![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Monic |
24-09-2007, 02:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
|
| ina_ceva |
24-09-2007, 04:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cat de frumusica ai fost
Pozele de la fantana unde au fost facute? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
25-09-2007, 09:21 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.785 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Monic, arati de invidiat! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| danyhoney |
25-09-2007, 11:47 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Superbe pozele , Monic ! Frumusico !
-------------------- ![]() |
| nusarich |
25-09-2007, 05:53 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.500 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Foarte frumoase pozele, Monic. Casa de piatra (inca o data) si multa fericire!
-------------------- |
| michelle |
05-10-2007, 12:16 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.785 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Din capitolul vise de mirese stresate
Eu am ras cu lacrimi, am preluat post-urile de pe miresici.ro: Inainte de nunta am visat ca ii dadusem soacrei mele rochia sa mi-o calce si mi-a adus-o inapoi vanata la culoare, si in timp ce-l cautam pe-al meu de zor sa ne casatorim el se casatorise deja Iar soacra mea era in vis in culmea fericirii Primul vis l-am avut imediat dupa ce mi-am luat rochia de mireasa. Visam ca organizasem aproape totul in detaliu, dar am uitat sa imi iau incaltari. Prin urmare, am luat si eu ce s-a nimerit atunci, adica o pereche de bocanci. Acum vreo 3 zile am visat ca nu venise nimeni la nunta. Era totul pregatit, pus la punct, imi ziceam in gand ca e totul rupt din poveste, dar invitatii au uitat sa mai vina. Eram asa descumpanita, incercam sa dansez, dar formatia nu avea nici un stimulent sa cante. Aseara am visat ca atunci cand am ajuns la restaurant, la intrare paharele erau de diferite marimi si erau murdare, iar eu le strangeam si le duceam la bucatarie Ieri sera am stabilit aranjamentele florale, buchetul meu, cocardele toate detaliile care mai ramasesera legate de flori si eram super incantata si fericita si am adormit cu gandul la freziile din buchetul meu... dimineta m-am trezit 'traumatizata" visasem ca buchetul meu a fost o uratenie asimetrica si toate freziile erau ofilite si cresteau din buchet fara incetare tot le rupeam si ele tot apareau... Si eu am tot felul de vise ciudate...O data am visat ca eram imbracata in mireasa,dar aveam niste pantofi negrii de toata frumusetea Am visat ca ne-au ajuns invitatii la local la 3 dupa-masa, in loc de 8 seara, cica am trecut pe-acolo sa vad cum arata localul aranjat si am dat peste invitati care serveau deja aperitivul cald. Dupa aia am fugit la biserica sa vb cu parintele sa ne cunune mai repede si a zis ca nu poate, asa ca m-am intors la local david_oana: ahh...deci si mirii viseaza Eu aveam o gramada de vise de-astea inainte de nunta dar cel mai urat a fost unul in care visam ca era usa prea ingusta si nu incapeam din cauza rochiei si nu puteam sa intru in restaurant eu am visat ca nu am fost prezenti la nunta noastra, iar frate-meu imi povestea cum a fost, iar eu ma ofticam ca nu sunt in pozele de la biserica.. apoi am visat ca se apropia ziua si nu aveam rochie, iar azi noapte am visat ca nu puteam sa ma marit pt ca trebuia sa divortez(tot cu beib ma maritam, tot de el trebuia sa divortez ca sa putem face religioasa...) Eu am inceput sa visez ca gasesc alta rochie in dulap, mai urata, cu maneci bufante si pe gat, Cel mai haios vis al meu a fost in felul urmator : se facea ca era nunta a doua zi iar eu nu imi cumparasem inca rochie de mireasa...si ma gandesc eu putin si o trimit pe sora mea la cumparaturi in Bucuresti eu fiind din provincie, intr-un sfarsit ea se intoarce si imi arata rodul muncii ei(eu in realitate avand incredere in gusturile ei), si ce credeti... imi aduce o fusta alba si o bluza pe care scria Fornetti (defapt era o uniforma a celor de la Fornetti). Si se scuza spunandu-mi ca nu mai era nici un magazin deschis la ora aia, si astea erau singurele lucruri albe pe care le-a gasit... Si eu am avut un vis foarte aiurea, cam acum o luna. Eram inainte de nunta, acasa, si mi-am probat rochia de mireasa (pentru a n-a oara). Si nu stiu ce s-a intamplat, ca a venit sotul meu la mine si m-a scos rapid din casa, ca cica ne urmarea cineva... eu tot in rochie, bineinteles! In prima faza am fost dezamagita ca a vazut rochia, si nu ar fi trebuit. Si iesim noi din casa, si mergem prin centru, pe jos, eu in rochia de mireasa, si eram stresata ca mi-o murdaresc si de alea... Si la un moment dat am ajuns intr-un loc din care nu puteam iesi decat tarandu-ne pe jos. Si eu disperata, cum sa ma tarasc pe jos cu rochia de mireasa inainte de nunta???? Initial am vrut sa ma dezbrac, dar deh, erau oameni in jur... n-am putut. Asa ca.... m-am tarat pe jos, pe pamant, cu rochia de mireasa... mi-am facut-o ferfenita... Bine ca macar am scapat cu viata de "urmaritorii" nostri. Deci m-am trezit plangand din visul asta, nu altceva... Cred ca n-ar trebui sa ma mai uit la filme de actiune, ca evident nu-mi fac bine. Am visat tot felul de tampenii : ba ca nu mai intram in rochia de mireasa, ba ca era rupta ba ca nu-mi facusem nimic la par, ba ca nu aveam buchet, ba ca la civila al meu cand trebuia sa zica DA a inceput sa rada si eu am lesinat, ba ca nu-mi veneau oamenii la nunta ... Cea mai tare a fost faza cand se facea ca eram la nunta dar fara mire si toti intrebau unde e iar eu le raspundeam "a plecat cu atv-urile la munte, ca avea clienti la inchiriat !" Cel mai tampit a fost cand am visat ca am adormit de atata oboseala si am ratat nunta Cel mai ciudat vis al meu a fost sapt trecuta(de asat imi auc amine).Eram in biserica.Urma sa ne casatorimi si deodata apare o fantoma ,o broasca mare si verde,dar plata ca ,Casper.Si vroia sa ne inghita si noi alergam pe acolo,si broasca dupa noi ..si m-am trezit Ultimul "vis" a fost ca am intarziat la biserica, o ora, si preotul nu vroia sa ne mai cunune pt ca avea alta slujba de facut; atunci mirele a plecat pe jos, prin zona, sa caute un alt preot care sa ne cunune dar nu a gasit; eram distrusa....si am plecat cu invitatii la restaurant....unde mi-a venit rau cand am intrat: arata ca o cripta, groaznic, lumina mai deloc, toate florire ofilite, ca si cum ar fi stat 2 zile fara apa si eu urland ca pe asta am dat eu 35 mil????? Aseara visam ca alergam dupa rochie de mireasa din magazin in magazin, din oras in oras... Doru era cu mine, in vis era cel mai bun prieten al meu, dar NU CU EL urma sa ma masit. Nu stiu cu cine, dar faza e ca eu mi-am dat seama ca pe el il iubeam si am inceput sa pling de mama focului ca eu vreau sa ma marit CU EL!!!! Am avut primul vis legat de nunta. De rau, bineinteles. Eram la restaurant si asteptam invitatii. Doar ca de emotii am uitat ca tre sa-i primesc cu sampanie. Asa ca supa ce au venit cativa, mi-am adus aminte si m-am hotarasc sa ciocnesc cu fiecare dintre ei. Iau eu doua pahare, ma duc la primul (unul care nu are ce sa caute la nunta mea, dar visul meu n-a inteles asta) ciocnim. Cand sa iau pahar sa i-l duc urmatorului la masa, vad ca pe masa erau numai pahare d-alea mici, de coniac. Si alea puse unele peste altele, pe o masa, ca-n chiuveta, pline de spuma de la detergent care se scurgea pe ele. Amabila (nu-mi sta in fire) ii spun ospatarului sa-mi aduca si mie cupe de sampanie, decente. Si vine ospatarul: "Nu mai avem pahare de sampanie" CEEEEE?????? Si-mi intinde o tava plina cu pahare de unica folosinta, maro pe afar si albe pe dinauntru (ca alea de la automatele de cafea), care mai avea si un cant sau nu stiu cum sa-i spun, d-ala ca la ibricul de cafea, pe unde torni. Urmatoarea secventa din cosmarul meu: Eu, acasa, langa iubi, ciufulita, cu rochia de mireasa varza, plangand in hohote ca nenorocitii mi-au stricat nunta!!!!!!!!!!!! Si plangeam si-n realitate, ca l-am trezit si pe al meu cu sughiturile mele si s-a speriat cand m-a vazut cum imi curgeau lacrimile siroaie. A zis ca sunt nebuna eu aseara am realizat ca de la formatie nu am primit nimic in scris ca le-am platit acont si suma finala de plata .... asa ca azinoapte am visat ca nu vroiau sa mai vina, dar au venit totusi tarziu si cantau ooooribiiill si la 11:35 taiam tortul pt ca imi plecase mai toata lumea de la masa si plangeam la 12 fara 5 minute ca nu ma furase si pe mine nimeni trebuia sa servim sarmalele la restaurant si ca intelegerea fusese ca noi sa aducem smantana pentru sarmale. Sotul meu cumparase smantana , dar un singur borcan pentru 170 de persoane , pe care l-a pus pe tot in farfuriile noastre. Lumea era suparata si toti cereau smantana! Eu eram suparata pe al meu si voiam sa il trimit in toiul nuntii la magazin sa cumpere smantana!! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| michelle |
26-11-2007, 02:40 PM
|
Postez si aici povestea nuntii..
In dimineata nuntii cand m-am trezit, ploua afara si era un cer negru de am zis ca stau toata ziua in pat la TV si nu ies din casa. La 8.20 am iesit din casa sa merg la manichiura. Dupa ce mi-a terminat manichiura, cand sa ma imbrac, mi-am stricat o unghie. I-am zis manichiuristei sa mi-o refaca, dar tot se vedea aiurea. Am zis ca o sa o refac eu acasa. (bineinteles ca nu am mai reusit sa o mai refac) Apoi am mers la coafor si machiaj. Am chinuit-o pe aia de 3 ori sa imi refaca machiajul ca nu imi placea , mi se parea prea strident la ochi, iar fata nu era acoperita bine cu fond de ten. Cata l-a trimis pe un prieten sa-mi aduca florile pt par, dar in cutie erau doar orhideele de pus in piept, nu si orhideele mele pt par. La un moment dat ma sunase Cata care ridicase florile si mi-a zis ca buchetul e ok, dar ca e cam mare.. Incercam din rasputeri sa raman optimista. Apoi am trecut la coafat. Am stat cu bigudiuri sub casca aproape 1 ora. Intre timp au venit si orhideele pentru par, care erau superbe.. Dupa ce mi-a cladit coafeza in cap toata coafura si m-am vazut in oglinda, am respirat usurata.. Mi-a placut enorm cum a iesit ! Toata treaba a durat pana la 13.15. Cand am iesit de la coafor nu mai ploua – iupiii ! Apoi am mers acasa, si dupa ce m-am imbracat in rochie, am stat numai in fata oglinzii, nu imi mai venea sa imi iau ochii de la mine, parca eram un personaj de basm In ultima vreme am tot incercat sa imi imaginez cum as arata mireasa, dar nu imi venea in minte nici o imagine cu mine. Surprinzator, am iesit mult mai bine decat mi-as fi putut imagina vreodata. Nici rochia pe care mi-am luat-o nu imi placea 100%, dar cand am luat-o pe mine mi s-a parut cea mai frumoasa rochie pe care am vazut-o vreodata. In scurt timp a venit mirele meu cu tot alaiul. Cand au intrat pe usa, mi-au dat lacrimile Toata lumea mi-a spus ca sunt foarte frumoasa – oare de ce? Am fost degajata si m-am bucurat de fiecare clipa pe care am trait-o. Nu am stiut nimic de tot ce tinea de partea organizatorica. Listele cu task-uri le facusem zilele trecute si toate atributiile fusesera bine distribuite. La starea civila a fost foarte emotionant. Am primit multe flori, felicitari si cadouri. Toate chipurile dragi erau alaturi de noi. Am stat la foto cu toti invitatii, ca sa avem o amintire a acelui moment magic cu fiecare. Dupa starea civila aveam la dispozitie o ora pana la cununia religioasa. In ultimele saptamani ma tot framantasem cu ce vom face pe frig si ploaie in acest timp. Un prieten a venit cu ideea geniala de a merge la o pensiune din afara orasului. Zis si facut. Ne-am imbarcat toti in masini, dar nu a stiut nimeni unde vom merge. Vremea a tinut cu noi, si desi e era un ger (3 grade), eu nu am simtit frigul pe care l-au simtit ceilalti. Am facut o sedinta foto intr-un loc magnific (eu am crezut ca nu am stat ai mult de 10 minute Apoi ne-am indreptat spre biserica. Am fost surprinsi sa vedem schele in partea dreapta, cu o zi inainte nu erau, cand am fost la spovedit. Dar asta e, nu ne cununam in fata scandurilor, ci in fata lui Dumnezeu. A fost si o parte buna. La un moment dat am vazut fotograful catarat pe schele, ne facea poze de sus Slujba a fost foarte frumoasa si emotionanta.. am avut si un cor de 6 seminaristi (de la teologic).. La biserica au mai aparut alte chipuri foarte dragi, care au strabatut toata tara sa vina la nunta noastra. Dupa ceremonie ne-am indreptat spre local. Lumea se astepta sa mergem cu masinile, insa cand am iesit din biserica nu mi s-a parut foarte frig si am luat-o pe jos. A fost foarte frumos ! Cand am ajuns la local, am descoperit ca nu erau suficiente locuri, desi noi la ora 12 dadusem schema cu aranjamentele meselor si numarul de locuri distribuite pe fiecare masa. Cu un telefon am rezolvat problema : cei de la firma de decoratiuni au venit instant si au imbracat 10 scaune. Apoi am observat cu stupoare ca nu avem piscoturi pentru sampanie Sala arata foarte frumos decorata, cu huse crem cu grena, florile din sfestnice frumos aranjate. Cand am dat comanda stiam exact ce flori vor fi, ca le precizasem: gerbera crem si crizanteme grena. Arcada, la fel. Dar toate au aratat mult mai frumos decat in imaginatia mea. Au stiut sa strecoare si o rochita miresei, si o minirosa.. Superb! Apoi a urmat perioada in care am primit invitatii. Abia asteptam sa inceapa petrecerea. Pe la 21.45 am deschis dansul. Am avut putin emotii, dar a fost frumos! Am fost aplaudati si am inteles ca mamicilor noastre le dadusera lacrimile. Apoi a inceput petrecerea.. Muzica a fost extraordinara, mancarea la fel, invitatii pe masura. Am dansat toata noaptea pana mi s-au rupt ciorapii de tot. Cand m-au furat prietenii nostri m-au dus in disco si am dansat tot timpul. A fost super! Atmosfera, muzica.. M-am simtit admirata La un moment dat cand dansam cu socrul, imi zice "ia uita-te in sala, nu mai e nimeni la mese.. Lautarii nostri i-au ridicat pe toti" Toata lumea s-a simtit extraordinar, nu am auzit plangeri nici pana azi. La un moment dat isi lua la revedere un cuplu (var de-al mamei) si cand sa plece, formatia a inceput sa cante Meneaito .. si doamna respectiva a inceput dintr-o data sa topaie pasii dansului La 4.20 in sala erau mai mult de jumatate de invitati. Am inceput sa plang cand au inceput sa plece invitatii.. nu voiam sa se termine.. M-am bucurat insa ca toti aveau in mana marturiie pe care le-am facut noi si le tineau ca pe ceva de pret Am aruncat buchetul si l-a prins o prietena tare buna. Ma simt tare bine sa il stiu pe maini bune Voalul i l-am pus sora-mii. A fost tare emotionata.. avea lacrimi micuta.. La 5.30 inca mai dansam cu prietenii nostri de se mirau si lautarii ca desi a venit lumea asa devreme, inca ii mai tin picioarele. Cand am plecat, a trebuit sa luam toate florile de la aranjamente, inclusiv aranjamentul de la prezidiu. Casa mamei mele arata ca o gradina ! Florile primite de la cununie, florile de pe mese, buchetul imens de la prezidiu.. Cand am ajuns acasa, am mai stat la povesti. Nu imi venea sa cred ca s-a terminat deja. Nu mai voiam sa ma dezbrac de rochie.. Mi-am planinficat sa ma mai imbrac in ea si sa mai fac poze.. candva Totul a fost foarte frumos, ca o nunta de poveste, toate s-au legat perfect, am trait fiecare clipa intens, m-am bucurat de fiecare moment pe care l-am petrecut. A fost de vis! Mai vreau o nunta!!! – cu acelasi sot, evident -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Monic |
28-11-2007, 05:32 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Miha, au am doar cuvinte de lauda la adresa ta. Ma bucur ca ai pus atat de multe poze, macar asa am putut avea impresia ca chiar sunt la nunta ta.
Ai fost tare frumoasa si delicata, felicitari |
| michelle |
03-12-2007, 06:57 PM
|
Miha, au am doar cuvinte de lauda la adresa ta. Ma bucur ca ai pus atat de multe poze, macar asa am putut avea impresia ca chiar sunt la nunta ta. Ai fost tare frumoasa si delicata, felicitari -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:43 PM |