![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
04-06-2007, 08:51 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.195 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Fetelor, as vrea niste comentarii pe tema ''Pierderea apetitului sexual''.
Are vre-o contributie cu starea de sanatate? -------------------- |
| Nessie |
04-06-2007, 10:00 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.218 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Are legatura cu foarte multe lucruri. Iti enumar cateva:
- oboseala - stres - boala - probleme de comunicare cu partenerul - abstinenta pentru o perioada mare. Steriletul in sine nu ar cum sa te afecteze, dar daca iti creaza probleme, dureri, disconfort, atunci da, poate duce la pierderea apetitului. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
04-06-2007, 01:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Iti spun cum e la mine: daca sunt obosita, am multa treaba in casa si nu mai termin, daca m-a enervat peste zi Florin...sigur nu iese nimic....medicamentele au si ele un rol important...steriletul nu cred-zic ca si nessie daca nu e comod, probabil ca duce la lipsa apetitului din cauza discomfortului....
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 09:45 AM |