![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
13-01-2007, 09:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sa va arat ce am am mai gasit, sa va delectati si voi. Albume foto profi
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| uka |
14-01-2007, 09:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
eu nu am preferintze... depinde de local... si de banii d care o sa dispunem...
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
15-01-2007, 01:40 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ai cumva poze pe net cu aceste culori, ca nu imi imaginez cum arata?.. Eu ma gandeam la crem cu grena (culoarea untului si rosu inchis), dar nu stiu ce flori se incadreaza aici, in afara de trandafiri.. Plus ca nu stiu cam cum s-ar potrivi culorile. Este o poza pusa de mine anterior, cea cu fete de mese grena.. Mai astept idei, pareri combinatia la care te-ai gandit este super si la asta ca flori merg in afara de trandafiri, pe care ii recomand ca aranjament pt masa mirilor (se vede f frumos) jerbere, exista o culoare caramizie si merg facute din crizantema olandeza alba cu o jerbera caramizie in centru, nu? Culoarea somon este rozul ala mai spre portocaliu, exact culoarea somonului afumat iar lila este un mov mai dechis. ma uit pe net si daca gasesc culoarea iti dau link la firma respectiva -------------------- |
| Pisik |
15-01-2007, 01:59 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
-------------------- |
| bubbles |
15-01-2007, 07:26 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
foarte bun subiect
nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi atunci .. ce stress.. localul este pt 250 persoane dar nu stim daca nu cumva nu vor incapea oamenii ca la asa e la babuin... vin toti la care ai lui au fost la nunta bautura , prajiturile si tortul cred ca il ducem noi.. inca nu ne`am hotarat ... sapt viitoare tb sa mergem sa vb de meniu rochia de mireasa..mai astept poate reusesc sa ajung la 55 kg -------------------- |
| Monic |
15-01-2007, 07:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.616 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
si eu m-am gandit la un crem cu rosu dar inca nu stiu sigur nuanta
-------------------- ![]() |
| emu |
17-01-2007, 04:15 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
fetele, pt mai multe idei va mai dau si eu un site care acopera totul despre nunti theknot.com linkul acesta e spre decoratiuni; trebuie sa va inregistrati totusi...
-------------------- |
| himere2005 |
17-01-2007, 10:23 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
Culoarea somon este rozul ala mai spre portocaliu, exact culoarea somonului afumat iar lila este un mov mai dechis. ma uit pe net si daca gasesc culoarea iti dau link la firma respectiva
da...eu am vazut pe undeva combinatia asta...eu ii zic ca din popor mov cu roz o alta combinatie vie si venea dragut era galben cu alb, tot asa sidefate...bine, era o tipa cu bani si era nunta pe 2 nivele, scara plina cu tot feluri de artificii, flori cu alb si galben...in fine...iesise superb si tortul...eu am fost invitata dar nu m-am dus am vazut doar pe caseta...am fost doar la biserica -------------------- ![]() |
| michelle |
17-01-2007, 11:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Da, dar pana la urma o sa vad ce gasesc in amaratul de oras unde are loc nunta, nu imi mai fac planuri degeaba.
Cert e ca vreau numai aranjamente florale, baloanele sunt excluse. Mai nou, mi-am dat seama ca o sa imi trebuiasca ceva peste rochie, caci in noiembrie e frig (chiar daca nu o sa stau prea mult pe afara).. Si am inceput sa caut pe net modele. Nu prea am gasit ceva care sa-mi placa in mod deosebit.. ![]() ![]() ![]() Cel mai mult mi-a placut asta: ![]() Mai astept pareri, idei etc -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| himere2005 |
17-01-2007, 02:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ultima este frumusica foc dar "plasa" aia nu cred ca-ti tine deloc de cald
-------------------- ![]() |
| nusarich |
23-01-2007, 12:39 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
miha, uite ce-am mai gasit pe net in legatura cu "acoperamantul", bine, se poate face si una mai scurtuta decat cea din poza
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
23-01-2007, 07:32 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.824 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Eu imi doresc sa fac nunta pe bej (ceva spre culoarea sampaniei) si grena. Cred ca ar iesi bine. Eu o sa-mi fac rochita bej, cu buchet de trandafiri grena (visiniu), iar pe ginerica sper sa-l conving sa-si ia costum bej cu vesta si lavaliera grena. Si floarea din piept ca cele din buchetul meu.
Aceleasi culori se vor gasi in invitatii si la ornarea salii. Vai ce putin mai este si la multe lucruri abia sunt la capitolul planuri. Saptamana viitoare ma duc la o croitoreasa sa vad de rochie, tineti-mi pumnii. Si eu ma gandesc ca-mi trebuie ceva pe deasupra, si ma gandesc la o capa din acelasi material cu rochia. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| michelle |
24-01-2007, 11:58 AM
|
Multumesc, Nusa
Andreea, nunta ta seamana cu a mea -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
24-01-2007, 03:01 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Multumesc, Nusa Andreea, nunta ta seamana cu a mea pai de ceva scurt ziceam si eu, ca lung mi se pare un pic cam incomod s-o porti pe tine... si cred ca nu e greu de facut, pentru ca e relativ simpluta, clasica, si poti s-o mai porti si dupa eveniment -------------------- |
| michelle |
24-01-2007, 03:05 PM
|
Adevarul e ca orice pui peste, schimba aspectul rochitei.. Asta e, daca mi-a trebuit in noiembrie
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 10:52 AM |