left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

4 Pagini V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Pe unde mergem vara asta? seperator Optiuni V right
Brunette
mesaj 18-06-2006, 08:24 PM
Mesaj #16

Pestisor
**

Grup: Membri
Raspunsuri: 133
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 14
Sex: Feminin

Mmmmmmmmm.... Tulcea.... am niste amintiri placute de acolo. Imi place piata aia mare din centru. Am uitat cum se numeste. E incojurata de blocuri. In Tulcea a facut fratele meu armata. Fain oras! Dar mai curat mi s-a parut Radauti-ul. cool.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dco
mesaj 18-06-2006, 08:33 PM
Mesaj #17

Amiba

Raspunsuri: 2
Inscris: 20-05-2006
Membrul Nr.: 4

Wow ce vacante faine aveti voi ohmy.gif Eu nu pot sa plec nicaieri, trebuie sa tocesc astfaltul vara asta. Dar lasa ca poate ii conving eu pe ai mei sa ma lase si pe mine la mare. Ce marfa ar fiiiiiiiii!!! cheer.gif Sau poate ma angajez pe undeva si fac rost de niste bani. Sau... stiti vreun mod de a finanta calatorii/vacante fara sa te rogi de ai tai cand ai 17 ani?
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 19-06-2006, 09:49 AM
Mesaj #18

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.219
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Mare, munte, tari straine biggrin.gif frumos, ce mai!
Dco, nici eu nu cred ca o sa plec vara asta asa ca o sa tocim impreuna asfaltul. sad.gif Ser si eu la o iesire la mare, o vizita la parinti, dar o sa vedem...

Apropos de plecatul in alte tari, mi-am facut si eu pasaport cu gandul ca poate-poate si am auzit de curand ca s-ar putea sa nu mai fie nevoie din 2007 si ca am iesi din tara doar pe baza de buletin. sad.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
albert
mesaj 19-06-2006, 09:53 PM
Mesaj #19

Amiba

Raspunsuri: 19
Inscris: 12-06-2006
Membrul Nr.: 29

Eu ma duc la Vama Veche, ca in fiecare an. Cred ca vara asta o sa stau o luna pe acolo. Sau cel putin pana raman fara bani. Imi iau hamacul cu mine. w00t.gif Cat timp nu ploua, stau pe plaja beau bere, ma distrez cu pretenarii si poate cine stie facem de-o plaja de nudisti w00t.gif Amatori? grin.gif
+Quote Post
CIC
mesaj 25-06-2006, 04:55 PM
Mesaj #20

Amiba

Raspunsuri: 6
Inscris: 15-06-2006
Membrul Nr.: 33

Alex, ce ohmy.gif , m-ai dat gata, chiar imi plac planurile tale si cat te-ai mai plimbat.. blush.gif ...parca ai avea 80 ani, cand le-ai vazut, frate, pe toate? ...si de unde bani? Imi propun si eu multe, chiar anul trecut mi-am facut pasaport cu gandul sa merg si eu ca toata lumea pana la greci, in cele din urma am mers cu cortul prin tara doh.gif ...anul asta, tot din lipsa de bani, mi-am propus Transfagaraseanul cu Balea Lac, poate ca la anul... blushing.gif
+Quote Post
alex25
mesaj 26-06-2006, 11:06 AM
Mesaj #21

Nevastuica

Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

CITAT(CIC @ 25-06-2006, 05:55 PM) *

Alex, ce ohmy.gif , m-ai dat gata, chiar imi plac planurile tale si cat te-ai mai plimbat.. blush.gif ...parca ai avea 80 ani, cand le-ai vazut, frate, pe toate? ...si de unde bani? Imi propun si eu multe, chiar anul trecut mi-am facut pasaport cu gandul sa merg si eu ca toata lumea pana la greci, in cele din urma am mers cu cortul prin tara doh.gif ...anul asta, tot din lipsa de bani, mi-am propus Transfagaraseanul cu Balea Lac, poate ca la anul... blushing.gif

smile.gif Nu am 80 de ani si nici nu consider ca am calatorit foarte mult, dar imi place sa invat cat mai mult despre ceea ce vad, sa retin lucruri specifice despre locurile pe unde ajung si imi mai place sa ascult pe altii cum povestesc despre colturi prin care n-am ajuns: mi se trezeste interesul. Mai am asa de multe locuri de vizitat... abia astept, de exemplu, sa ajung in Islanda. Insa e destul de scump sa ajungi acolo. Mai astept, dar stau cu sufletul la gura pe partea asta, de calatorii. Mai vreau si o croaziera faina, dar costa cam 4000 euro si deocamdata nu imi permit. Dar o sa vina vremea.

Romania, insa, e destul de accesibila. Studentii stiu cel mai bine sa se distreze: si se distreaza ieftin. Daca vrem sa invatam cum se calatoreste, acolo ar trebui sa ne uitam. smile.gif (e valabil pentru Romania, ca in afara nu-si permit multi studenti sa plece)

Am multi prieteni care sunt in America. Unul din ei mi-a propus sa ma duc in vizita pe la el in toamna viitoare si chiar vreau sa fac asta. Cu putin noroc gasesc bilete de avion cu putin peste $500, problema e viza. Dar ma descurc eu.

Nu mai e mult si incep weekendurile de vara:D.

Acest mesaj a fost editat de alex25: 26-06-2006, 11:07 AM

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
judecatorul
mesaj 04-07-2006, 09:22 PM
Mesaj #22

Furnica
*

Raspunsuri: 62
Inscris: 28-06-2006
Membrul Nr.: 54

Grecia e ok, dar aveti grija ca puteti lua multe tepe cu agentia.
Mereu sunt conditii sub ceea ce ti-au promis.
Daca va intereseaza am vazut o agentie de Travel (si puteti lua de la ei Grecia in Sezon cu 160 EUR Transport si cazare .. http://www.neo-tour.ro parca ..
Am niste prieteni care au fost cu baietii astia si sunt super seriosi ...
Si inca ceva ganditi-va ca e super si Bulgaria wink1.gif
servicii mult mai bune si la fel de scompe poate putin mai ieftine decat la noi si mult mai mult bun simt.
Ce stiti despre Bulgaria ( Albena ) ma bate un gand sa ajung acolo vara asta ...

Cu respect,
Judecatorul

Iconita (e) atasata (e)
Imagine atasata

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
judecatorul
mesaj 04-07-2006, 09:34 PM
Mesaj #23

Furnica
*

Raspunsuri: 62
Inscris: 28-06-2006
Membrul Nr.: 54

Apropo de calatorii .. sa stiti ca este un lucru extraordinar nu doar din puntul de vedere al plimbarilor dar si al lucrurilor pe care le inveti.. Nu stiu daca ati vazut dar oamenii care ies din tara revin schimbati ... si in general am observat ca sunt mult mai deschisi .... atfel..
E foarte unteresant ce impact poate sa aiba .. o astfel de calatorie .....
Cred ca ar trebui sa ne cunoastem si vecinii ..
Poate ca ar fi bine sa ne cunoastem si tara ... oare problema principala sa fie banii ??
De ce nu calatorim mai mult ?
Eu in ultimile 3 luni doar week-endul tercut am ramas in Bucuresti ( obligatii ) in restul .. am plecat la munte sau la mare .
Nu e necesar sa i bani .. sau sa cheltui mult ..va tasez o poza din sibiu .. cu niste tineri cu care am fost.
Si daca sunteti isteti va dati seama cum sa calatoriti si sa luam bani pentru asta smile.gif
Sunt un milion de variante cred ..si sunt tare curios ce parare aveti. smile.gif

Imagine atasataImagine atasata

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
alex25
mesaj 05-07-2006, 08:55 AM
Mesaj #24

Nevastuica

Foarte corect. Am spus si eu mai sus, nu banii sunt problema daca vrei sa calatoresti. Daca te gandesti bine, iti dai seama ca de fapt comoditatea e problema. Vrei sa calatoresti, vrei sa te distrezi, dar e mai puternic fundul ala greu care te tine in fotoliu acasa si te scuzi cu "n-am bani".

Judecatorule smile.gif, scrie si tu aici pe unde ai fost in lunile astea, eu unul sunt curios, poate-mi dai si mie idei. Si zi-ne si cum a fost.

Cat despre Albena, asa e, si eu am auzit ca e foarte ok. E o alternativa buna la Grecia, dar nu ai la fel de multe obiective de vizitat: de ex. nu poti echivala in Bulgaria meteorele, sau Atena, sau insula Skiatos ( cheer.gif ), sau Acropolele. Sunt sigur ca si Bulgaria are istoria si frumusetile sale, dar nu cred ca are acelasi bagaj cultural ca si Grecia. As opta pentru bulgari la ospitalitate si confort (desi e binecunoscut ca nu poti trece pe teritoriu bulgar fara sa dai de niste politisti falsi care sa te jecmaneasca, etc) in cazul in care vrei doar sa stai la plaja, dar Grecia e "it" daca vrei sa si vizitezi tara. Grecii sunt mai nesimtiti, insa. biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
alex25
mesaj 13-07-2006, 08:21 PM
Mesaj #25

Nevastuica

Hm... vremea nu tine cu planul meu de week-end-uri. Asa ca incerc sa le inversez, sa le potrivesc.

Week-end-ul trecut am vrut sa merg la mare dar cum se anunta furtuna la mare, am mers la ai mei, m-am vazut cu prietenii vechi, mi-am uitat permisul de conducere la Bucuresti, dar nu m-a oprit nici un politist, asa ca totul a mers ca pe roze. N-am apucat sa fac baie, desi a fost soare. Am stat cu ai mei, am avut grija de frate-meu sa nu se impace cu fosta, rolleyes.gif dar am zis ca ma razbun week-end-ul asta la mare beach.gif. However, tocmai am vazut la televizor ca e steag rosu pe malul marii sorry.gif bang.gif , asa ca incercam ceva pe la munte.

Sa vedem ce iese. Sper sa nu fie inundatie.

Acest mesaj a fost editat de alex25: 13-07-2006, 08:22 PM

--------------------
+Quote Post
tmanbone
mesaj 14-07-2006, 11:17 AM
Mesaj #26

Veverita

Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.

Eu nu m-as baza 100% pe prognoza meteo. De altfel, si w-end-ul trecut au spus ca o sa fie vremea nashpa, eu am fost la mare si vremea nu mi-a dat nici cea mai mica bataie de cap. Risti si castigi.

Btw, prognoza nu inseamna prin definitie ca se va intampla. biggrin.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post
himere2005
mesaj 11-08-2006, 10:51 AM
Mesaj #27

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu din pacate vara asta nu am mai plecat nicaieri ca am avut probleme cu bb, acum nu prea sunt bani, insa poate mergem la iarna la www.lacolina.ro

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 11-08-2006, 10:52 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 11-08-2006, 10:55 AM
Mesaj #28

Hiena

CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 11:51 AM) *
eu din pacate vara asta nu am mai plecat nicaieri ca am avut probleme cu bb, acum nu prea sunt bani, insa poate mergem la iarna la www.lacolina.ro
Imi pare rau ca ai avut problele cu copilasul! sad.gif Poate daca toate au trecut acum, veti avea parte de un concediu. Am intrat pe site si pare frumos, la Predeal smile.gif , dar nu am gasit preturi. Ne poti spune ceva de nivelul lor?

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 11-08-2006, 11:07 AM
Mesaj #29

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

e foarte frumos, din cite am vazut, eu, sincer, pina acum am fost mai mult cu cortul sau la casute, dar cum sotul meu lucreaza la o cunoscuta companie de calculatoare, pretul pe noapte la o camera e de 1 milion de lei, pentru restul, cam 1.500.000, asta in afara marilor sarbatori.

"Cunostintele, prietenii sau ceilalti membri ai familiei nu vor beneficia de aceste reduceri, ci vor achita tariful intreg la cazare (35 eur/ camera/ noapte sau echivalentul in lei ) si masa (mic dejun - 5 eur/ persoana; pranz 10 eur/ persoana, cina - 10 eur/ persoana). Mesele au caracter optional (numai mic dejun, demipensiune sau pensiune completa) si flexibil, in sensul ca vor putea fi alcatuite din felurile de mancare preferate, daca acest lucru se anunta din timp (cu cel putin 1 zi inainte de cazare).
Copii de pana in 12 ani beneficiaza de gratuitate atat la masa cat si la cazare, iar pentru cei care depasesc aceasta varsta se vor aplica tarifele categoriei din care fac parte parintii."

as merge si eu, sa vad 1 data in viata cum e la un hotel de 5 stele laugh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 11-08-2006, 11:13 AM
Mesaj #30

Hiena

Pentru un hotel de 5 stele e foarte ieftin!!! La Mamaia, acum, cel de 2 stele costa 2.000.000-2.500.000. doh.gif

--------------------
+Quote Post

4 Pagini V < 1 2 3 4 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 03:04 PM