![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
21-09-2006, 12:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.223 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
In mod normal nu am probleme (grave
Eu am observat la mine ca ma doare asa: - daca nu mananc, pentru ca aciditatea stomacului creste - daca mananc, ma doare pentru ca stomacul secreta acid gastric in exces - daca rontai ceva (biscuiti, covrigei), e ok o ora dupa care incepe iar. nu pot manca non stop! - daca in loc de mancare incerc sa beau ceva, sa diluez sucul gastric, nu-mi iese. Nu stiu ce sa beau sa fie ok, pentru ca ceaiul, cafeaua, laptele mai rau fac, iar apa plata nu are efect. -------------------- |
| Ella79 |
21-09-2006, 08:16 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.345 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu am aceleasi probleme si, din pacate, toamna asta e una agitata si grea pt mine - la fel ca si gastrita.
Am constatat ca la mine au efect: - rondelele de orez expandat (nu-mi lipsesc din geanta) si au 30 de kcal felia - ceaiul "Gastrocip 1" produs de "Aroma". Scrie pe el Fitoprodus 100% natural. L-am luat de la farmacie. Alte ceaiuri nu ma ajuta deloc si cred ca am incercat deja vreo 15 sortimente. - celebra Ranitidina - luate cate 2 pastile odata. Am renuntat foarte mult la fructe, rosii, otet, lamaie, bors. Prajeli si sosuri nu mananc de felul meu, asa ca nu sufar. Stiu insa ca sunt interzise in crizele de gastrita. In schimb mananc mancare de orez, cartofi fierti sau copti, paste. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Eu. |
21-09-2006, 08:21 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
la mine functioneaza pansamentele gastrice; am hiperaciditate si deseori scot flacari pe gura
-------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Tulip |
21-09-2006, 10:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.367 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Am inteles ca e fff. bun sucul de cartofi pt. gastrita si probleme de stomac,in general....
-------------------- |
| Nessie |
21-09-2006, 11:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.223 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pansamentele la stomac cum sunt?
Ella, nici de ceaiul tau nu am auzit, dar o sa intreb la farmacie cand ajung pe langa una.Poti sa-mi spui cum e la gust si cat costa? Merci! Tulip, cum prepari sucul de cartofi? Doar apa in care au fiert? -------------------- |
| Eu. |
22-09-2006, 09:27 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Pansamentele la stomac cum sunt? Ella, nici de ceaiul tau nu am auzit, dar o sa intreb la farmacie cand ajung pe langa una.Poti sa-mi spui cum e la gust si cat costa? Merci! Tulip, cum prepari sucul de cartofi? Doar apa in care au fiert? pansamentele gastrice pot fi pliculete cu geluri sau medicamente. e vorba de suc de cartofi cruzi -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| dulcikatty |
22-09-2006, 09:41 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.602 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Si eu am gastrita.....
Pansament gastric: Maalox (era odata o solutie lichida, alba, ca laptele, ambalata intr-un plic) si sunt si tablete, Malucol. Am aceleasi probleme cu foamea si "ma doare cand nu mananc, ma doare cand mananc". Multa lume nu intelege...... Mie mai imi trece foamea asta nebuna si durerile cu cate o banana. |
| Ella79 |
22-09-2006, 01:27 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.345 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Nessie, ceaiul nu are un gus prea bun. E asa.... un gust de ierburi amestecate. Nici gretos nu e, dar nici sa te omori dupa el.
Eu l-am cumparat de la Help Net si a fost in jur de 3 RON cutia, nu mai stiu exact exact pretul. Cutia e rosie. -------------------- |
| honey79 |
22-09-2006, 02:31 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.039 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Si eu am probleme cu gastrita...de3 cativa ani buni. Am invatat sa ma feresc de anumite alimente.... iar..atunci cand.... pofta invinge... fac in asa fel incat sa am la mine tot timpul, pastilute de Maalox. Se gasesc in farmacii..ultima data cand am fost eu in tara,.... era parca 85.000 cutia de 100 de pastile. Trebuiesc supte si nu inghitite... sunt dulcegi la gust.
Printre alimentele care mie nu-mi fac bine, in afara de cele enumerate mai sus.... mai sunt: castravetii, vinetele, varza, zacusca.... toate astea provoaca dureri extraordinare si ... imi dau saenzatia de...revenire a mancarii... inapoi.. Ai grija de tine... mergi la doctor... sa-tyi dea un tratament ceva.... nu lasa netratata..Te pupic dulce. -------------------- http://community.webshots.com/album/562614948rotSrx - POZE ANDREW
|
| Tulip |
23-09-2006, 11:57 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.367 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Sucul de cartofi:bagat cartoful crud in storcatorul de fructe...sau dat prin razatoare si stoarsa zeama
-------------------- |
| Nessie |
29-09-2006, 10:25 AM
|
M-a apucat de dimineata o durere urata plus un reflux gastro-esofagian si am intrat in prima farmacie care mi-a iesit in cale sa iau Dicarbocalm. Cred ca se vedea pe fata mea ce bine ma simteam
-------------------- |
| dulcikatty |
29-09-2006, 01:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.602 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Multa sanatate Nessie. Eu dispar 2 saptamani, plec in concediu. sper sa va gasesc cu bine. pooopppp
|
| julyalina |
16-10-2006, 11:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.175 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
se pare ca nu sunt singura
gastrita revine cand are ea chef si nu ma lasa sa pap mai nimik nessie , mi-ai dat o idee cu rennie -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
01-11-2006, 10:54 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
M-a apucat de dimineata o durere urata plus un reflux gastro-esofagian si am intrat in prima farmacie care mi-a iesit in cale sa iau Dicarbocalm. Cred ca se vedea pe fata mea ce bine ma simteam E bun Rennie...shi doi biscuitzi simpli. Tata, care are probleme vechi cu stomacul...inclusiv aciditate, umbla veshnic cu un pachet de biscuiti simpli in buzunar. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| sadaf |
04-04-2007, 09:20 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 34 Inscris: 24-03-2007 Membrul Nr.: 263 Sex: Feminin |
multumesc am citit si eu si am sa notez
-------------------- Sadaf [color=#00CCCC]
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 13-05-2008 - 02:01 PM |