea!
Cat iti ia sa o faca? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Andreea-Rodica |
04-03-2007, 04:00 PM
|
Nu stiu inca pretul exact ca-mi fac mai multe chestii la ea. Dar in jur de 600 ron. Eu imi fac si o capa, si voalul si cocardele, buchetul si florile ptr mire, parinti si nasi tot la ea. Si sper sa ies bine per total.
| bubbles |
04-03-2007, 08:57 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
sa porti cu placere verigheta si sa iti aduca numai fericire..si noi cred ca incepem sa facem cumparaturile si luna asta ori ne luam verighetele ori costumul lui sau poate rokia mea
eu vreau buchet din flori naturale iar la par vreau ceva in genul coafurii a3a pusa de miha..a si miha .. m`ai omorat cu maggie sottoro..ai mei s`ar putea sa treaca prin budapesta peste vreo 3 sapt si daca ma hoatarasc sa ma duc .. sigur dau o fuga si pana la magazin poate ma aleg cu ceva mie imi place o rokie de 800$ -------------------- |
| Tulip |
04-03-2007, 09:54 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Andreea, e superba rochia!
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
05-03-2007, 12:59 PM
|
Multumesc mult!
Bubbles si buchetul meu va fi din trandafiri naturali, crem si visinii. Floarea mirelui va fi un trandafir visiniu, iar pentru parinti si nasi trandafiri crem sau pe aici. Pentru restul nuntasilor voi avea un trandafiras crem finut (nu-i natural ca nu ma tine punga). De cand va povestesc una pe alta pe aici am inceput sa am emotii. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
| michelle |
05-03-2007, 04:26 PM
|
Andreea, nu stiu de ce, dar am impresia ca nuntile noastre o sa cam semene
Si eu tot asa ma gandeam la flori. Si parca ziceai ca vrei sa ornezi sala pe grena? Cat te ajung cocardele/ amenajarea salii/ florile? Eu deocamdata cercetez piata, parca e prea devreme sa cumpar lucruri.. mai am 8 luni -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Andreea-Rodica |
05-03-2007, 07:35 PM
|
Sala vreau intr-adevar sa o ornez pe crem si grena. Inca nu stiu despre preturi mare lucru. Peste o saptamana doua am sa stiu mai multe.
Eu mai am mai putin de 8 saptamani si nici nu-mi vine sa cred. Sa scap miercuri de inspectia asta pe care o am si apoi ma ocup mai mult de nunta. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 04:23 AM |