![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
18-06-2006, 01:03 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Anul asta serviciul o sa ma tina in tara, din pacate, dar am de gand sa-mi tin fiecare weekend ocupat:
Primul: la mare - Mamaia sau Costinesti Al doilea: acasa, la ai mei Al treilea: Busteni Al patrulea: Galati Al cincilea: La munte, la Herculane Al saselea: la mare - Olimp Al saptelea: asfalt de Bucuresti, strand - sa vedem ce iese Al optulea: Sinaia/Predeal Al noualea: poate prindem vreun festival or smth (idei?) Al zecelea-pana la sfarsit mai vedem. Sper sa pot sa ma pot tine de toate astea: sa n-am cu probleme cu banii sau cu timpul. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Croco |
18-06-2006, 02:35 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 27-05-2006 Membrul Nr.: 10 |
:blink: dar stiu ca ti-ai ocupat vara, nu gluma. as vrea si eu, dar nu prea ma tine buzunarul. eu ma duc in grecia vara asta, cu prietena. in corfu. n-am mai iesit pana acum din tara. sper sa-mi placa grecia. va zic cum a fost cand ma intorc. ma duc in perioada 5-15 iulie. ma costa 350 euro/persoana. a mai fost cineva in grecia? cum e? eu abia astept sa ajung
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alex25 |
18-06-2006, 02:47 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Da, pai ma oftic ca nu pot sa plec din tara asa ca mi-am ocupat asa, din nervi, weekendurile.
Am fost si eu Grecia. Mi-a placut, desi unele statiuni seamana destul de mult cu cele romanesti la agitatie, aglomeratie, prost gust. Sa nu eziti sa comanzi tzatiki din plin! Si ai grija de unde iti iei salatele. Grecii au tendinta sa taie rosiile si ceapa in bucati mari, parca le-ar taia in patru. Preturile acolo sunt destul de accesibile, chiar mai mici decat in Romania de multe ori. Pe mine m-a costat excursia 210 euro, dar aveam o oferta marfa. Daca ai permis auto, sa ti-l iei cu tine ca poti inchiria masini de peste tot. Daca nu ai mers niciodata cu un ATV, ti-l recomand. Costa cam 20 euro/zi dar merita. La fel si scooterele si motocicletele. Cluburile de noapte sunt mult mai selecte decat in Romania. Viata de noapte acolo incepe de pe la 12:00, 1:00 am si tine pana pe la 6, ca grecii incep oficial programul la 10 dimineata si au pauza de masa vreo 3 ore, ca e super cald la amiaza si termina apoi pe la 8 seara. Sa te duci in toate excursiile posibile ca toate merita. Poti sa faci si scufundari in anumite locuri, cu vreo 35 de euro parca. Sa nu ratezi nici asta. Tot ca excursie, s-ar putea sa ti se ofere seara greceasca. Daca esti amator de muzica populara si petreceri cu hora, dansuri noi si din buric... baga-te; daca nu, o sa ti se para ca ai dat banii degeaba (vreo 20 euro). In rest, nu cred ca o sa ai probleme cu limba, mai ales daca stii engleza. Pe acolo toti vorbesc engleza si cam 40% romana -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Croco |
18-06-2006, 02:50 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 27-05-2006 Membrul Nr.: 10 |
hey, multumesc mult, man! acum stiu ce ma asteapta. tu cu ce ai mers? eu am ales charter.
Acest mesaj a fost editat de Croco: 18-06-2006, 02:51 PM |
| alex25 |
18-06-2006, 02:51 PM
|
Buna alegere! Eu am luat autocarul si am pierdut vreo 2 zile pe drum plus chinuri la vama etc. E mai ieftin, dar... nu merita. Ma bucur ca ti-am fost de ajutor.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Brunette |
18-06-2006, 02:53 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Si eu merg in Grecia vara asta. In Paralia Katerini.
|
| alex25 |
18-06-2006, 02:57 PM
|
Nu, iti umpli bagajele degeaba.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| ina_ceva |
18-06-2006, 02:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Si eu ma duc in grecia, perioada 23 iulie-1 august, cu autocarul. Deja am platit drumul si cazarea 5 mil de persoana si o sa stam in insula Thasos. E prima mea iesire din tara
-------------------- |
| alex25 |
18-06-2006, 03:02 PM
|
Si eu ma duc in grecia, perioada 23 iulie-1 august, cu autocarul. Deja am platit drumul si cazarea 5 mil de persoana si o sa stam in insula Thasos. E prima mea iesire din tara E un deal destul de bun. Problema e insa aceeasi peste tot: bani mai putini inseamna cazare mai aiurea. Eu am avut cazare ok: piscina, aer conditionat, balcon mare, frigider+cablu in camera, vedere si la mare si la munte in acelasi timp. Sper sa fie la fel si la tine. Pentru ca uneori cazarea iti cam poate strica vara -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Brunette |
18-06-2006, 03:06 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Si eu ma duc in grecia, perioada 23 iulie-1 august, cu autocarul. Deja am platit drumul si cazarea 5 mil de persoana si o sa stam in insula Thasos. E prima mea iesire din tara Hey, dar suntem cativa care mergem acolo. Poate ne vedem prin Grecia :blum:. Eu am o excursie planificata in Atena pe 28 sau 29 iulie. Sa-l intreb si pe prietenul meu ce vrea sa facem, dar cred ca-l conving eu |
| ina_ceva |
18-06-2006, 03:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
E o vila cu studiouri, noi suntem 4 persoane.Avem o bucatarie comuna ( cu frigider ), aer onditionat, plaja e la 50 metri de vila;
-------------------- |
| alex25 |
18-06-2006, 03:09 PM
|
Cum adica vila cu studiouri? E vreun termen pe care nu-l inteleg, sau e vb de studiouri de filmare/inregistrare? 50m de plaja suna super! Si daca aveti bucatarie comuna e si mai bine... pentru ca mancarea e destul de ieftina in Grecia - in super marketuri - si berea uneori: de exemplu am vazut si beri cu 35 eurocenti parca - dar nu e chiar buna
A, vezi ca apa e destul de scumpa acolo, comparativ cu Romania asa ca sa va luati apa plata din Romania, inainte de granita. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| ina_ceva |
18-06-2006, 03:23 PM
|
De studio stiu ce se poate aproxima cu un apartament, deci e vb de apartament cu doua camere, fiecare camera cu baia ei.
Stiu o prietena care a fost si ea s-a dus cu o geanta plina cu: conserve si un bax de apa.Planul meu era sa-mi fac si eu ceva de genu, mai ales ca am o slabiciune pt conserve De fructe stiam ca sunt ieftine, dar te rog sa-mi mai spui de mancare , daca ai putea sa-mi dai exemplu de produse cu preturile corespunzatoare. Merci, alex!! Apropo, alex, suna f tentant programul tau. De prin iulie cred ca am incerc si eu asa ceva, oricum debutul il fac cu un weekend la vama veche sau la 2mai. Unde e acasa pt tine? M-a facut curioasa al doilea weekend :blum: Ce stranduri stii prin Bucuresti? De festivaluri, stiu ca ar mai trebui sa fie un festival al berii, parca anu trecut asa a fost.Insa nu stiu exact cand. -------------------- |
| alex25 |
18-06-2006, 03:26 PM
|
Mai, noi nu prea am cumparat mancare de acolo, ne-am luat si noi niste conserve de acasa. biggrin.gif Dar preturile sunt cam ca in Romania in supermarketuri. Problema e ca toata painea e crocanta, prajita si pe mine m-a ranit pe cerul gurii. Asa ca nu stiu, ai putea sa-ti iei o paine din-asta din Romania, French Toast: e mai moale si se pastreaza, ca e in punga. Ai aflat bine, fructele sunt chiar ieftine: pepeni cu 0.5 euro/kg; struguri- 3 kg cu 2 euro, piersici etc. Imi pare rau, nu-mi amintesc preturile alimentelor specific, stiu doar ca ma asteptam sa fie mai scumpe. In schimb, o shaorma costa intre 2 si 5 euro ( vezi ca are alt nume acolo - souvlaki parca ). Sunt multe restaurante pe malul marii - o pizza acolo costa cam 5-7 euro de ex. Daca vrei ceva mai scump insa o sa te cam coste.
Oricum, iti recomand conserve si branza de acasa, restul se cam strica pe drum ( legumele de ex). -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| alex25 |
18-06-2006, 03:53 PM
|
Stranduri in Bucuresti... pai depinde unde stai... sunt cateva: unul pe langa lacul Tei, unul in Crangasi, unul langa parcul Moghioros (asta e mai nou, mai ingrijit)...
Festivaluri... din cate stiu eu pe la sf lui iulie e un festival de arta la cluj... teatru, film, muzica... o sa mai caut festivaluri pe la Sibiu, Brasov si Sighisoara. Mereu am vrut sa merg la festivalul medieval de la Sighisoara dar nu mai stiu cand e. Ce inseamna pentru mine acasa? -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 13-05-2008 - 04:37 PM |