left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Ofer catelusa MALINOIS, (metis) seperator Optiuni V right
naicu_cristina
mesaj 19-12-2006, 11:18 PM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 10
Inscris: 19-12-2006
Membrul Nr.: 198

CARLA, o catelusa de 8 luni, de talie mare, metis Malinois, blanita crem cu cruce maro pe piept, a fost gasita cu pielea de pe un picior sfasiata pana la os si atarnand. Acum este in tratament, se reface repede si este in cautare de casuta. Este extrem de nebunatica si jucausa, dar cuminte cand trebuie, este foarte afectuoasa, dar si cu simtul proprietatii. Ar fi ideala pentru curte, dar nu legata. Eu o tin acum la bloc, este foarte curata, nu strica nimic si isi face nevoile numai afara, cand am eu chef sa o scot. Daca nu mai poate si nu mai poate, plange la usa. Va pleca la casuta noua cu carnet de sanatate, vaccinata, deparazitata, castrata si imbaiata! Te va iubi la maxima capacitate toata viata ei! Ia-o acasa!
naicu_cristina@yahoo.com
0745.378.333
Imagine
Imagine

Cand am gasit-o era carne vie pe tot piciorul. Doctorul imi spusese ca nu se mai poate coase pentru ca este de vreo saptamana rana. Am tratat-o cu antibiotice si igiena locala, creme multe etc., incepuse sa se vindece. A aparut un alt destept de doctor care a vazut-o si mi-a spus ca trebuie neaparat cusuta. A raschetat tot ce se vindecase pana atunci, a facut-o iar carne vie si a cusut-o. A trecut prin doua anestezii + interventii chirurgicale in trei zile, deoarece prima operatie i-a plesnit ... Acum e aproape vindecata, o cumintica si o iubareata. Am dat anunturi peste tot, dar se pare ca nimeni nu o vrea si pe 8 ianuarie, cand incep din nou munca, ma vad nevoita sa o eliberez acolo unde am gasit-o (mi se rupe sufletul). Tot ce imi doresc este sa ii gasesc un camin ... HELP

Acest mesaj a fost editat de naicu_cristina: 19-12-2006, 11:20 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 19-12-2006, 11:25 PM
Mesaj #2

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.470
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

Cristina, m-a impresionat mult povestea ta.... poate ar trebui sa spui si din ce oras esti sa se poata gasi un stapan mai usor. As lua-o cu draga inima daca nu as avea un serviciu care ma tine mai mult plecata decat acasa. Sper sa se gaseasca cineva care sa o poata lua. floare.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

alex25
mesaj 19-12-2006, 11:38 PM
Mesaj #3

Nevastuica

Raspunsuri: 811
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Si eu sper sa se gaseasca un stapan pentru Carla, Cristina! E super dragalasa. Daca as putea, as lua-o pe loc.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
naicu_cristina
mesaj 19-12-2006, 11:42 PM
Mesaj #4

Amiba

Sunt din Bucuresti, dar asta conteaza mai putin, sunt dispusa sa o duc aproape in orice judet, numai sa stiu ca primeste familia de care are atata nevoie ... (cel mai departe am dus un catel la Deva naughty.gif )
+Quote Post
gandac
mesaj 20-12-2006, 09:49 AM
Mesaj #5

Amiba

Raspunsuri: 31
Inscris: 20-10-2006
Membrul Nr.: 147

E nemaipomenit ca ai luat-o si ai ingrijit-o, felicitari, dar eu cred ca ar trebui sa o tii, chiar daca lucrezi. Eu am o catelusa caniche care sta cam 10-11 ore singurica si, e argint viu cand venim acasa, dar s-a obisnuit cu programul asta, doarme toata ziua, nu face nici o stricaciune. Am fost si noi tentati sa o lasam parintilor, dar ea nici nu voia sa le stea in brate cand vedea ca facem bagajele. Incercam sa ii acordam cat mai multa atentie seara cand venim, ne jucam putin cu ea si in week-end iesim in parc. Mi se rupe sufletul cand o vad dimineata ca se posteaza la usa si trebuie sa ii explic ca va sta acasa ca mami se intoarce repede si pleaca resemnata spre canapea, iar seara abia astept sa ajung sa o vad cum topaie, dar merita. O avem de 5 ani si jumatate si este sufletul nostru. Eu zic sa o pastrezi.

--------------------
Imagine
+Quote Post
naicu_cristina
mesaj 20-12-2006, 10:43 AM
Mesaj #6

Amiba

Nu am spus ca nu o pot pastra din cauza ca lucrez, ci ca abia atunci o pot duce inapoi in zona unde am gasit-o, care este la vreo 40 km de unde locuiesc.
Nu o pot pastra din cauza ca stau la bloc si mai am 4 caini.
Si ce as face daca as pastra toti cainii raniti si amarati care imi ies in cale? ... Trebuie neaparat sa ii gasesc un camin!
Este adevarat ca nu sunt probleme cu ei in orele multe cat lipsim de acasa, probleme sunt doar cu puii mici, care rod si nu isi pot face nevoile doar dimineata si seara. Dar ea a trecut de etapa asta, si-a schimbat acum vreo 3-4 luni dintisorii; este foarte cuminte, nu deranjeaza cu nimic si nu isi face sub nici o forma nevoile in casa si nici pe balcon nu vrea, ci numai afara, pe spatiu cu pamant si frunze, de doua ori pe zi (nu la ore fixe, eu o scot aleator si nu protesteaza!) E o minune de catel!

Acest mesaj a fost editat de naicu_cristina: 20-12-2006, 10:44 AM
+Quote Post
Deea
mesaj 20-12-2006, 05:06 PM
Mesaj #7

Marmota

Raspunsuri: 1.434
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Cristina am vazut si anuntul de pe treiursuleti...ai incercat si pe www.animalutze.com ?

--------------------
Imagine

august 2006 - 95 kg
august 2007 - 75 kg
ianuarie 2008 - 81.2 kg
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
naicu_cristina
mesaj 13-01-2007, 09:23 PM
Mesaj #8

Amiba

w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Carla s-a facut din bucuresteanca - vasluianca! Dupa aproape 6 ore de mers cu trenul a ajuns la noua ei familie din Vaslui, acum are in sfarsit un camin al ei, este iubita si rasfatata si o cheama Lala (pentru ca exista deja o fetita numita Carla in familie )).gif )
+Quote Post
Deea
mesaj 13-01-2007, 10:04 PM
Mesaj #9

Marmota

Raspunsuri: 1.434
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

CITAT(naicu_cristina @ 13-01-2007, 11:23 PM) *

w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Carla s-a facut din bucuresteanca - vasluianca! Dupa aproape 6 ore de mers cu trenul a ajuns la noua ei familie din Vaslui, acum are in sfarsit un camin al ei, este iubita si rasfatata si o cheama Lala (pentru ca exista deja o fetita numita Carla in familie )).gif )

o veste buna!

Sper sa fie fericita in noua familie, e o catelusa tare frumoasa!

--------------------
Imagine

august 2006 - 95 kg
august 2007 - 75 kg
ianuarie 2008 - 81.2 kg
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
alex25
mesaj 14-01-2007, 11:29 AM
Mesaj #10

Nevastuica

Raspunsuri: 811
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Ma bucur ca i-ai gasit stapan, Cristina! Si bravo pentru dragostea ta pentru animale!

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 10:13 PM