![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| zambilici |
14-09-2007, 09:35 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 1-09-2007 Membrul Nr.: 388 Dispozitie: schimbatoare,ca si vremea Sex: Feminin |
Am tot citit pe net diverse articole despre sexul oral.In unele era blamat,in unele ,dimpotriva,acceptat.Sincer,nici nu am putut sa-mi fac o parere despre acest tip de sex.As dori sa stiu mai multe...Iar voi,care aveti pentru toate un raspuns,poate ma veti lamuri.VA pup!!!
|
| amalia0701 |
14-09-2007, 12:43 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.589 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Iar voi,care aveti pentru toate un raspuns,poate ma veti lamuri.VA pup!!! Uite ca la asta nu vrea sa raspunda nimeni, s-ar zice ca ni s-a inchis gura -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/] ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| zambilici |
14-09-2007, 12:47 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 1-09-2007 Membrul Nr.: 388 Dispozitie: schimbatoare,ca si vremea Sex: Feminin |
pai nu ar trebui sa fie un subiect tabu....
|
| Nessie |
14-09-2007, 01:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ok, poate ca n-ar trebui, dar uite ca este si fetele ocolesc subiectul, ca de.. majoritatea ne cunoastem si intre noi si partenerii fiecareia!
In primul rand nu inteleg de ce anume te-ai lovit si nu ti-ai putut forma o parere proprie? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| B81YUB |
14-09-2007, 01:24 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 74 Inscris: 28-03-2007 Membrul Nr.: 266 Sex: Feminin |
zambilici draga, sexul oral este sa vb porcos, obscenitati etc etc
-------------------- "Nu pot!" nu a facut niciodata nimic. In schimb "Am sa incerc!" a facut uneori minuni!
|
| peach |
14-09-2007, 04:59 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Am tot citit pe net diverse articole despre sexul oral.In unele era blamat,in unele ,dimpotriva,acceptat.Sincer,nici nu am putut sa-mi fac o parere despre acest tip de sex.As dori sa stiu mai multe...Iar voi,care aveti pentru toate un raspuns,poate ma veti lamuri.VA pup!!! mai zambilici tu chiar ai 32 ani? nu de alta dar mie mi.e greu sa cred si cam ce ai vrea tu sa-ti spunem incearca-l sau nu?? -------------------- |
| zambilici |
14-09-2007, 05:30 PM
|
|
Am tot citit pe net diverse articole despre sexul oral.In unele era blamat,in unele ,dimpotriva,acceptat.Sincer,nici nu am putut sa-mi fac o parere despre acest tip de sex.As dori sa stiu mai multe...Iar voi,care aveti pentru toate un raspuns,poate ma veti lamuri.VA pup!!! mai zambilici tu chiar ai 32 ani? nu de alta dar mie mi.e greu sa cred si cam ce ai vrea tu sa-ti spunem incearca-l sau nu?? nu era vb daca sa-l incerc sau nu.......daca nu l-am incercat pana acum...slabe sperante sa-l incerc de acum incolo.Dar nu vad nimic rau in a ma informa........ |
| uka |
15-09-2007, 10:53 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
fiecare face ce vrea -------------------- |
| axe10 |
15-09-2007, 06:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ha, ha....acum am vazut si eu subiectul!
Eu sunt de parere ca o faci sau nu o faci in functie de legatura dintre parteneri. Daca nu vrei sau nu vrea nu trebuie sa o faci doar pt celalalt. Daca o faci si nu-ti place atunci nu o mai faci. Daca nu te deranjeaza...nu vad ce te impiedica s-o faci in continuare. Intr-o relatie "libera" se poate incerca orice....cu limite desigur , impuse de ambii! Succes....si sa ne spui cum ti s-a parut Mie una mi se pare mult mai "porcos" chestiile sado-maso ....am vazut pe "explorer" niste faze care m-au pus in fund! -------------------- ![]() |
| Sexymom |
17-09-2007, 06:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Dadu pudoarea peste toate
PRO sex oral , si daca nu ai incercat pana acum incearca, nu sti ce pierzi Intr-o relatie nu trebuie sa existe retineri, daca exista inseamna ca nu exista comunicare deplina.Noi 2, ca pereche, mereu ne exprimam dorintele, de multe ori ele vin de la sine si stim ce vrem, la ori ce ora din zi si din noapte, pt. ca avem in spate multi ani de casnicie si de prietenie.Asta ne face atat de fericiti si apropiati, iar legatura dintre noi este unica. Sa sti sa iti satisfaci partenerul in cele mai ascunse locuri este minunat, el se simte bine, barbat, implinit, satisfacut ca poate oferii ceea ce isi doreste o femeie cel mai mult, o mangaiere la timpul ei e mare lucru, chiar si pe san, pe fesa, pe frunte, poate avea o semnificatie erotica, si un masaj pe talpi la fel, si gustarea unei bucati de mancare poate fii erotica daca o oferi cum trebuie si cu privirea potrivita...... Practica si ai sa vezi ca am dreptate. Si acum pup si eu fetele pudice zambilici draga, sexul oral este sa vb porcos, obscenitati etc etc Tu esti fata sau baiat, iarta-ma ca te interb asta, dar un barbat nu ar fii de acord cu tine -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| axe10 |
18-09-2007, 09:24 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
zambilici draga, sexul oral este sa vb porcos, obscenitati etc etc Tu esti fata sau baiat, iarta-ma ca te interb asta, dar un barbat nu ar fii de acord cu tine E fata, ma Sexy....ca daca era baiat le facea de-a dreptul.... -------------------- ![]() |
| Sexymom |
18-09-2007, 11:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ma miram sa fie baiat, ca astia isi desfac repede slitul cand vine vb de sex oral
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| axe10 |
18-09-2007, 01:38 PM
|
Ma miram sa fie baiat, ca astia isi desfac repede slitul cand vine vb de sex oral Eu am zis...nush daca e...sper sa nu gresim... Da, e nebunie pt astia...ce sa-i faci ma/!...asa sunt barbatii... -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
19-09-2007, 01:06 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.589 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Dadu pudoarea peste toate PRO sex oral , si daca nu ai incercat pana acum incearca, nu sti ce pierzi Intr-o relatie nu trebuie sa existe retineri, daca exista inseamna ca nu exista comunicare deplina.Noi 2, ca pereche, mereu ne exprimam dorintele, de multe ori ele vin de la sine si stim ce vrem, la ori ce ora din zi si din noapte, pt. ca avem in spate multi ani de casnicie si de prietenie.Asta ne face atat de fericiti si apropiati, iar legatura dintre noi este unica. Sa sti sa iti satisfaci partenerul in cele mai ascunse locuri este minunat, el se simte bine, barbat, implinit, satisfacut ca poate oferii ceea ce isi doreste o femeie cel mai mult, o mangaiere la timpul ei e mare lucru, chiar si pe san, pe fesa, pe frunte, poate avea o semnificatie erotica, si un masaj pe talpi la fel, si gustarea unei bucati de mancare poate fii erotica daca o oferi cum trebuie si cu privirea potrivita...... Practica si ai sa vezi ca am dreptate. Si acum pup si eu fetele pudice Sexi Io nu sunt asa buna la ca tine la "texte" dar subscriu 100. Cred ca in pat si la razboi e permis orice Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 19-09-2007, 01:08 PM -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/] ![]() [/url] |
| B81YUB |
27-09-2007, 11:41 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 74 Inscris: 28-03-2007 Membrul Nr.: 266 Sex: Feminin |
Ma miram sa fie baiat, ca astia isi desfac repede slitul cand vine vb de sex oral acu fară suparare dar şi femeia ...daca vine unu ( dragut ) la ea şi îi zice " ia hai dragă să iţi cânt la muzicuţă" ea nu sta prea mult pe ganduri ...bine nu ca un barbat, dar cu o intarziere de 2 minute si asta ca se gandeste unde s-o faca si cum sa nu afle JUPANU daca exista Acest mesaj a fost editat de B81YUB: 27-09-2007, 11:42 AM -------------------- "Nu pot!" nu a facut niciodata nimic. In schimb "Am sa incerc!" a facut uneori minuni!
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 10:31 PM |