![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
03-11-2006, 02:43 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
De multe ori, inainte de a stabili o intalnire, ma gandesc la scopul intalnirii si, in functie de acesta, stabilesc locatia(daca e responsabilitatea mea, desigur). Cel mai adesea, cand e o intalnire de afaceri, prefer restaurantul L'Inventore (DA VINCI L'INVENTORE). Dintre toate restaurantele pe care le stiu in Bucuresti, acesta este cel mai "business": este in interiorul unei cladiri de birouri de afaceri, dar nu in cladire, ci inconjurat de cladire, astfel incat atunci cand te uiti in sus, ai o priveliste foarte faina si-ti da impresia de spatialitate. Poti conecta un laptop, in caz ca ai nevoie si ti se termina bateria iar chelnerii sunt destul de ok. Mancarea e si ea destul de buna, preturile medii (aprox. 20 ron un pranz), dar cred ca ce il face locul ideal pentru o intalnire de afaceri este locatia: chiar langa Universitate.
Adresa exacta este: Str. Ion Campineanu 11, tel. 021 312 24 92 Cred ca daca ar trebui sa caracterizez localul intr-un cuvant, as spune "rafinament". Voi unde ati hotari o intalnire de afaceri? (in Bucuresti sau in provincie) -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| himere2005 |
03-11-2006, 03:20 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
la noi in Galati, dar nu cred ca te intereseaza in mod deosebit fundatura asta
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 03-11-2006, 03:21 PM -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| uka |
05-11-2006, 11:56 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.814 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Amsterdam Grand Cafe, covaci nr 6, 021/313.75.80 si 81, se potriveste ptr intalniri de afaceri. In bucuresti, am uitat sa specific
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 14-05-2008 - 12:36 AM |