![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
26-09-2006, 02:19 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Mi s-a parut super filmuletul asta despre balene:
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Nessie |
28-09-2006, 10:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Foarte frumos filmuletul!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
29-09-2006, 07:48 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Superbe mamifere, inteligente, simpatice. Relationeaza extraordinar cu omul. Totusi, nu suporta pe oricine...sunt balene ucigase:).
Nu sunt de acord cu luarea lor in captivitate. Traiesc in familii si e ca si cand ai lua un copil de om din familia lui si l-ai inchide intr-o cusca sa-l pui sa faca spectacol...brrrr. Am vazut un filmulet mai demult cu un tip care urmarea o orca s-o omoare. Si orca se razbuna intr-un mod, hmmmm...super film, scoate in evidenta o inteligenta fenomenala a acestor animale. Au frumusete...dar sunt si feroce, trebuie sa manance si ele, nu? Delfinii sunt celebri prin faptul ca orice le-ar face omul....nu il ataca. Orcile insa -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 11:07 AM |