![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
12-09-2006, 09:27 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Aki, nici eu nu o cunosc pe Mirela, este de pe un alt forum, am citit intamplator povestea ei.
Multumiri Nessie si admin-ilor ca mi-au dat voie sa postez povestea ei si ca au lasat acest topic sa fie subiectul zilei. Multumiri Soranutzei si prietenilor ei pentru donatii si pentru ca au facut cunoscuta povestea mai departe. Multumiri, Danyhoney - am vazut ca ti-ai facut cont pe DC si ai trimis sau vrei sa trimiti banuti Multumiri, Still_me Multumiri Eu., Multumiri Ina Multumiri Honey Multumiri Deea Multumiri tuturor celor care ati ajutat sau veti ajuta (si ale caror nume nu am reusit inca sa le aflu), celor care v-ati aplecat privirea asupra acestor randuri, celor care v-ati indreptat gandurile spre Mirela. Plecaciuni! p.s. Imi cer iertare daca am uitat pe cineva. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| luchi |
12-09-2006, 02:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Danyhoney, ai un email de la o fata din germania cu mai multe date
Ultimele vesti: CITAT am intrebat-o daca mai stie ceva de la doctori,a zis ca nu stie nimic,nu i s-a spus decat ca numaiCel de Sus hotaraste.azi de dimineata nu a mai facut febra,are dureri... am intrebat-o ce-i face escara si mi-a zis ca dr vor sa-i faca o plastie ,ca altfel nu cred ca se mai inchide si nu prea au de unde lua piele,ca e slaba... Doamne asta ii mai lipsea! Mirela are pe spate o escara, la un moment dat era de marimea unei mingi de fotbal. Conform dex-ului, escáră s. f. crustă negricioasă care se formează pe piele, pe plăgi prin mortificarea țesuturilor superficiale. Aceasta escara a aparut la Constanta (a fost lasata sa zaca pe o targa din plastic/musama, fara nimic intre corpul ei si targa, a transpirat, si s-a format acea rana. Cu timpul, si datorita neglijentei personalului medical (ea ar trebui sa fie intoarsa la fiecare doua ore), escara s-a marit. Una dintre membrele DC strange bani pentru achizitionarea unei saltele anti-escare la adresa de mai jos: Ana-Maria Misu (cu sh) str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, ap.50, sector 6 Bucuresti Acest mesaj a fost editat de luchi: 12-09-2006, 02:37 PM -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
13-09-2006, 07:38 AM
|
Tulip,
Nu ajung floricelele toate pentru tine! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| dany |
13-09-2006, 09:10 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.545 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Luchi....multumesc !!!! Primit e-mail-ul......raspuns !
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
21-09-2006, 07:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.656 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Cand te gandesti ca tu te vaitzi pt o durere de cap si tii se pare sfarsitul lumii, iar altul nu isi simte picioarele si zilele ii trec in dureri groaznice.... suntem atat de egoisti uneori... Sunt placut surprinsa de mobilizarea fetelor.. inca mai sunt suflete bune pe lumea asta... am sa ma rog in fiecare seara pt Mirela.. numele ei va fi asezat langa numele familiei mele atunci cand ii voi cere sanatate Lui Dumnezeu... poate toate aceste voci unite o sa-L faca sa-si aplece privirea catre ea... sa ii ia suferintza...
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 21-09-2006, 07:01 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! Din 09.10.2008 viata fara abateri! ![]() |
| luchi |
23-09-2006, 05:58 PM
|
Ultimele vesti: Mirela a fost mutata la sectia de recuperare, unde se pare ca va sta 3 luni. Treptat-treptat i se va ridica patul, pentru ca in final sa poata sta in sezut si sa poata fi pusa intr-un carut cu rotile.
Se pare ca diagnosticul final e paraplegie totala CITAT(" forumista DC" ) i-au dat diagnosticul final: paraplegie totala. Avea o voce pierduta, cand mi-a spus la telefon ca stie ca nu mai are nici o sansa de a merge vreodata. multumiri din suflet celor care au trimis cate ceva si celor care s-au gandit la ea. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Sexymom |
29-09-2006, 12:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Nu reusesc sa citesc si eu despre Mirela, de la inceput, se deschide numai ultima pagina, cum pot sa vad despre ce este vorba?
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| luchi |
29-09-2006, 04:20 PM
|
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:44 AM |