left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Preaviz seperator Optiuni V right
uka
mesaj 21-06-2007, 05:08 PM
Mesaj #1

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.816
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...
Sex: Feminin

As dori sa stiu daca imi dau demisia si in cele 10-15 zile de preaviz as dori sa imi iauconcediu, se poate??
Eu mai am 9 zile de concediu al firma la carelucrez si in iulie vreau sa plec de la ei, insa nu vreau sas tau in preaviz, as vrea sa fiu in concediu... nu stiu daca se intelege ceva...
Sau alta idee ar fi daca imi iau concediu medical, la fel, si sa imi dau demisia, trebuie sa ma duc la serviciu in zilele de preaviz sau pot ramane in concediu?

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 21-06-2007, 06:20 PM
Mesaj #2

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.575
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

teoretic, da, dar totul depinde de cum va intelegeti. Tu ai dreptul sa ceri asta daca in contractul de la angajare nu spune alt ceva. Angajatorul poate sa iti accepte cererea sau sa o refuze pe motiv ca are mult de lucru si nu se poate lipsi de serviciile tale caz in care e obligat sa iti plateasca cele 9 zile de concediu pe care nu ai apucat sa le consumi.

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

lyra
mesaj 27-06-2007, 11:01 AM
Mesaj #3

Ciocanitoare

Raspunsuri: 348
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

CITAT(Nessie @ 21-06-2007, 07:20 PM) *

teoretic, da, dar totul depinde de cum va intelegeti. Tu ai dreptul sa ceri asta daca in contractul de la angajare nu spune alt ceva. Angajatorul poate sa iti accepte cererea sau sa o refuze pe motiv ca are mult de lucru si nu se poate lipsi de serviciile tale caz in care e obligat sa iti plateasca cele 9 zile de concediu pe care nu ai apucat sa le consumi.

in perioada de preaviz nu poti sa-ti iei concediu de odihna, decat daca te lasa firma. in mod normal in preaviz se merge la servici, iar zilele de concediu ramase se platesc.

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
uka
mesaj 27-06-2007, 11:03 AM
Mesaj #4

Iepuras

CITAT(lyra @ 27-06-2007, 12:01 PM) *

CITAT(Nessie @ 21-06-2007, 07:20 PM) *

in perioada de preaviz nu poti sa-ti iei concediu de odihna, decat daca te lasa firma. in mod normal in preaviz se merge la servici, iar zilele de concediu ramase se platesc.

mdaaa, acum oricum am trecut de la concediu de odihna la concediu medical...nu vreau de odihna ca mi-l opreste din salariu dupa aia....

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 27-06-2007, 11:15 AM
Mesaj #5

Hiena

Concediul de odihna nu se opreste din salariu. unsure.gif Tocmai asta inseamna ca ai dreptul la odihna X zile si primesti salariul integral. In cel mai rau caz nu primesti suma in PLUS pe concediu, dar banii o sa ii iei integral.

--------------------
+Quote Post
uka
mesaj 27-06-2007, 11:20 AM
Mesaj #6

Iepuras

CITAT(Nessie @ 27-06-2007, 12:15 PM) *

Concediul de odihna nu se opreste din salariu. unsure.gif Tocmai asta inseamna ca ai dreptul la odihna X zile si primesti salariul integral. In cel mai rau caz nu primesti suma in PLUS pe condiu, dar banii o sa ii iei integral.

pai da, dar sunt 21 zile concediu parca anul asta, dar avand in vedere k eu plec de la ei in august, nu o sa am an lucrator intreg la ei...ei spun ca pot sa imi iau tot concediul, ca nu e problema.. dar...nu stiu...mai am 13 zile de concediu...
stiu k nu se opreste din salar concediu....si ca sunt platita integral...dar eu nu o sa am an intreg la ei, o sa am doar 8 luni.. si deci nu mai am 21 zile concediu

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 27-06-2007, 11:26 AM
Mesaj #7

Hiena

Da asa e, dar oricum, unde o sa pleci nu o sa ti se raporteze zilele din concediu nefolosite. Daca nu le-ai folosit si nici nu primesti bani pe ele sunt pierdute.

--------------------
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-07-2008 - 04:57 AM