![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
25-09-2007, 06:48 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
POate ajuta articolul asta
http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/n...ate_147777.html -------------------- |
| Eu. |
25-09-2007, 07:51 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Ce e taxa de audit care apare in tabel? Vad ca difera foarte mult taxa de audit. Ce e taxa de audit, cine o plateste si din ce bani? Ma poate lamuri si pe mine cineva? As vrea o opinie argumentata (citat dintr-o sursa guvernamentala). Taxa de audit se plateste din banutii nostri, mai exact din comisionele pe care le platim. Sursa :Legeaa 411/2004 , republicata. anaiss, da, insa tu ai da info doar despre ce te interesa pe tine ca agent, adica allianz si BCR Completare : Art. 108 Art. 108. - (1) Cheltuielile privind activitatea de audit financiar a administratorului se suportă de către acesta. (2) Cheltuielile privind activitatea de audit financiar a fondului de pensii sunt cheltuieli de exploatare, care se suportă din fondul respectiv. -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
25-09-2007, 09:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Ce e taxa de audit care apare in tabel? Vad ca difera foarte mult taxa de audit. Ce e taxa de audit, cine o plateste si din ce bani? Ma poate lamuri si pe mine cineva? As vrea o opinie argumentata (citat dintr-o sursa guvernamentala). Taxa de audit se plateste din banutii nostri, mai exact din comisionele pe care le platim. Sursa :Legeaa 411/2004 , republicata. anaiss, da, insa tu ai da info doar despre ce te interesa pe tine ca agent, adica allianz si BCR Completare : Art. 108 Art. 108. - (1) Cheltuielile privind activitatea de audit financiar a administratorului se suportă de către acesta. (2) Cheltuielile privind activitatea de audit financiar a fondului de pensii sunt cheltuieli de exploatare, care se suportă din fondul respectiv. Eu. era acolo in linku dat de mine un alt link catre tabelu compelt. in fine era mai complicat Ati observat cat e taxa de audit la AIG de ex... si da, asa este, acea taxa de audit se suporta din fondul de pensii. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Eu. |
26-09-2007, 09:27 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Taxa de audit NU se ia din comisioane, ci din fondul de pensii, adica din banutii cu care cotizam noi, cum bine spunea Annaiss in mesajul anterior. dupa 12 ore de munca , se intelege ca bateam campii Din fericire e o singura taxa/an. -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Anna |
26-09-2007, 01:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Fetelor o veste noua
colaborez si cu ING asa ca sa va dau cateva detalii http://www.ingromania.ro/wps/PA_1_1_69/dow...i%20private.pdf Aici aveti prospectul pentru ING Daca va intereseaza sa aderati la BCR - Fond de pensii Allianz ING si vreti sa va dau mai multe detalii dati-mi PM. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Ella79 |
02-10-2007, 05:49 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.431 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pensiile astea private actioneaza si ca asigurare de viata? Adica daca eu mor, mostenitorii mei primesc suma adunata in contul meu de pensie privata? Daca da, exista restrictii? (de exemplu in Polonia daca mori de moarte violenta nu mai primesc mostenitorii tai nimic).
|
| Nessie |
02-10-2007, 05:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Da, mostenitorii tai primesc banii din cont doar daca inca nu ai ajuns la pensie in momentul decesului.
Daca primeai deja pensia, se schimba situatia in functie de optiunea pe care ai ales-o la pensionare: pensie viagera sau nu. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
03-10-2007, 09:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
eu mi-am facut la BCR si m-au inscris si ca agent
am ales BCR-ul pentru ca este cel mai mare grup financiar din Romania si pentru ca anul trecut au obtinut un profit record. taxa de audit este stabilita la incepututl anului si difera in functie de firma care o sa faca activitatea respectiva si de numarul estimat de cotizanti. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| vali3_08 |
03-10-2007, 04:36 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 3-10-2007 Membrul Nr.: 422 |
Da, mostenitorii tai primesc banii din cont doar daca inca nu ai ajuns la pensie in momentul decesului. Daca primeai deja pensia, se schimba situatia in functie de optiunea pe care ai ales-o la pensionare: pensie viagera sau nu. Tu despre ce vorbesti? Pensia obligatorie sau cea facultativa? |
| Nessie |
03-10-2007, 05:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Tu despre ce vorbesti? Pensia obligatorie sau cea facultativa? Scuze ca am omis asta! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:41 PM |