![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
04-08-2007, 06:49 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.676 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Miha, mai ajungi prin Bucuresti pana la nunta? Ca ma gandesc ca ai putea sa tragi o fuga prin centru, sunt destule magazine cu rochite de mireasa pentru toate gusturile (eu le-am vazut din exterior, dar dupa cate forme de rochii sunt expuse, ma gandesc ca exista orice varietate...). Sau, incearca sa vorbesti cu matusa ta, poate iti face rochita chiar dansa. Ma gandesc ca oricum sunteti mai apropiate si ii poti spune mai detaliat ce si cum vrei, iar pe de alta parte iti poate face oricate probe este nevoie ca sa iasa bine.
-------------------- |
| michelle |
04-08-2007, 07:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.977 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Azi am fost la Piatra si mi-am luat rochita de mireasa. E dintr-o piesa, simpla, cum voiam initial, culoarea fildesului - deci nu alba. Mi-am luat si bolero si voal lung cu broderie (desi mie nu imi prea placeau initial, dar la rochia simpla venea foarte bine).
Poze nu am si nici nu mai fac, dar e ca cea din albumul acesta. Acum e la retusat si o voi ridica la sfarsitul lui august. Nusa, nu stiu cand mai ajung la Bucuresti, poate in concediu in drum spre munte -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
05-08-2007, 01:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Azi am fost la Piatra si mi-am luat rochita de mireasa. E dintr-o piesa, simpla, cum voiam initial, culoarea fildesului - deci nu alba. Mi-am luat si bolero si voal lung cu broderie (desi mie nu imi prea placeau initial, dar la rochia simpla venea foarte bine). Poze nu am si nici nu mai fac, dar e ca cea din albumul acesta. Acum e la retusat si o voi ridica la sfarsitul lui august. Nusa, nu stiu cand mai ajung la Bucuresti, poate in concediu in drum spre munte Felicitari! Mie imi place tare mult voalul ala...nu prea stiu cum ar trebui sa-ti faci parul ca sa stea misto....dar te consulti cu coafeza. Rochia e simpla si de asemenea cred ca nu exista rochii de mireasa urate ci poate doar prea incarcate...sau modelul nepotrivit pt respectiva duduie. Astept cu nerabdare sa te vad completa. -------------------- ![]() |
| nusarich |
05-08-2007, 05:23 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.676 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Felicitari, Miha! Ma bucur ca ai gasit rochita pe care o cautai! Cea din poze mi se pare super draguta si finutza. Iar voalul e superb si pentru miresicile micute de inaltime merge de minune.
Poate faci totusi o poza cu rochita TA... -------------------- |
| michelle |
06-08-2007, 08:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.977 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Multumesc
Nusa, nu mai fac poze.. Am devenit superstitioasa dupa experienta de saptamana trecuta. Nici Cata nu a mai vazut-o de data asta. In afara de nasa mea care a mers cu mine in magazin, nimeni nu a mai vazut-o. Modelul este in genul acesta, dar a mea e mai frumoasa Voalul l-am tot probat prin casa, ca nu eram convinsa ca il vreau cu broderie -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
06-08-2007, 09:40 AM
|
|
Multumesc Nusa, nu mai fac poze.. Am devenit superstitioasa dupa experienta de saptamana trecuta. Nici Cata nu a mai vazut-o de data asta. In afara de nasa mea care a mers cu mine in magazin, nimeni nu a mai vazut-o. Modelul este in genul acesta, dar a mea e mai frumoasa Voalul l-am tot probat prin casa, ca nu eram convinsa ca il vreau cu broderie E foarte draguta rochia, si cred ca te prinde de minune! -------------------- |
| anca veselie |
06-08-2007, 10:55 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.103 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
foarte faina rochia!
-------------------- |
| Monic |
06-08-2007, 03:40 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.593 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Miha, intr-adevar superba rochita, si sincer, imi place foarte mult! E chiar pe gustul meu
Sper sa iti aduca noroc si fericire!!! Deci acum putem trece la pantofi, decoratiuni, etc, etc Anyway, eu am probat rochite facute de croitoreasa si rochii gata cumparate, si exista o diferente de la cer la pamant intre cele gata facute si cele facute de croitoreasa. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar e altceva cand mergi si iti iei exact ceea-ce iti place, exact asa cum iti place tie, decat sa astepti sa ti se faca rochia si sa primesti `oul kinder`. Nu va spun de cate ori m-am ars cu croitorese de tot soiul la care comandam o rochita si primeam o cu totul alta rochita in schimb, si de cate ori am ramas dezamagita si suparata ca mi-au disturs materialul. Tin minte ca la terminarea liceului mi-am facut trei rochii la 3 croitorese diferite(cele mai bune din oras, cica Nu am vrut sa supar pe nimeni, asta e parerea mea! Acest mesaj a fost editat de Monic: 06-08-2007, 03:40 PM -------------------- ![]() |
| michelle |
06-08-2007, 05:53 PM
|
Multumesc, fetelor, intr-adevar e draguta rochia si sper sa nu ma ingras pana in noiembrie ca mi-o stramteaza fix pe dimensiunile mele.
La cealalta as fi facut compromisuri, dar ce m-a convins sa renunt era materialul lucios, nu stiu cum se cheama, dar e in genul asta. In poze nu se vedea f bine, dar in realitate stralucea f tare ![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
08-08-2007, 08:38 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.047 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Tot asa de trista :-( Sex: Feminin |
Si-a gasit sor'mea rochie.In sfarsit.Ca nu mai era mult si mergea fara.Aaaaaaaa, am uitat sa va spun,ca pe comanda, a luat corseul de la una, fusta de la alta, ca normal, era de asteptat sa se intample asa
Acest mesaj a fost editat de ALICE: 08-08-2007, 08:38 AM |
| michelle |
08-08-2007, 10:35 AM
|
Bine ca si-a gasit si a scapat de-o grija.
Poze ceva? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
08-08-2007, 10:50 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.047 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Tot asa de trista :-( Sex: Feminin |
Nuu.Ca i-a luat masurile si numai saptamana viitoare vine.
|
| danyhoney |
09-08-2007, 02:07 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Miha , mie , personal , imi place tare mult rochita si cred ca ti se potriveste de minune !!!!
Monic ....tu cand ne arati poze ???? -------------------- ![]() |
| bubbles |
09-08-2007, 07:52 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.945 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata .Himerus pe 19 am nunta
Miha f frumoasa rokita.Sa o porti fericita.Voalul si al meu e cu broderie -------------------- |
| michelle |
09-08-2007, 09:48 AM
|
Bubbles, cum mai stai cu pregatirile? Ai emotii?
ps: multumesc, fetelor -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:43 AM |