![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
16-08-2006, 08:38 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Am dat-o in bara de cateva ori cu prima intalnire. Sunt sigur ca si tu. Ce am invatat?
1. Nu o invita sa iasa cu tine si prietenii tai, la prima intalnire. Prietenii vechi fac de obicei glume numai de ei intelese, le place sa povesteasca lucruri din trecut si asa mai departe. Cum poate ea sa sa distreze, sa se simta bine daca nu intelege nimic? Raspunsul e simplu: nu poate. 2. Nu folosi expresii de genul "iubire", "papusico" - niciodata la prima intalnire si aproape niciodata in rest. 3. Fii hotarat. Daca e vorba de prima intalnire si ai invitat-o sa iasa cu tine, tu hotarasti ce o sa faceti, unde mergeti. Intereseaza-te! Cauta pe internet, in ziar, intreaba in dreapta si-n stanga, incearca sa incerci sa afli ce-i place. Tipii nehotarati sunt refuzati usor. Nici mie nu-mi plac femeile nehotarate. 4. Fii cat mai "in mediul tau". Daca a vrut sa iasa cu tine, se asteapta sa se simta bine, nu sa dea peste un morocanos. Pastreaza mereu zambetul pe buze, orice ar fi. Toata lumea arata mai bine cu un zambet pe buze. 5. Ai grija la pantofi!!! Femeile au ceva cu pantofii. Nu ma intreba de ce, dar multe femei acorda incredibil de mare atentie pantofilor. Ba mai mult, ele insele isi cumpara pantofi intr-o veselie. Isi fac camarute speciale pentru pantofi si sertare la masini. Daca vrei sa o impresionezi, nu neglija pantofii! Voi ce experiente ati avut la prima intalnire? Ce sfaturi aveti? -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| honey79 |
16-08-2006, 09:30 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Nu vorbi niciodata despre fostele relatii ..la prima intalnire.
Daca abia ai terminat o relatie... si inca suferi.. nu arata acest lucru la prima intalnire.Cel/cea de langa tine nu s-ar simti bine. La prima intalnire... fetele observa micile detalii....care pot parea neimportante pentru baieti/barbati... insa care sunt "taxate" de noi, fetele.... Cateva exemple: nu fuma pe strada, cu ea de mana... nu scuipa pe strada....ai grija la maini, unghii,...sa arate ingrijite...... nu merge cu mainile in buzunare. Sunt multe de discutat pe aceasta tema... si.... parerile pot fi diferite, in functie de asteptarile fiecaruia. CE uneia/unuia ii place.... poate altuia/alteia..i se pare demodat... sau deplasat. Important este..sa fii tu insati, sa nu pretinzi a fi ceva ce nu esti. Bafta la.. cat mai multe intalniri. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| fiona |
16-08-2006, 10:12 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 43 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 28 Dispozitie: Funny :)) Sex: Feminin |
Cred ca toata lumea se intreaba: sa ajung la timp, sa-l/o fac sa ma astept putin?
Cred ca cel mai bine e ca barbatul sa ajunga la timp, iat femeia sa intarzie putin, astfel incat sa ii dea lui impresia ca "se sacrifica" pentru ea, dar nu mai mult de 2-3 minute. Si inca un sfat: oricat de tentat ai fi, ca barbat, sa faceti un mic drum pe la tine pe acasa "doar sa iei ceva", nu o face. Chiar daca ai cu adevarat nevoie de acel ceva, mai bine fara! Eu nu m-as putea gandi decat ca "incearca sa vada daca se prinde ceva" si nu m-as simti bine. |
| Nessie |
16-08-2006, 10:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.919 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
1. Nu vorbi urat fosta relatie. Nimeni nu ar dori sa fie urmatoarea persoana pe care tu sa te razbuni si sa incerci sa scapi de toate frustrarile acumulate.
2. Daca mergeti la masa, nu comanda o mancare pretentioasa (peste de exemplu) sa nu iti pui partenerul in dificultate, dar nici ceva cu extra sos si sanse mari sa aratati ca doi purcelusi dupa masa. Atentie si la alcool! Suficient cat sa dezlege limbile, dar nu prea mult! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| honey79 |
17-08-2006, 11:25 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Ohhh... mi-am amintit...ca o regula generala.... nu comanda sampanie... la masa. Cel mai bine merge vinul . E preferabil vinul ....in detrimentul sampaniei...asta..daca nu aveti ceva major de sarbatorit.
Pupicei. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| himere2005 |
17-08-2006, 01:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
evita sa vorbesti despre problemele tale la prima intilnire, caci daca mai are si ea problemele ei, atit i-ar mai trebui, sa le duca in spate si pe ale tale
faza cu sigur pe tine, intotdeauna merge, zic eu, cu conditia sa nu pari infatuat. cred ca cel mai bine e ca barbatul sa fie un bun ascultator la prima intilnire, sa fie comunicativ, dar nu prea vorbaret sa fie ingrijit, glumet daca se poate dar nu clown sa fie atent, chiar magulitor, sa te invite la dans daca se poate sa vorbeasca frumos despre mama si familia lui sa se gindeasca din timp ce va raspunde la intrebarea cu ce se ocupa, cred ca nimeni nu doreste sa aiba pe cineva de intretinut un film care merita vazut in sensul asta ar fi si parfum de femeie, este o scena in care al pacino (cum dumnezeu se scrie ca am uitat) invita o femeia la dans, chiar daca e orb. un barbat sarmant, e un barbant sarmant domnilor, sigur va atrage atentia, chiar daca nu are bicepsii dezvoltati. nici nu e nevoie sa va zbateti prea mult, femeile vin ca mustele la miere -------------------- ![]() |
| geo_m50 |
17-08-2006, 03:54 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 11-07-2006 Membrul Nr.: 61 |
Cred ca foarte important e sa nu intarzii, iar apoi o floare e binevenita, imbracamintea e la fel de importanta in functie si unde te intalnesti ex ( nu poti fi imbracat la costum,iar i-a in tenisi si pantaloni scurti), cred eu ca o discutie inainte e binevenita in privinta asta, a si nu o lasa pe ......sa aleaga locul de intalnire da dova da de un om cu simtul raspunderi si locul respectiv sa fie ceva mai retras nu strica iar atmosfera in jur sa fie cat mai placuta, fara prea multa galagie.
am uitat sa nu alegi in nici un caz sa mergila o cofetarie sau stiu eu alte dulceturi, restaurantul e cel mai indicat cu mancaruri exotice. |
| himere2005 |
17-08-2006, 04:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
apropos de ce ziceai tu geo....in tineretile mele
-------------------- ![]() |
| Bindy |
25-08-2006, 05:16 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 41 Inscris: 9-06-2006 Membrul Nr.: 22 |
Daca vrei sa impresionezi o femeie la prima intalnire:
- nu o pune cu intentie in situatii dificile - chiar daca poate vrei sa o vezi rosind, mai bine nu de la prima intalnire - nu te astepta la sex - femeile au un simt dezvolvat si isi dau seama cand el se gandeste/doreste sa aiba parte de asa ceva - nu vorbi de rau nici o femeie, indiferent cine este sau ce ti-a facut - pune intrebari si asculta raspunsul - femeilor le place sa vada ca un barbat este interesat de ea, deactivitatea ei, de viata ei - fii un gentelman - nu uita de usi, scaun, haina, ea intra prima in incapere (exceptie: barul), ea serveste prima etc -------------------- |
| peach |
01-09-2006, 09:38 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Nu vorbi niciodata despre fostele relatii ..la prima intalnire. Daca abia ai terminat o relatie... si inca suferi.. nu arata acest lucru la prima intalnire.Cel/cea de langa tine nu s-ar simti bine. Honey..nu vorbi NICIODATA de fostele relatii nici la prima si nici la urmatorele Si nici sa nu-i arati ca suferi dupa altul ..isi va pierde elanul cind va afla NU vorbi de mama sau sora... Nu monopoliza discutia Nu o duce intr-un local super sofisticat in care sa nu se simta bine Nu te duce cu flori sau orice fel de cadou la prima intilnire..e demodat Daca o faci sa rida ..e a ta -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:31 PM |