![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Brunette |
18-06-2006, 08:24 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Mmmmmmmmm.... Tulcea.... am niste amintiri placute de acolo. Imi place piata aia mare din centru. Am uitat cum se numeste. E incojurata de blocuri. In Tulcea a facut fratele meu armata. Fain oras! Dar mai curat mi s-a parut Radauti-ul.
|
| dco |
18-06-2006, 08:33 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 20-05-2006 Membrul Nr.: 4 |
Wow ce vacante faine aveti voi
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
19-06-2006, 09:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mare, munte, tari straine
Dco, nici eu nu cred ca o sa plec vara asta asa ca o sa tocim impreuna asfaltul. Apropos de plecatul in alte tari, mi-am facut si eu pasaport cu gandul ca poate-poate si am auzit de curand ca s-ar putea sa nu mai fie nevoie din 2007 si ca am iesi din tara doar pe baza de buletin. -------------------- |
| albert |
19-06-2006, 09:53 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 19 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 29 |
Eu ma duc la Vama Veche, ca in fiecare an. Cred ca vara asta o sa stau o luna pe acolo. Sau cel putin pana raman fara bani. Imi iau hamacul cu mine.
|
| CIC |
25-06-2006, 04:55 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 6 Inscris: 15-06-2006 Membrul Nr.: 33 |
Alex, ce
|
| alex25 |
26-06-2006, 11:06 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Alex, ce Romania, insa, e destul de accesibila. Studentii stiu cel mai bine sa se distreze: si se distreaza ieftin. Daca vrem sa invatam cum se calatoreste, acolo ar trebui sa ne uitam. Am multi prieteni care sunt in America. Unul din ei mi-a propus sa ma duc in vizita pe la el in toamna viitoare si chiar vreau sa fac asta. Cu putin noroc gasesc bilete de avion cu putin peste $500, problema e viza. Dar ma descurc eu. Nu mai e mult si incep weekendurile de vara:D. Acest mesaj a fost editat de alex25: 26-06-2006, 11:07 AM -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| judecatorul |
04-07-2006, 09:22 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
Grecia e ok, dar aveti grija ca puteti lua multe tepe cu agentia.
Mereu sunt conditii sub ceea ce ti-au promis. Daca va intereseaza am vazut o agentie de Travel (si puteti lua de la ei Grecia in Sezon cu 160 EUR Transport si cazare .. http://www.neo-tour.ro parca .. Am niste prieteni care au fost cu baietii astia si sunt super seriosi ... Si inca ceva ganditi-va ca e super si Bulgaria servicii mult mai bune si la fel de scompe poate putin mai ieftine decat la noi si mult mai mult bun simt. Ce stiti despre Bulgaria ( Albena ) ma bate un gand sa ajung acolo vara asta ... Cu respect, Judecatorul Iconita (e) atasata (e) -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| judecatorul |
04-07-2006, 09:34 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
Apropo de calatorii .. sa stiti ca este un lucru extraordinar nu doar din puntul de vedere al plimbarilor dar si al lucrurilor pe care le inveti.. Nu stiu daca ati vazut dar oamenii care ies din tara revin schimbati ... si in general am observat ca sunt mult mai deschisi .... atfel..
E foarte unteresant ce impact poate sa aiba .. o astfel de calatorie ..... Cred ca ar trebui sa ne cunoastem si vecinii .. Poate ca ar fi bine sa ne cunoastem si tara ... oare problema principala sa fie banii ?? De ce nu calatorim mai mult ? Eu in ultimile 3 luni doar week-endul tercut am ramas in Bucuresti ( obligatii ) in restul .. am plecat la munte sau la mare . Nu e necesar sa i bani .. sau sa cheltui mult ..va tasez o poza din sibiu .. cu niste tineri cu care am fost. Si daca sunteti isteti va dati seama cum sa calatoriti si sa luam bani pentru asta Sunt un milion de variante cred ..si sunt tare curios ce parare aveti. -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| alex25 |
05-07-2006, 08:55 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Foarte corect. Am spus si eu mai sus, nu banii sunt problema daca vrei sa calatoresti. Daca te gandesti bine, iti dai seama ca de fapt comoditatea e problema. Vrei sa calatoresti, vrei sa te distrezi, dar e mai puternic fundul ala greu care te tine in fotoliu acasa si te scuzi cu "n-am bani".
Judecatorule Cat despre Albena, asa e, si eu am auzit ca e foarte ok. E o alternativa buna la Grecia, dar nu ai la fel de multe obiective de vizitat: de ex. nu poti echivala in Bulgaria meteorele, sau Atena, sau insula Skiatos ( -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| alex25 |
13-07-2006, 08:21 PM
|
Hm... vremea nu tine cu planul meu de week-end-uri. Asa ca incerc sa le inversez, sa le potrivesc.
Week-end-ul trecut am vrut sa merg la mare dar cum se anunta furtuna la mare, am mers la ai mei, m-am vazut cu prietenii vechi, mi-am uitat permisul de conducere la Bucuresti, dar nu m-a oprit nici un politist, asa ca totul a mers ca pe roze. N-am apucat sa fac baie, desi a fost soare. Am stat cu ai mei, am avut grija de frate-meu sa nu se impace cu fosta, Sa vedem ce iese. Sper sa nu fie inundatie. Acest mesaj a fost editat de alex25: 13-07-2006, 08:22 PM -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| tmanbone |
14-07-2006, 11:17 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Eu nu m-as baza 100% pe prognoza meteo. De altfel, si w-end-ul trecut au spus ca o sa fie vremea nashpa, eu am fost la mare si vremea nu mi-a dat nici cea mai mica bataie de cap. Risti si castigi.
Btw, prognoza nu inseamna prin definitie ca se va intampla. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| himere2005 |
11-08-2006, 10:51 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu din pacate vara asta nu am mai plecat nicaieri ca am avut probleme cu bb, acum nu prea sunt bani, insa poate mergem la iarna la www.lacolina.ro
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 11-08-2006, 10:52 AM -------------------- ![]() |
| Nessie |
11-08-2006, 10:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
eu din pacate vara asta nu am mai plecat nicaieri ca am avut probleme cu bb, acum nu prea sunt bani, insa poate mergem la iarna la www.lacolina.ro Imi pare rau ca ai avut problele cu copilasul! -------------------- |
| himere2005 |
11-08-2006, 11:07 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
e foarte frumos, din cite am vazut, eu, sincer, pina acum am fost mai mult cu cortul sau la casute, dar cum sotul meu lucreaza la o cunoscuta companie de calculatoare, pretul pe noapte la o camera e de 1 milion de lei, pentru restul, cam 1.500.000, asta in afara marilor sarbatori.
"Cunostintele, prietenii sau ceilalti membri ai familiei nu vor beneficia de aceste reduceri, ci vor achita tariful intreg la cazare (35 eur/ camera/ noapte sau echivalentul in lei ) si masa (mic dejun - 5 eur/ persoana; pranz 10 eur/ persoana, cina - 10 eur/ persoana). Mesele au caracter optional (numai mic dejun, demipensiune sau pensiune completa) si flexibil, in sensul ca vor putea fi alcatuite din felurile de mancare preferate, daca acest lucru se anunta din timp (cu cel putin 1 zi inainte de cazare). Copii de pana in 12 ani beneficiaza de gratuitate atat la masa cat si la cazare, iar pentru cei care depasesc aceasta varsta se vor aplica tarifele categoriei din care fac parte parintii." as merge si eu, sa vad 1 data in viata cum e la un hotel de 5 stele -------------------- ![]() |
| Nessie |
11-08-2006, 11:13 AM
|
Pentru un hotel de 5 stele e foarte ieftin!!! La Mamaia, acum, cel de 2 stele costa 2.000.000-2.500.000.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 03:04 PM |