left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
left > Program de antrenament seperator Optiuni V right
nicoleta
mesaj 30-10-2007, 09:46 PM
Mesaj #16

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 77
Inscris: 23-10-2007
Membrul Nr.: 463
Dispozitie: zupper bene k intotdeauna
Sex: Feminin

Ai facut 1 program foarte bun. Sincer am incercat si eu dar doar timp de 2 saptamani. Oricum am incercat sa improvizez unele exercitii deoarece nu merg la sala. Nici nu am timp pentru ca eu fac si dans sportiv particular de 3 ori p sapt. Oricum te felicit pentru program. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
julyalina
mesaj 31-10-2007, 09:20 AM
Mesaj #17

Taz

Raspunsuri: 3.166
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

multumesc nicoleta! daca vrei poti sa te uiti si la mesajul #5 si o sa gasesti exercitii ce pot fi facute acasa floare.gif

gabitzule, e vorba ca ei lucreaza la spate toti muschiuletzii )).gif trapez, dorsali, lombari si toti care or mai fi pe acolo tease.gif
pe scurt ... atunci cand lucrezi o grupa mare de muschi, se duce mult sange din organism ca sa irige zona respectiva si daca tu, lucrezi 2 grupe mari de sange acesta nu poate iriga suficient ambele zone (ex spate cu picioare )

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

stressyannie
mesaj 12-11-2007, 10:35 PM
Mesaj #18

Amiba

Raspunsuri: 5
Inscris: 12-11-2007
Membrul Nr.: 504

CITAT(julyalina @ 19-04-2007, 01:22 PM) *

)).gif asta ca sa o dai cotita )).gif ca odata pe saptamana tot gasesti 1 h sa faci exercitii blum.gif
mersul pe jos e bun dar si ar fi excelent daca ai face si cateva exercitii smile.gif nu trebuie sa le faci pe toate fa macar cate 2 serii din fiecare ... azi faci brate si abdomene, maine picioare si abdomene, etc... si in fiecare zi , mers pe jos smile.gif o sa-ti activezi metabolismul mai repede daca le combini blum.gif

Nimic mai adevarat! Mi-am facut un abonament la sala in luna iulie, dupa vreo 3 ani de sedentarism pigmentat cu ciocolata la doua zile si junk-food saptamanal. Am efectuat vizita la medicul sportiv de la sala (larkoti.ro) pt ca avem probleme cu coloana, m-am intristat la cei 3% in exces tesut adipos, am hotarat sa ma tin si de regimul de viata sanatos propus de nutritionista de acolo... dar am plecat in delta...de unde m-am intors cu inca 2 kg in plus... Ideea e ca dupa aceea, am fost de 3-4 ori pe saptamana la sala, am facut dansuri de 2 ori/ saptaman, step aerobic- 2 ori/ sapt., in rest incalzire, abdomene, genuflexiuni, runner, bicicleta si banda (intr-o ora de banda mers in panta inclinata - performanta la care am ajuns cu greu ardeam 800-1000 calorii).
Stresul si-a spus cuvantul, am mai alunecat de la dieta.. am slabit 4 kg in 4 luni, dat 0,5% din tesutul adipos jos . Totul parea ok pana cand nu m-am mai putut ridica din pat intr-o dimineata... Din exces de zel efectuasem exercitii pe punctul de maxima si recidivasera durerile de coloana. Crunt. Asadar, nu am mai facut in ultima luna decat 8 sedinte de kinetoterapie finalizate cu cate 10 min bicicleta. Sper sa mai fac inca 10.
As dori sa aflu mai multe despre exercitiile pt muschii spatelui, abdomen, fese, coapse, cam tot ce-i indicat celor cu probleme cu coloana...

Programul expus de voi e chiar ok, ideal ar fi ca oricine se apuca de miscare dupa o lunga perioada pe bara sa isi verifice starea de sanatate si sa aiba grija sa efectuze corect exercitiile. E mult mai important numarul de repetari la un exercitiu, corect, cu greutati mici, decat seriile scurte, cu greutati mari, ce pot afecta spatele si bratele...

Astept cu interes posturile urmatoare.
+Quote Post
ganesha
mesaj 13-11-2007, 10:22 PM
Mesaj #19

Koala

Raspunsuri: 2.176
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

O mina de exercitii explicate fromos si ca la carte, nu cu animatii ci cu oameni adevarati, la sectiunea video de pe Fitness Magazine. Pe bara de sus e un meniu cu o gramada de workout-uri complete:

Better TV - Fitness Magazine

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 13-11-2007, 10:27 PM

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!
+Quote Post
Nessie
mesaj 13-11-2007, 10:34 PM
Mesaj #20

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.218
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(ganesha @ 13-11-2007, 10:22 PM) *

O mina de exercitii explicate fromos si ca la carte, nu cu animatii ci cu oameni adevarati, la sectiunea video de pe Fitness Magazine. Pe bara de sus e un meniu cu o gramada de workout-uri complete:

PS: trebuie sa va faceti cont. grin.gif

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 13-11-2007, 10:37 PM
Mesaj #21

Koala

CITAT(Nessie @ 13-11-2007, 10:34 PM) *

CITAT(ganesha @ 13-11-2007, 10:22 PM) *

PS: trebuie sa va faceti cont. grin.gif

Eu n-am nici un cont si nu e prima data cind mai trag un ochi acolo (adica vreau sa subliniez ca nu e o intimplare ca am intrat azi - azi doar mi-a dat prin cap sa pun link-ul aici grin.gif ). Ce-ti apare tie cind dai click pe link? La mine incepe direct workout-ul cu upper body, ca pe ala era setat cind l-am copiat, si cele de mai sus le rulez cu sagetica. Weird.... blink.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 13-11-2007, 10:42 PM
Mesaj #22

Hiena

Sigur nu esti logata? Pe mine ma duce la pagina de Register cand dau click. Si linkul are in el ceva cu "members" si "email" ca si cum ai fi dat click pe el dintr-un email. eusa_think.gif

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 13-11-2007, 10:53 PM
Mesaj #23

Koala

CITAT(Nessie @ 13-11-2007, 10:42 PM) *

Sigur nu esti logata? Pe mine ma duce la pagina de Register cand dau click. Si linkul are in el ceva cu "members" si "email" ca si cum ai fi dat click pe el dintr-un email. eusa_think.gif

M-am dus din favorites-urile mele, la home page si apoi la video. De obicei cind esti logat undeva apare Welcom, cutarescu!, eu n-am nimic de genu'.... poate m-oi fi logat acum x ani cind am inceput sa citesc pe la ei si oi fi uitat... e posibil si asta, desi eu imi sterg cookies-urile destul de des si nu prea are cum sa tina minte. Sau or fi schimbat ei ceva si la mine n-a ajuns lol.gif Oricum, contul e gratis, informatia e de top, asa ca... lol.gif Da' eu ma duc sa mai bibilesc ca tare m-am intrigat!

--------------------

Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 14-11-2007, 08:07 AM
Mesaj #24

Hiena

Mi-am facut cont si chiar sunt super filmuletele. Numai bune de lucrat dimineata. blum.gif Multumim pentru link.

--------------------
+Quote Post
stressyannie
mesaj 14-11-2007, 11:52 PM
Mesaj #25

Amiba

Raspunsuri: 5
Inscris: 12-11-2007
Membrul Nr.: 504

CITAT(Nessie @ 14-11-2007, 08:07 AM) *

Mi-am facut cont si chiar sunt super filmuletele. Numai bune de lucrat dimineata. blum.gif Multumim pentru link.

nice link pt dimineata. seara -windsor pilates
+Quote Post
julyalina
mesaj 19-11-2007, 08:20 AM
Mesaj #26

Taz

Raspunsuri: 3.166
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

o parte dintr-un articol :

Mit: Facand sport pe stomacul gol ardeti mult mai multe calorii.

Realitate: Daca era asa usor… Dar cum sta treaba de fapt? In momentul in care faceti exercitii, corpul arde grasimea, dar si rezerva de carbohidrati pe care ati capatat-o dupa ce ati mancat. Astfel, daca sariti peste masa inaintea antrenamentului, nu veti avea acea rezerva de carbohidrati pe care corpul vostru trebuie s-o arda. Dar asta nu inseamna ca veti arde toata grasimea (o imposibilitate din punct de vedere fizic). In schimb, corpul incepe sa consume energia din muschi. Si mai putina forta musculara inseamna metabolism mai slab, iar acesta nu este scopul niciunei diete. Sa nu mai mentionam faptul ca, antrenandu-va pe stomacul gol veti avea mult mai putina forta si veti fi prea obosite sa duceti treaba pana la capat, acest fapt avand ca rezultat arderea unui numnar foarte mic de calorii. Ideal ar fi sa luati o masa cu trei ore inainte de antrenament sau o gustare cu o ora, doua inainte.

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post

2 Pagini V < 1 2
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 07:20 AM