![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
23-08-2007, 10:06 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.524 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ce pisoi frumos ai UKA
Si eu am avut un papagal,dar mi-a murit si mi-i frica sa i-ua altul sa nu-l pierd iarasi -------------------- |
| Didi |
23-08-2007, 10:22 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
Uka, e un scump motanul tau! Sa va bucurati unul de celalalt, multi ani de acum incolo!
P.S. Am fost off topic rau de tot, de au disparut mesajele? -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| LionKing |
23-08-2007, 11:05 AM
|
![]() Administrator ![]() Grup: Seful Raspunsuri: 57 Inscris: 19-05-2006 Membrul Nr.: 1 Sex: Masculin |
P.S. Am fost off topic rau de tot, de au disparut mesajele? Au fost cateva mesaje care nu aveau nici o legatura cu subiectul si care, din pacate, au deviat parti din discutie. Aceste mesaje nu ar fi avut nici un sens pentru cineva care va citi acest subiect peste, sa zicem, un an... asa ca din moment ce problema s-a lamurit am considerat oportun momentul pentru a reveni ontopic si a curata discutia. Multumesc pentru intelegere. P.S. Pentru cei interesati mesajele respective au fost mutate in forumul Off Topic, subiectul De la 'Prietenii nostri necuvantatori' |
| alex25 |
23-08-2007, 11:12 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 814 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
E super cainele tau, ganesha! Si ma bucur sa vad ca ai si curte unde i se potriveste lui cel mai bine sa zburde
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| ganesha |
23-08-2007, 11:25 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.395 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
E super cainele tau, ganesha! Si ma bucur sa vad ca ai si curte unde i se potriveste lui cel mai bine sa zburde Multumesc, Alex! DAR il scot afara de multe ori pe zi, de obicei NU face in casa (desi pina pe la 16 saptamini controlul sfincterelor nu se considera matur si antrenabil). Il pindim mai mult noi pe el, incercam sa-i cunoastem comportamentul premergator, sa-i invatam orele, si il scoatem afara ca si cum ar fi o coincidenta, si cu timpul i se formeaza conditionarea. Il scot afara si pentru zburdat, dresat, desi inca este un bebe (dimensiunile inseala) si are nevoie de mult mult somn. Eu sint mai activa de felul meu, ii cam scot sufletul, cind intram inapoi in casa cade lat. Abia astept sa mai creasca si sa-l iau cu mine la alergat Mentionez ca intre timp smocurile din coada s-au dublat ca numar. Speram ca in viitorul apropiat sa ne mutam la o casa a noastra, si sa avem o curte unde sa ne permitem sa-l dam afara pentru perioade mai lungi de timp. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| aki |
23-08-2007, 11:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.524 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Abia astept sa mai creasca si sa-l iau cu mine la alergat Si eu il luam pe la meu pe teren la alergat.Dar el era mai destept ca mine.Eu fugeam pe marginea terenului dar el trecea prin mijlocului lui si ma astepta in fata -------------------- |
| ganesha |
24-08-2007, 12:19 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.395 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
In spatele casei, intilnire de gradul 3 cu Dipstick - catelul vecinei de alaturi, un labrador de ciucalata, care are dublul virstei lui Mikey si care (de obicei, dar nu ieri) da cu el de pamint
![]() ![]() ![]() -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| butterfly |
25-08-2007, 01:07 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 395 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
M-A LUAT ASA UN DOR DE CAINELE MEU de la tara :-<
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| Eu. |
25-08-2007, 04:28 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Baby, fetita noastra caniche-bichon, de aproape 4 ani ![]() si tot ea ![]() Acest mesaj a fost editat de Nessie: 12-09-2007, 11:51 AM -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| bubbles |
27-08-2007, 04:24 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.044 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ea este Danila - asa ii spunem noi dupa filmul Veronica.O pisica obeza care doarme toata ziua si mananca intr`una
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 27-08-2007, 04:24 PM -------------------- |
| bubbles |
05-09-2007, 07:30 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.044 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
El este BUzscu
![]() ![]() Acest mesaj a fost editat de bubbles: 05-09-2007, 07:31 PM -------------------- |
| ganesha |
11-09-2007, 10:56 PM
|
Uochei, il prezint pe Costel. Costel nu e pet in adevaratul sens al cuvintului, dar e o forma de viata ce populeaza imprejurarile. S-a aciuiat aicishaia la noi in curte inca din prima zi cind ne-am mutat in casa goala si i-am intins cu prietenie cotorul de la marul pe care tocmai il terminasem eu de mincat.
Intre timp au aparut si alte specimene, dar Costel e Costel si e cel mai prietenos. Formele de viata totalizeaza 8 veverite diferite, niscaiva pasaruici si alte chestii care trec intimplator (sconcsi, in cel mai rau caz). Trebuie sa mentionez ca sus-numitul Costel are o nevasta pe nume Tantza, cu care obisnuia sa se intilneasca romantic la noi in curte, pe sub scaune. In pauzele de romantism furau burete din scaune, iar in pauzele de furat burete din scaune treceau la romantism. Din acest romantism prelungit a rezultat progenitura Icsulesc - pui de Tantza si Costel, care va fi exemplificat si el in imagini la o data ulterioara. So, aventurile lui Costel povestite chiar de el: Testind terenul: ![]() Santinela: ![]() Daca nu are mincare pe prag se zgiieste in casa si bate cu capul in usa ![]() Face mofturi la mar, stie ca avem nuci/alune in casa ca adevarati vegetarieni care ne respectam: ![]() Happy chewing la migdale ![]() Revin cu dovezi despre furat burete, Icsulescu (cu romantism in desfasurare n-am -------------------- Poze multe si marunteeeee
| alex25 |
12-09-2007, 08:53 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 814 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Super! Multumim.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Pisik |
12-09-2007, 11:46 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.340 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
V-o prezint pe ZUZU, catelusa proaspat achizionata, care teoretic ar trebui sa fie a mamei peste 2 sapt, dar practic nu stiu daca va mai ajunge la ea ca ni s-a cam lipit de suflet.
Revin cu povesti despre ea nu mi-a atasat poza |
| Nessie |
12-09-2007, 11:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
nu mi-a atasat poza Probabil ai ajuns la capacitatea maxima acceptata pentru atasamente. Citeste, te rog, la Cum incarc o fotografie pe forum? si asteptam poze cu Zuzu! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 19-07-2008 - 05:32 AM |