![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
13-07-2008, 10:41 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.262 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
3-4 cutii mici de compot de mandarine se desfac si se pun fructele la scurs .
Blat : 125 gr margarina moale ( lasata la temperatura camerei timp de 1 zi ) 150 gr zahar 3 oua 250 gr faina 1 lingurita de praf de copt Se amesteca totul cu mixer-ul , se pune pe hartie de cuptor in tava , se intinde bine ( cu o lingura bagata in apa din cand in cand ) si se adauga mandarinele peste . Se baga in cuptorul incalzit in prealabil la 160 ° pentru 12 minute . Crema : 500 gr smantana 2 linguri ulei 1 pachetzel zahar vanilat 200 gr zahar Se amesteca totul bine si se pune peste blatul scos din cuptor si lasat cam 5 minute la racit . Apoi se face o glazura din 100 gr zahar amestecat cu 200 gr nuca de cocos care se presara peste crema . Se baga totul a cuptor pentru inca 30 minute ( tot la 160 ° ) . Inainte de a se servi se lasa sa se raceasca si apoi se baga pentru cateva ore la frigider . POFTA BUNA ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| daconst |
13-07-2008, 06:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Multam de reteta,Dany!
Suna tare bine si as incerca-o. Ce fel de smantana pui tu?Ma refer la ce se gaseste pe aici. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nella |
13-07-2008, 11:13 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.449 Inscris: 22-02-2008 Membrul Nr.: 720 Sex: Feminin |
bun bun...e am papat din ea
-------------------- ![]() greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 84.5 talie : 100 cm -- 88 cm burta: 119 cm -- 108 cm coapse : 116 cm -- 112 cm bust : 107 cm -- 102 cm brat : 38 cm --33 cm http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
14-07-2008, 08:50 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.262 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dana , aici am luat smantana de la Edeka ( gut und günstig ) , deci smantana normala . Poti lua de la Aldi , sunt cutii de 125 gr . Incearca si fa-o , iti va placea sigur . E o praji racoroasa de vara .
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Nessie |
14-07-2008, 09:40 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Foarte buna, asa e! Si eu am gustat!
Dany, ai incercat vreodata ca inlocuiesti margarina cu untul? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
14-07-2008, 09:52 AM
|
Nessie , am facut prajitura doar de 2 ori pana acum ( aici si in Ro ) si am pus margarina . Adevarul e ca aici am pus margarina speciala pentru facut prajituri .
Eu zic ca ar merge si cu unt si cred ca si gustul ar fii mai bun . Cand o faci ? In mod normal iese mult mai pufoasa dar maica-mea avea un cuptor la care nu m-am prea descurcat . Deci sa nu te sperii daca va arata altfel decat cea pe care am adus-o . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Nessie |
14-07-2008, 10:07 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Dupa ce termin santierul din casa o fac!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
14-07-2008, 10:11 AM
|
Sper ca nu uiti sa pui o poza dupa ce o faci
Cred ca eu o voi face din nou in WE sa mananc si eu o bucatica ca din cea facuta in Brasov nici macar n-am gustat -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Panda |
16-07-2008, 02:52 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.736 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
ufff... acum imi pare rau ca nu am gustat si eu.. dar mi-a fost cam rusine...
concluzie stiuta: cu rusinea mori de foame... dar bine ca ne-ai dat reteta... nu stiu cand o fac...poate cand am chef sa calculez punctele.... se gaseste la noi compot de mandarine... eu nu am vzt niodata... dar nici nu am cautat multumim oricum -------------------- |
| Nessie |
16-07-2008, 02:57 PM
|
Of, Lili!
Compot de mandarine am vazut in Carrefour. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
16-07-2008, 07:33 PM
|
Chiar asa , Lili . Oare de ce ti-o fi fost rusine ? Lasa ca o faci tu si o sa vezi ce buna e .
Eu am luat compot de mandarine din Carrefour , la cutii mici . E , uite ca acum ma gandesc ca nu stiu ce gramaj are o cutie -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Panda |
17-07-2008, 09:13 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.736 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
Chiar asa , Lili . Oare de ce ti-o fi fost rusine ? Lasa ca o faci tu si o sa vezi ce buna e . Eu am luat compot de mandarine din Carrefour , la cutii mici . E , uite ca acum ma gandesc ca nu stiu ce gramaj are o cutie ma ce sa zik ... cand am vzt ca voi va cunosteati asa de bine ...si de mult timp...si eu eram singura dintre cele noi... m-am inhibat de tot -------------------- |
| dany |
17-07-2008, 09:34 AM
|
Fetele din Bucuresti se stiau mai de mult . Ramo , nella si eu atunci le-am vazut pentru prima oara
Sa-ti fie invatatura de minte pe viitor sa nu-ti mai fie rusine Astept sa vii cu impresii in legatura cu prajitura -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
19-07-2008, 11:02 PM
|
Am facut azi prajitura si a iesit exact cum trebuie : pufoasa ! La maica-mea a fost de vina cuptorul
blatul cu mandarinele dupa cele 12 minute de coacere : ![]() cu crema si glazura de coccos peste ![]() gata scoasa din cuptor ![]() sa aveti o idee cat a crescut fata de tava ![]() Cu sectiune va pun maine poze , cand o papam Si tot maine va pot spune daca TREBUIE neaparat bagata in frigider sau nu ....Data trecuta nu am bagat-o in frigider si ...parca nu ne-a prea placut . La maica-mea am bagat-o in frigider si voua v-a placut .... Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 19-07-2008, 11:07 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Panda |
21-07-2008, 02:30 PM
|
maaamammmaaaa cum arata... hai ca treb sa o fac si eu...ma pup vik al meu....peste tot!!!!
dupa o astfel de prajitura intrebare... pt blat nu se bat albusurile separat? se amesteca pur si simplu toate cu mixerul? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 09:01 AM |