![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| tmanbone |
21-08-2006, 11:54 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 577 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Povestea continua: Coca-Cola interzisa de sindicatele studentesti.
Tot Bloombiz... asa ca luati-o cat e calda. PS. Eu prefer berea! -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Amazoana |
29-08-2006, 09:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Buna, sunt noua pe aici
Eu sunt dependenta de cola si cred ca din cauza asta nu slabesc |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
29-08-2006, 09:42 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna, sunt noua pe aici Bine ai venit, Dulcikatty! Eu sunt dependenta de cola si cred ca din cauza asta nu slabesc Si eu eram dependenta de cola, dar am scapat cu ajutorul lui iubi ca imi dadea peste manuta cand pofteam. Mi-a fost greu cam 1-2 saptamani si tind sa cred ca era chiar dependenta. Acum nici nu ma mai gandesc la ea. Am descoperit in schimb alt "drog": Ice Tea Sigur cola iti incetineste procesul de slabire; renunta la ea si o sa vezi ca o sa te simti mai bine fizic si o sa incepi sa slabesti. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
29-08-2006, 09:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Multumesc Nessie
Incerc sa ma "las", dar ma apuca o asa o pofta cate o data...... |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:55 AM |