![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
20-10-2006, 10:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.173 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
La început mi-am spus, ca Scarlett O'Hara, că nu știe ce simt pentru el. Și, din cuvinte, am construit case și punți și țărmuri de mare. Nu m-au descurajat fricile lui încrustate în vîrste trecute. Și am luptat să-i cuceresc încrederea. M-am îndîrjit să-i arăt cît de mult și deșănțat îl iubesc, deși nu-mi răspundea nicicînd cu dăruiri pe măsura speranțelor mele fără sfîrșit. L-am ademenit spre odihnă, spre lumină, spre [*****]ățenie. Și m-am lăsat dusă de dragoste cum s-a lăsat purtată de valuri Ofelia, în neștire.
În clipele alese în care a venit, m-am prăbușit, sinucigaș, în cuprinderea brațelor lui fine, deși știam că mă predau, necondiționat, unei suferințe fără liman. După ere de luptă cu fantomele inimii lui învinse, am înțeles că, totuși, singurul drept pe care mi-l pot cîștiga, într-o poveste cu prea mult trecut și prea puțin noroc, e acela de a pleca. Am încercat să-mi pregătesc inima pentru marea și trista evadare. Am plîns, pînă am inundat lumile. Și mi-am însîngerat genunchii în fața icoanelor, rugîndu-mă să-l uit. Noapte de noapte, am legănat, înaintea căderii în somn, gîndul că-mi voi trăi ziua de mîine cu mintea eliberată de imaginea lui. Și-n fiecare dimineață, dragostea pentru el m-a trezit înaintea luminii. Nici nu mai știu cînd am plecat, nici nu mai știu unde-am ajuns. Un timp, o vreme, m-am istovit în strădania de a părea indiferentă. Am trecut pe lîngă el, privindu-l cu ochi serbezi, mi-am pedepsit mîinile să nu mai deseneze cuvinte care să-i dea dreptul să creadă că nu l-am uitat. Exercițiul indiferenței l-am transformat în probă de supraviețuire. În toate gîndurile, l-am condamnat la moarte și, o dată cu el, pe toți cei care-mi aminteau de el. M-am proclamat văduvă, m-am declarat unică supraviețuitoare a unui cataclism din iubire. Am îndurat o singurătate implacabilă. Trec anii peste noi și nu ne mai putem scutura de zgura vechilor iubiri. Trudim nebunește la construcții complexe și nu mai știm apoi să ieșim din labirintul ruinelor, atunci cînd truda ni se năruiește, fără să ne rămînă nici măcar bucuria de-a fi construit cîndva, ceva. Și-atunci, căutînd o salvare, ne alegem parteneri de ocazie, ne irosim în îmbrățișări fără noimă, ne mințim că țipătul de plăcere neîndrăgostită ar putea obloji memoria rănită. Uităm, de-a valma, vechile dureri, dar și întîmplarea cumplită că avem o singură viață. Și că, în ultimul vis pe care-l vom visa, (grăbit, disperat, printre lacrimi), nu va fi loc pentru amoruri de consum, nici pentru îmbrățișările mințite. Doar pentru marile iubiri, chiar și fără noroc, trăite pînă la sînge, pînă la prăsele, pînă la condamnarea la moarte. Sursa -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
23-10-2006, 01:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.011 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Iubita, asta nu e Alina pe care o stiu eu. A dat nostalgia in tine?sau e astenia de toamna. Pui frumos toate sunt scrise undeva si ce iti e scris in frunte iti e pus.Nu fi trista ca ce-i al tau e pus deoparte.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
24-10-2006, 09:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.173 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Iubita, asta nu e Alina pe care o stiu eu. A dat nostalgia in tine?sau e astenia de toamna. Pui frumos toate sunt scrise undeva si ce iti e scris in frunte iti e pus.Nu fi trista ca ce-i al tau e pus deoparte. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:24 AM |