![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Monic |
11-01-2007, 08:46 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.633 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Pantofii
![]() ![]() si modelul(nu se vede prea bine din pacate) ![]() ![]() Acest mesaj a fost editat de Monic: 11-01-2007, 09:14 AM -------------------- ![]() |
| michelle |
11-01-2007, 09:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.170 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Wow Monic, sunt superbi!
Dar cum sunt la purtat? Nu-s incomozi? Ma refer daca atunci cand mergi nu se izbeste talpa lor de talpa ta (ca la ceilalti pe care i-ai avut la petrecerea de Craciun) -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
11-01-2007, 11:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Foarte frumosi pantofii,Monic!
Ce poze grozave,Miha!!!Am ramas -------------------- |
| Deea |
11-01-2007, 11:36 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.505 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Frumoase pozele Miha; preturile sunt pe masura, stiu firma respectiva, au organizat nunta unei cunostinte.
Monic foarte draguti pantofii, si comozi. -------------------- ![]() |
| himere2005 |
11-01-2007, 01:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
foarte frumosi pantofii Monic
miha, asa o sa arate nunta ta eu nu stiu ce sfaturi sa va dau ca nu am avut nunta. atat tin minte ca dan era sa intirzie la starea civila si fratele lui dan chiar a intirziat. si eu am un regret legat de poze..nu am poze. aveam un aparat care s-a stricat si noi nu ne-am dat seama ca nu era digital, facea poze in gol....o singura poza aveam, sper macar sa o gasesc pe aia si sa v-o arat si voua, de la starea civila ...deci mare grija la POZE -------------------- ![]() |
| michelle |
11-01-2007, 02:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.170 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
miha, asa o sa arate nunta ta he he as vrea eu Mey, eu am pus pozele alea ca sa se inspire fetele -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Monic |
11-01-2007, 03:19 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.633 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Miha, pantofii sunt incredibil de comozi, cel putin la prima purtare. In spate este o curea cam in genul la pantofii astia, deci nu-mi `joaca` piciorul in pantof.
![]() Ma bucur ca va plac Acest mesaj a fost editat de Monic: 11-01-2007, 03:20 PM -------------------- ![]() |
| nusarich |
11-01-2007, 03:47 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
foarte frumoase pozele, miha.
monic, pantofiorii sunt absolut superbi! nu stiu cum puteti voi sa stati (si sa mergeti) pe asemenea toace, dar mie una imi plac de mor! eu cad de pe incaltari cu tocuri de mai mult de 4-5cm -------------------- |
| Monic |
11-01-2007, 04:54 PM
|
Nusa, din pacate in adidasi nu pot merge
asa ca trebuie sa ma strofoc 1 zi, ce sa-i fac Miha hmm, mi-ai facut sange rau cu pozele anterioare pai eu, in oraselul meu nenorocit sa ma bucur daca gasesc balonase colorate -------------------- ![]() |
| nusarich |
11-01-2007, 06:10 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Nusa, din pacate in adidasi nu pot merge asa ca trebuie sa ma strofoc 1 zi, ce sa-i fac Miha hmm, mi-ai facut sange rau cu pozele anterioare pai eu, in oraselul meu nenorocit sa ma bucur daca gasesc balonase colorate ei, n-am zis chiar in adidasi, dar eu, una, cam cad de pe tocuri mai mari de 5cm. plus ca babuinul meu e mai maruntel si chiar sa fiu cu un cap mai inalta... a, si mai am un motiv, si asta chiar ca ma determina sa fiu precauta, dupa operatia de varice mi s-a recomandat sa nu port tocuri (daca se poate deloc), pentru ca pot sa fac nu stiu ce chestii mai nasolute pe piciorul cu pricina. de-asta ma feresc. dar tu oricum esti o scumpa si daca poti sta pe tocuri, ai toata admiratia mea! si invidia pe masura! -------------------- |
| Andreea-Rodica |
11-01-2007, 06:51 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.868 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Nusa, din pacate in adidasi nu pot merge asa ca trebuie sa ma strofoc 1 zi, ce sa-i fac Miha hmm, mi-ai facut sange rau cu pozele anterioare pai eu, in oraselul meu nenorocit sa ma bucur daca gasesc balonase colorate Am fost la o nunta unde mireasa era incaltata cu niste tenisi albi de toata frumusetea si nu se vedeau deloc de sub rochie. Eu am vazut dimineata, cand mi-a aratat ea, ca altfel nu observam. Si eu ma gandesc la ceva de schimb cu tocul jos, pentru orice eventualitate. Nu de alta, dar ziua aia va fi tare lunga, dar si mai frumoasa! -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| daconst |
12-01-2007, 06:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Eu n-am avut a doua pereche de pantofi comozi...asa ca la 5 dimineata dansam desculta...cu toate prietenele mele.
Noroc ca era mocheta pe jos si n-am avut treaba. Ps: Sa nu uitati de dansul pe masa. -------------------- |
| michelle |
13-01-2007, 02:33 PM
|
Am mai fost si eu la o nunta unde mireasa a stat desculta (bine, nu se vedea), dar problema era ca era graviduta in luna a 5-a.
Asta cu dansul pe masa nu o stiam, adica la noi nu am vazut Fetelor, voi ce culori va ornati sala? Ca asta imi sta mie pe creier. In functie de tema salii depinde totul: tortul, invitatiile, florile nuntasilor etc Am tot cautat pe net dar nu am gasit mare lucru. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
13-01-2007, 06:49 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.437 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Am mai fost si eu la o nunta unde mireasa a stat desculta (bine, nu se vedea), dar problema era ca era graviduta in luna a 5-a. Asta cu dansul pe masa nu o stiam, adica la noi nu am vazut Fetelor, voi ce culori va ornati sala? Ca asta imi sta mie pe creier. In functie de tema salii depinde totul: tortul, invitatiile, florile nuntasilor etc Am tot cautat pe net dar nu am gasit mare lucru. depinde mult de culorile salii; stiu ca sunt f la moda acum culorile somon si lisa, mie somon imi place f mult, si am vazut sala noastra decoarat pe somon si arata superb, era insa prea tarziu sa ne rezgandim si am lasat albastru cu bleu. F important este sa ai contrast, culori mai tari si culori mai pale, dar nu numai pal, ca se pierde; repet, depinde mult de sala -------------------- |
| michelle |
13-01-2007, 08:24 PM
|
Ai cumva poze pe net cu aceste culori, ca nu imi imaginez cum arata?..
Eu ma gandeam la crem cu grena (culoarea untului si rosu inchis), dar nu stiu ce flori se incadreaza aici, in afara de trandafiri.. Plus ca nu stiu cam cum s-ar potrivi culorile. Este o poza pusa de mine anterior, cea cu fete de mese grena.. Mai astept idei, pareri -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 01:23 PM |