![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
16-06-2006, 09:33 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 811 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Tocmai am descoperit suportul pentru RSS al forumului (iconita orange pe care scrie "RSS" din josul paginii). Eu am un program care se numeste RSSReader cu care citesc bloguri, stiri etc. si tocmai mi-am bagat adresa rss-ului oneden asa ca stiu mereu cand apare un subiect nou. Felicitari pentru idee!
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| reTina |
16-06-2006, 10:37 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 8 Inscris: 14-06-2006 Membrul Nr.: 31 |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alex25 |
16-06-2006, 11:13 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 811 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Pai da, pagina pe care ti-o deschide este rss-ul in sine, insa pentru a-l citi iti trebuie un rss reader - orice reader. Exemple: Yahoo are suport RSS acum (in noua interfata, sub folderele de email este un folder "All RSS feeds" in care poti sa-ti bagi adresele tale RSS), mai sunt si alte site-uri care citesc RSS-uri, insa eu recomand descarcarea unui program de windows (de gen RSS Reader - http://www.rssreader.com/download.htm).
Adresa la care se afla codul ala de care vorbesti este adresa RSS-ului - o bagi in readerul Yahoo sau in RSS reader si o sa fii tot timpul la curent cu ce discutii noi apar pe oneden. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Rino |
17-06-2006, 05:03 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 21-05-2006 Membrul Nr.: 7 Sex: Masculin |
Ce misto! Eu folosesc Opera ca browser si are incorporat RSS Reader.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 05:00 AM |