![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
15-09-2006, 05:43 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Eu am asteptat 8 ani stand intr-o locuitza de serviciu minuscula, sa pot face un credit.
Sotul meu desi inginer Nu se putea, deci mai asteptam. Intr-o zi intorcandu-ma de la serviciu , am simtzit ca ma sufoca holul, ca nu mai suport sa stau acolo. Asa ca desi in cei 8 ani nu am resit sa stangem acei bani de avans, am hotarat sa cumparam apartament. Pot sa va spun doar ca in primul am nu ne ajungea salariul meu sa platim rata, am restrans cheltuielile pana la limita bubei la cap, dar azi platim ultima rata. Acum regret doar ca am pierdut acei 8 ani. Iti trebuie curaj si un dram de nebunie sa faci un credit ipotecar dar merita. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| tmanbone |
15-09-2006, 11:40 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
... dar azi platim ultima rata ... Felicitari sincere. N-am vrut sa dau impresia ca sunt impotriva creditului ipotecar, etc... ci doar sa ii sfatuiesc pe cei din jur sa analizeze cu mare atentie situatia si sa-si evalueze realist toate alternativele. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alex25 |
16-09-2006, 08:09 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 839 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Chiar aseara ma gandeam... acum 3 ani o prietena de-a mea si-a cumparat un apartament cu 2 camere(ce-i drept, nu e cel mai super apartament, dar e foarte ok pentru un prim apartament) in zona militari cu $7 000.
Bucuresti... -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| aki |
16-09-2006, 08:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Nustiu ce sa mai zic in legatura cu locusorul de trai.Eu ma chinui de citiva ani pe la gazde cu niste preturi cosmice.Si cel mai rau ca nu prea am noroc sa stau la o gazda mai mult de 2-3 luni.Mereu ceva intervine...Vin stapinii de dupa hotare sau se scumpeste chiria si nu mai sunt in stare sa o achit sau alt ceva...In plus la aceasta sunt foarte greu de gasit apartamentele.Vad ca in Rominia nu sunt asa de scumpe gazdele,dar la noi sunt niste preturi ireale.De exemplu un partament cu 2 camere-200 euro.O camera in camin 120 euro plus serviciile comunale si trebuie sa dai un avans de la 3-6 luni.O nebunie mare
In plus ca salariile difera foarte mult de cele din Rominia.Acum am trait 2 luni intr-o camera dintr-un apartament cu 120 $ si pina pe 22 septembrie trebuie sa o parasim ca nu prea vor cu copil.sia cum trebuie sa umblam sa catam alt ceva.Si cind cati gazda,daca le spui ca i copil nici nu vrea sa te auda. Nici nu stii ce sa faci si in care parte sa o apuci In legatura cu ipoteca se fac mari siretlicuri.Te intelegi cu un pret dar pina la sf se ridica niste preturi de te doare mintea -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:48 PM |