![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
09-09-2006, 11:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am citit si eu! Mi se pare infiorator.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| honey79 |
09-09-2006, 12:30 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.087 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Si eu sunt alaturi de voi.
Daca se organizeaza si la noi... ceva pentru a o ajuta..daca se vin cu vesti si noi solutii... daca se stie despre ce are nevoie.... va rog.... sa ni se spuna... ca sa vedem ce putem face si noi. Eu sunt dispusa sa fac orice imi sta in putinta . -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
09-09-2006, 12:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
e un cont in care se pot depune bani, fetele o viziteaza, o suna... Banii sunt pentru operatie in afara tarii, pentru ca la cea din Romania i s-au dat sanse sa mai mearga, dar aici nu se poate face nimic mai mult.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| honey79 |
09-09-2006, 12:48 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.087 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Am citit si eu dincolo.... abia 20 de pagini, caci n-am mai avut putere sa merg mai departe. O sa reiau cititul diseara, cand revin de la munca.
Stiu despre conturile bancare. Eu ma refeream.....totusi.... la... nevoi mai curente. Nu stiu...ma gandesc si eu. Stiu ca banii sunt o nevoie curenta... Insa ma gandesc ....daca poate are nevoie si de altceva... nu stiu ..zic si eu. . Astept si eu vesti noi. Va avea nevoie de un scaun cu rotile..banuiec....cand va iesi din spital... nu? Se stiu ceva preturi prin Romania? Ma interesez pe-aici? Acest mesaj a fost editat de honey79: 09-09-2006, 12:49 PM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| luchi |
09-09-2006, 01:07 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Barbye- una dintre noi
Sloganul asta m-a dat peste cap aseara, impreuna cu vestea ca un bun fost coleg de facultate a murit, rapus de cancer. Si m-am gandit la prietenie. Si la prietenii mei virtuali. Recunosc cu mana pe inima, si unora li se va parea, probabil, patetic, ca cele mai bune prietene mi le-am facut pe forum, si ma simt foarte legata de comunitatea asta mica a noastra. Chiar daca ne-am mutat de colo-colo, chiar daca unele scriu mai putin, continui sa simt ca ele imi sunt bune prietene. Intr-un oras mare, unde nu stiu pe nimeni, ele mi-au fost intotdeauna alaturi. Pe unele nu le-am vazut niciodata, dar simt ca parca ne-am cunoaste de-o viata. Am fost impreuna la bine, si la greu..nu pot sa uit ca Sexymom mi-a trimis medicamente din Spania, atunci cand eram disperata ca nu gaseam in farmacii ceea ce aveam nevoie, ca astazi, cand este nunta lui Karin, bPaula va fi acolo, ca mesager al prietenelor ei virtuale. Sunt sigura ca multe dintre voi va recunoasteti in povestea mea; am vazut ca s-au legat prietenii frumoase, ca va intalniti, va vizitati, ca va bucurati impreuna, ca va intristati impreuna; ati fost alaturi de Monic, ingrijorate pentru Eu. si Dirk, v-ati bucurat pentru Daconst cand a aflat ca va fi mamica. Imi place sa cred ca suntem o comunitate unita. Stiu ca povestea Mirelei este una din multele despre care auzim in fiecare zi; nu toata lumea poate sa ajute material, insa poate puteti face cunoscuta mai departe, poate puteti rosti in gand o rugaciune pentru ea. Acest mesaj a fost editat de luchi: 09-09-2006, 01:08 PM -------------------- Hate being fat
![]() |
| ina_ceva |
09-09-2006, 02:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Merci, luchi, am dat aseara si de partea a doua si mi-a mai ridicat moralul( daca se poate spune asa...
-------------------- |
| danyhoney |
09-09-2006, 02:39 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cata dreptate ai,Luchy !!!!!! Si mie imi place sa cred ca suntem unite...chiar daca ,cateodata ,nu ne convine cate ceva si ne mai sare mustarul ( aviz mie ).....Asa cum ai spus si tu...ne bucuram impreuna si suntem triste impreuna .Eu le multumesc inca o data fetelor pentru ca au fost langa mine cand eram disperata cu Dirk.
Da,macar sa ne rugam pentru binele Mirelei...daca altceva nu putem face. Fetele se duc la ea ,o suna ...pentru ca Mirela e ,intr-adevar , una dintre ele ( ma refer la forum ).Sunt convinsa ca la fel am face si noi daca s-ar intampla ceva ( Doamne fereste ! ) cu una dintre noi. Sa dea Doamne-Doamne sa-si revina si sa poata face din nou tot ce isi doreste ( sa mearga,sa danseze...sa traiasca ca un om normal ). Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 09-09-2006, 02:39 PM |
| Deea |
09-09-2006, 04:53 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.459 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Honey, am reusit si eu sa citesc partea a doua a subiectului si pentru nevoi curente se strang bani, acum din ce am citit eu strang fetele bani pentru o saltea speciala, de carucior va avea nevoie peste doua luni, mai mult ca sigur ca o vor ajuta fetele.
Azi ma gandeam cati bai dam pe prostii, eu daca ma uit in sifonier de ex gasesc haine cu etichetele pe ele, le-am luat doar ca erau la reduceri sau stiu eu ce si acum nu le port... altii aveau nevoie mult mai multa de banii astia. Saptamana viitoare vreau sa merg sa depun si eu niste banuti. Luchi te rog daca poti sa treci conturile si aici, cred ca e mai bine, asa le vor vedea mai multi useri. Azi mi-am promis sa nu ma mai vait pt. toate tampeniile si sa fiu multumita si fericita ca sunt sanatoasa si ca familia mea e sanatoasa! -------------------- ![]() |
| danyhoney |
09-09-2006, 05:04 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Autor: marius
Raspuns la: 07/09/2006 13:23:06 Mesaj: In urma solicitarilor in acest moment sunt operationale urmatoarele conturi: Conturi deschise Pernes Marius CNP 1671203054691 Banca Transilvania - Oradea cont RON: RO87BTRL 0050 1201 783864XX cont EURO: RO36BTRL 0050 4201 783864XX cont USD: RO70BTRL 0050 2201 783864XX cod swift BTRLRO22BHA - acest cod este necesar DOAR pentru cei care fac plati din afara granitelor Romaniei Note: *situatia incasarilor in conturi - extrase de cont - va fi prezentata si scanata periodic reprezentand obligatia mea directa. *sumele incasate vor fi directionate doar pentru acest caz. *procedura de directionare va fi precizata pe forum Modalitati de donare: 1. Numerar: prin depunere directa la caseria oricarei sucursale a bancii Transilvania din orcie oras de pe teritoriul Romaniei in orice moneda dorita RON, USD sau EURO 2. Prin virament bancar (adica dintr-un cont in alt cont) prin depunerea unui ordin de plata catre banca unde aveti deschise conturi bancare indiferent de banca, indiferent de oras sau de tara cu precizarea inclusiv a codului SWIFT daca plata se face dintr-o banca externa granitelor Romaniei in care sa precizati: a. Suma pe care dispuneti sa o plateasca b. Datele dvs. ca si platitor, banca, numar de cont b. Datele de mai sus pt destinatarul platii c. Precizarea motivarii sumei - donatie -------------------------------------------------------------------------------- -------------------- ![]() |
| luchi |
09-09-2006, 05:14 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
AICI gasiti date despre conturile deschise, modalitati de plata, adrese ale unor fete de pe DC carora le puteti trimite bani - prin mandat postal, sau varianta plic.
Later edit: am scris in acelasi timp cu Danyhoney, sterg datele care coincid si las totusi si link-ul. Acest mesaj a fost editat de luchi: 09-09-2006, 05:16 PM -------------------- Hate being fat
![]() |
| luchi |
11-09-2006, 12:08 PM
|
Ultimele vesti despre Mirela, de pe DC
CITAT Este extrem de slabita si obosita, are dureri mari. Ieri urla de durere cand au intors-o infirmierele, nici cu noi nu a putut vorbi, ii cadeau ochii de oboseala. CITAT Ieri am vorbit cu ea la telefon, a vorbit si Dan cu ea si a intrebat-o el si a spus ca nu isi simte picioarele, mainile le foloseste, Dan a incurajat-o i-a spus ca el nu isi simte,nu isi foloseste nici mainile, sa aiba credinta ,caci intr-o zi va fi bine -------------------- Hate being fat
![]() |
| luchi |
11-09-2006, 05:40 PM
|
Am intrat cu vesti noi:
CITAT Buna fetelor, Am intrat doar sa va spun ca Mirela arata mult mai bine, era si mai zambitoare! Eu personal am observat progrese fata de vineri si fata de sambata! E o luptatoare si Dumnezeu ii va asculta rugile! -------------------- Hate being fat
![]() |
| Nessie |
11-09-2006, 05:46 PM
|
Luchi, multumim pentru up-date!
| danyhoney |
11-09-2006, 09:45 PM
|
Multumesc mult ,Luchy !!!!!!! Eu sunt toata ziua la job si...nu pot citi noutatile .Ma bucur din suflet ca se simte mai bine !!!!!!
-------------------- ![]() |
| aki |
12-09-2006, 09:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Nu stiu fetelor daca o stiu pe Mirela.imi pare ca nu o cunosc nici dupa postari nici din discutii.Dar totusi imi pare foarte rau pentru ea.Citesc si eu acum despre ea.Merci Mooka ca vii cu noutati.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:18 AM |