left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Ornamente de Craciun, Facute de noi seperator Optiuni V right
Nessie
mesaj 21-11-2007, 02:39 PM
Mesaj #1

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.219
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

M-am inspirat din subiectul La gura sobei si ma gandeam cat de frumos era in copilarie cand faceam singura diferite ornamente pentru brad si pentru casa. Pe vremea aia nici nu prea gaseai sa cumperi ornamente ca acum, dar parca cele la care muncesti cu mana ta au o valoare mai mare si pot fi cadouri frumoase pentru cei dragi.

Vreau sa strangem idei despre cum sa impodobim casa de Craciun si cum sa facem ornamentele cu mana noastra. santa2.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 21-11-2007, 02:53 PM
Mesaj #2

Hiena

Incep eu cu Ornamente din scortisoara
Imagine

Aveti nevoie de:
  • cateva betisoare de scortisoara
  • o beteala subtire sau o sarmulita invelita in staniol
  • o panglica rosie

1. Rupeti betisoarele de aceeasi dimensiune
Imagine
2. Legati-le bine cu beteala
Imagine
3. Legati de beteala panglica rosie ca sa o putei agata in brad.
Imagine

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 21-11-2007, 03:10 PM
Mesaj #3

Hiena

Cum sa impodobesti o vaza pentru Craciun. Cred ca imaginea e destul de explicita. grin.gif
Imagine

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 21-11-2007, 06:15 PM
Mesaj #4

Hiena

Sirag de floricele si merisoare
Imagine

Aveti nevoie de un ac, ata, popcorn si merisoare. Va ganditi la un model si incepeti sa le insirati. Puteti lega intre ele mai multe siraguri pe care sa le puneti apoi in pom.

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 21-11-2007, 06:36 PM
Mesaj #5

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.176
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(Nessie @ 21-11-2007, 02:39 PM) *

M-am inspirat din subiectul La gura sobei si ma gandeam cat de frumos era in copilarie cand faceam singura diferite ornamente pentru brad si pentru casa. Pe vremea aia nici nu prea gaseai sa cumperi ornamente ca acum, dar parca cele la care muncesti cu mana ta au o valoare mai mare si pot fi cadouri frumoase pentru cei dragi.

Vreau sa strangem idei despre cum sa impodobim casa de Craciun si cum sa facem ornamentele cu mana noastra. santa2.gif

La mine sint nelipiste ornamentele "ce pot face doua miini dibace", indiferent de se gasesc sau nu ornamente de cumparat. Astea sint... bonus si au farmecul lor aparte (si mirosul lor aparte wink1.gif )Numa' ca eu am sa ramin sa le pun pe ale mele (trecute, prezente si viitoare) la gura sobei, pentru ca ideea pe care am avut-o in minte a fost (citez de acolo)

"Sa povestim despre tot ce ne trece prin minte, de copilarie, de nuci, de cozonaci, de portocale, de scortisoara si de turta dulce, de martipan, de decoratii, de jucarii, de fulgi de nea, de luminite, de Mos Neculai, de obiceiuri, pregatiri, de cadouri, de planuri, de vise, de cetini, de ghirlande, de ciocolata calda, de impodobit, de toate-mpreuna sau pe rind!"

Iar eu nu pot rupe asteptatul Craciunului de ornamente (sau de restul ingredientelor) asa ca... de nu va e cu suparare, pe ale mele am sa le mesteresc la gura sobei, ca e cald si bine give_rose.gif

Later edit: sau... eventual pot pune aici detaliile ...tehnice acolo unde este cazul )).gif

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 21-11-2007, 06:41 PM

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
nicoleta
mesaj 22-11-2007, 09:23 AM
Mesaj #6

Furnica
*

Raspunsuri: 77
Inscris: 23-10-2007
Membrul Nr.: 463
Dispozitie: zupper bene k intotdeauna

biggrin.gif Mie-mi place s fac stelute de la poleiala de la ciocolata, lanturi din hartie colorata, ori omuleti din lana...
Sunt foarte frumoase, si ii dau bradului un aer mai familiar si deosebit biggrin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lucy
mesaj 22-11-2007, 11:54 AM
Mesaj #7

Ciocanitoare

Raspunsuri: 350
Inscris: 18-11-2007
Membrul Nr.: 515
Dispozitie: schimbatoare

Deja se simte in aer miros de sarbatoare.Imi PLACE.Cand erau fetele mici impodobeam bradul noaptea.Era impresionanta uimirea de pe fetisoarele lor.Da intotdeauna erau indignate ca nu l-au vazu pe MOS CRACIUN.(IMPODOBEAM BRADUL NUMAI IN AJUN).Acum ne ocupam toata familia.Nu mai are acelasi farmec,dar se simte <MIROSUL>! E FEERIC! Podoabel sunt aceleasi ca in fiecare an ca le pastrez. Fetele mai fac lantisoare de hartie colorata,stelute de poleiala,da mai putin.S-au puturosit! In orice caz anul ast MOSUL nu o sa ne viziteze ca ne-a uitat adresa.Da o sa trecem si peste asta.trebuie sa fie bine.am citit undeva,nu stiu unde,ca daca ajungi la fundul prapastiei,nu mai ai ce face decat sa te ridici,insa haul in care am cazut noi e cam adanc. NU AM AJUNS INCA LA FUND!Eu va pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 11:34 AM