![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
20-08-2007, 12:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.218 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Fiecare femeie trece lunar prin acea perioada de menstruatie, dar de acum inainte ea pote fi o optiune. Daca vrei sa scapi de crampe, dureri, migrene, stari de agitatie, inconfort, sangarari si griji privind o sarcina nedorita, nimic mai simplu: Wyeth a lansat pe piata americana o noua pilula contraceptiva care opreste menstruatia.
Conceptul nu e nou. Pana acum, majoritatea pilulelor contraceptive aveau in pachet cateva pastile cu efect placebo care dadeau o mentruatie falsa. Ovulatia nu se producea, dar "efectul" aparea. Compania producatoare s-a gandit ca perioada aceea nu este o placere pentru femei si ca s-ar putea foarte bine "sari" peste ea. Ce parere aveti? Va tenteaza aceasta pastila? -------------------- |
| ganesha |
20-08-2007, 02:00 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.176 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ce parere aveti? Va tenteaza aceasta pastila? Categoric NU! Poate pentru ca oi fi eu balanta si de aia prefer echilibrul (eu nu zic ca-i usor, ca in dimineata cu pricina, cind ma trezesc citeodata cu niste dureri de ma ia naiba, numai de sport sau de ridicat din pat si curatat m,orcovi pentru suc nu-mi arde. Da' cu o mina de lacrimi o fac si pe asta, iar peste 2 ore imi multumesc de n-am aer -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| sunshine |
21-08-2007, 08:50 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 64 Inscris: 16-03-2007 Din: Iasi Membrul Nr.: 254 Dispozitie: Optimista si fericita Sex: Feminin |
CITAT Ce parere aveti? Va tenteaza aceasta pastila? Eu personal nu sunt pentru aceste pastile....Insa stiu destule persoane care consumau diverse ceaiuri pt ca menstruatia sa intarzie sau sa vina mai devreme....Pe urma, suportau efectele, pentru ca organismul se dezechilibra....Una peste alta, cred ca vor fi destule persoane interesate de aceste pastile, nu neaparat pe termen lung, ci asa, ocazional...stiu si eu...un concediu, o nunta, etc... -------------------- |
| ALICE |
21-08-2007, 12:05 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.908 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Naspa, din cauza vremii Sex: Feminin |
Eu as lua.La cate dureri am eu,si la cat trag 7 zile pana se gata cu menstruatia,chiar as lua.
-------------------- Dupa Paste reincepem cura, ca deja se vede ca am lasat-o moale
|
| Tytya11 |
11-10-2007, 11:35 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 11-10-2007 Membrul Nr.: 437 |
Categoric nu as folosi-o, oricat e de dureroasa sau neplacuta e menstruatia, face parte din viata noastra, asa suntem create.
-------------------- Don't dream life, live it![color=#3366FF]
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 09:54 AM |