![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
12-01-2008, 09:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.082 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Mi-am instalat DC++.
Am setat toate prostiile am bagat si IP-ul calculatorului sunt conectata la hub dau search si nu gasesc nimic din nici un domeniu. Ce se intampla sau ce trebuie sa fac? -------------------- |
| crissuca |
13-01-2008, 10:28 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 11 Inscris: 10-01-2008 Membrul Nr.: 603 Dispozitie: gata de plimbare Sex: Feminin |
Mi-am instalat DC++. Am setat toate prostiile am bagat si IP-ul calculatorului sunt conectata la hub dau search si nu gasesc nimic din nici un domeniu. Ce se intampla sau ce trebuie sa fac? Unde dai search? Pe vremuri , cand foloseam si eu dc++ dadeam search pe google sa gasesc huburi din ro si apoi ma conectam la ele. Eu acum folosesc torrent. Imi place mult mai mult, si mi se pare mai simplu de folosit. Ca program de download folosesc utorrent. Apoi caut filmul pe google si dau numele filmului urmat de torrent. Gasesc ce imi trebuie si incep sa downloadez cu programelul. La utorrent nu trebuie sa faci setari. Sper sa te ajute ... toate bune. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| uka |
13-01-2008, 12:35 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Mi-am instalat DC++. Am setat toate prostiile am bagat si IP-ul calculatorului sunt conectata la hub dau search si nu gasesc nimic din nici un domeniu. Ce se intampla sau ce trebuie sa fac? -------------------- |
| aki |
13-01-2008, 04:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.082 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Mi-am instalat DC++. Am setat toate prostiile am bagat si IP-ul calculatorului sunt conectata la hub dau search si nu gasesc nimic din nici un domeniu. Ce se intampla sau ce trebuie sa fac? Gata m-am lamurit cu programa.Dar se incarca foarte greu un film.Ar trebuie sa caut un hub la noi in Basarabia ,dar nu gasesc nici unul -------------------- |
| sasha_goitu |
11-04-2008, 07:16 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 11-04-2008 Membrul Nr.: 885 |
Mi-am instalat DC++. Am setat toate prostiile am bagat si IP-ul calculatorului sunt conectata la hub dau search si nu gasesc nimic din nici un domeniu. Ce se intampla sau ce trebuie sa fac? Gata m-am lamurit cu programa.Dar se incarca foarte greu un film.Ar trebuie sa caut un hub la noi in Basarabia ,dar nu gasesc nici unul Hub pentru Basarabeni si Republica Moldova dchub://basarabia.no-ip.info dchub://terranovahub.servebeer.com intrati |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 10:24 AM |