![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
08-01-2007, 06:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.664 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Ma inscriu si eu pe lista mireselor din 2007. Deja ma gandesc cu groaza cat de putin mai este pana pe 28 aprilie! Si deocamdata n-am rezolvat decat restaurantul, muzica si lista cu invitati (care cine stie daca e gata).
Succes tuturor si sa avem nunti de neuitat! Revin cand ma adun un pic. -------------------- |
| michelle |
08-01-2007, 09:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.785 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Casa de piatra, Andreea!
Ti-ai ales rochia? Ai vreun model? Eu as vrea ceva in genul asta sau asta ![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
08-01-2007, 11:05 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.330 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
|
| nusarich |
09-01-2007, 08:23 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.500 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
amandoua sunt superbe! -------------------- |
| Andreea-Rodica |
09-01-2007, 09:38 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.664 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Nunta noastra va avea loc la Suceava. Despre rochie, nu prea stiu ce sa zic deocamdata. Sunt in perioada de privit prin magazine, pe net, prin albumele foto ale prietenilor. Cred ca o sa am nevoie si de o capa sau ceva, pentru ca in aprilie deobicei e destul de rece. Am descoperit ca sunt destul de mofturoasa in ceea ce priveste rochia. Nu vreau sa fie prea plina in partea de jos, mai degraba dintr-un material care curga frumos. Si as mai vrea sa aiba si ceva pe umeri, nu chiar cu umerii goi. Si parca as vrea sa fie o rochie intreaga, nu corset si fusta. Nu stiu nici eu ce vreau!
-------------------- |
| Deea |
09-01-2007, 10:13 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Andreea succes cu pregatirile! Sa ai o nunta asa cum iti doresti!
cu rochita e greu...o idee e sa te uiti la mai multe si sa alegi de la fiecare ce-ti place. eu am avut o rochie foarte simpla, fara corset si fusta, Pisik a avut o rochita super frumoasa si deosebita. ![]() ![]() -------------------- ![]() august 2006 - 95 kg august 2007 - 75 kg ianuarie 2008 - 81.2 kg |
| Deea |
09-01-2007, 10:37 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
mi-am mai adus aminte ceva; machiajul si coafura, gasiti din timp stilisti si mergeti la probe.
Pt. rochita nu va recomand crinolina, e super incomoda, eu am probat in magazin si dupa 5 minute nu stiam cum sa o scot mai repede. -------------------- ![]() august 2006 - 95 kg august 2007 - 75 kg ianuarie 2008 - 81.2 kg |
| michelle |
09-01-2007, 12:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.785 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Cum ati stiut ce machiaj/coafura va prinde? V-a recomandat un stilist? Sau ati propus voi?
Eu de obicei nu-mi strang parul, asa ca nu cred ca mi-ar sta bine cu coc -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
09-01-2007, 12:29 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.330 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Cum ati stiut ce machiaj/coafura va prinde? V-a recomandat un stilist? Sau ati propus voi? Eu de obicei nu-mi strang parul, asa ca nu cred ca mi-ar sta bine cu coc Eu am gasit mai multe coafuri, am ales-o impreuna cu coafeza pe cea pe care am avut-o, am facut o proba din care nu am reusit prea bine sa imi dau seama daca imi va sta bine sau nu, dar am mers pe mana ei. In ziua aia mi-am dat seama ca nu m-am gandit sa imi acopar urechea dreapta care e clapauga |
| Deea |
09-01-2007, 12:37 PM
|
Machiajul mi l-a facut cosmeticiana, eu nu i-am spus nimic, am facut o proba inainte de nunata cu cateva saptamani si mi-a placut ce-a iesit.
aici se vede destul de bine machiajul: ![]() coafura mi-a facut-o dupa ce ne-am sfatuit, eu am vrut trandafirasi din aia mici, naturali in par si un coc leger...la sfatul coafezei mi-am facut un coc "teapan"; cel lejer s-ar fi lasat. eu am pus pozele mici....nu stiu de ce au aparut asa mari. Nota moderatorului: Pentru detalii despre poze, citeste te rog subiectul Cum incarc o fotografie pe forum? -------------------- ![]() august 2006 - 95 kg august 2007 - 75 kg ianuarie 2008 - 81.2 kg |
| uka |
09-01-2007, 01:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.814 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
ok... am aparut si eu pe aici....
multam michelle de subiect... noi o sa avem in jur de 80 d invitati...eu zik k sunt suficienti.. ca local inca nu am cautat ptr k nu stim dk va fi la munte sau in bucuresti... rochita cre dk v-am mai aratat-o, dar ptr fetele caRE NUSUNT WW am sa o mai pun odata: desi repet nu vreau sa am modelul ala pe corset mai vb cum fac sa atasez ceva? un word?? ok, site urile vizitate mai des de catre mine sunt: www.ghidulmiresei.ro si http://www.whitewedding.ro/- e site ul unui magazin de rochitze din bucuresti... -------------------- |
| danyhoney |
09-01-2007, 01:15 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ce mult imi place primul model de rochita ,Miha !!! E superba !!
-------------------- ![]() |
| uka |
09-01-2007, 01:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.814 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
si uitasem de forum,
-------------------- |
| michelle |
09-01-2007, 01:36 PM
|
Ce mult imi place primul model de rochita ,Miha !!! E superba !! Asa e, dar sigur nu iese la fel, la facut.. Mai vin si eu cu un link House of brides -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| _noni_ |
09-01-2007, 02:00 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 870 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
in primul rand vreau sa felicit toate viitoare noastre mirese!
ca sfaturi, alaturi de ce-au spus fetele, eu vreau sa va mai recomand SA NU FITI STRESATE!!!!!! oricat de complicat vi se va parea acum totul, lucrurile se vor aranja usor, usor si pana la urma veti avea o nunta de vis! eu am fost din cale-afara de stresata cu toate ca la noi a iesit nunta foarte bine, dar in seara nuntii din cauza oboselii si a nervilor nu prea m-am mai putut relaxa si bucura de eveniment...asa ca NU FITI STRESATE! o sa fie bine, va spun din experienta! o alta chestie importanta e alegerea nasilor. va recomand prieteni apropiati, nu neaparat cu bani, dar cu care sa va intaniti de placere. credeti-ma pe cuvant ca e cea mai buna varianta! ar mai fi aranjamentele pentru cununie, dar alea cu 2 saptamani inainte.atentie, in Bucuresti pentru a fi casatoriti civil sambata se sta la coada si se da spaga! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:48 PM |