![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| tmanbone |
16-04-2007, 02:10 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Ok...
Sa va spun, de 3 zile stau pe ceaiuri, si durerile s-au mai redus in intensitate, de obicei mai apar dimineatza si dureaza doar cateva ore (probabil ca tre sa stau cu capul in galeata ca sa-mi treaca in 5 minute, dar nici eu nu pot sa beau atat de mult). Dupa mai multe cautari pe net si paramentari cu prieteni, oscilez intre ceai de matase de porumb si cozi de cirese (va dati seama ce afacere fac aia? imi vand doar cozile Ina, vezi ca m-am apucat si de portocala aia, sper sa mearga. Maine ma duc sa fac o urografie (parca asa se numeste) si apoi o sa vedem. No-Spa l-am incercat in saptamanile trecute, functioneaza de obicei, dar probabil ca tre sa il iei cu pauze; in ultima vreme nu prea isi mai facea efectul desi crescusem concentratia. Cu siguranta insa, berea ajuta Cat despre Rowatinex, evit sa iau medicamente fara recomandarea doctorului, si din cate am citit pe net, nu e folosit pentru dizolvarea pietrelor, ci pentru evitarea formari acestora.. sau cel putin asa am citit eu. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Sexymom |
17-04-2007, 06:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.010 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu am ambii rinichii infasurati in pietricele, pot. asta iau Uricol.Iar bere beau pt, ca ajuta la spalarea rinichilor.Nu in exces insa.
Rowatinex am luat si eu timp de 3 luni, impreuna cu Uricol, in reprize de 10 zile pe luna. Sanatate. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
18-04-2007, 12:46 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Ieri am fost din nou la doctor, am facut o urografie si cica nu exista nici un inconvenient sa fac ultrasunetele. Tot pe baza urografiei, mi-a zis ca desi piatra e mare rinichiul functioneaza perfect.
Tre sa mai astept totusi, mi-au ratacit aia niste analize si cica e bine sa le am inainte de interventie, caci oricum o sa le fac si dupa si tre sa se vada evolutia. I-am povestit doctorului de faza cu ceaiuri, n-a zis nici da nici nu. Mi-a repetat din nou sa nu beau cantitati mari de lichide. Eu ma bucur ca de vreo 3 zile am scapat de dureri si ma simt aproape normal (mai apar dimineata dar sunt slabe). In privinta acestora, mi-a zis sa iau Piafen. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Sexymom |
19-04-2007, 07:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.010 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sper sa te faci bine cat mai repede, oricum esti pe drumul cel bun. sanatate multa si tine-te de analize, sa nu amani, sanatatea estre cea mai importanta.Pupici cu sclipici.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| tmanbone |
20-04-2007, 12:55 PM
|
Saru'mana.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| buretel |
20-04-2007, 04:41 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.292 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Sanatate multa!
Asteptam sa ne spui rezultatul analizelor. -------------------- |
| ina_ceva |
21-05-2007, 12:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cum stai cu pietricelele? A trecut destul de mult timp
-------------------- |
| tmanbone |
22-06-2007, 02:56 PM
|
Scuzati-mi lipsa. Marti e ziua cea mare. O sa revin cu detalii... sper
|
| ina_ceva |
22-06-2007, 04:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bafta!
-------------------- |
| ina_ceva |
01-08-2007, 10:52 PM
|
Tin sa va anunt ca tmanbone a scapat de piatra
-------------------- |
| tmanbone |
01-08-2007, 10:53 PM
|
Dar sa nu intrebati de unde stie, ca ne dati de gol, ok? Saru'mana.
|
| danyhoney |
05-08-2007, 10:25 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
In alta ordine de idei : ma bucur ca ai scapat , Tman !! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 09:48 AM |