![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Bindy |
24-07-2006, 11:00 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 35 Inscris: 9-06-2006 Membrul Nr.: 22 |
Nu e cea mai placuta activitate, dar trebuie din cand in cand sa ne ocupam si de covoare. Cum le curatati? Doar dati cu aspiratorul? Folositi substante speciale pentru covoare? Ce anume?
Oare firmele specializate de curatenie cu cat ti le curata? -------------------- |
| Bubble |
24-07-2006, 11:10 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 21-05-2006 Membrul Nr.: 8 |
Pai pe la mine prin casa se da cu BioCarpet (care miroase de-ti muta nasul
Nu stiu care e procedeul |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
13-08-2006, 11:38 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.345 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu ma gandeam sa-mi duc covorul la curatatorie, un Nufarul pentru covoare, ceva, trebuie sa existe.
Am incercat si eu sa- curat cu biocarpet si mare branza nu mi s-a parut. Doar ca miroase urat si strica mainile. -------------------- |
| ina_ceva |
16-08-2006, 04:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Am auzit ca ar fi Vanish pentru curatat covoare.
-------------------- |
| Nessie |
16-08-2006, 04:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ati apelat la serviciile unei firme specializate vreodata? Pe mine ma bate gandul, dar nu am gasit inca o firma care sa presteze pentru persoane fizice. Adevarul este ca nici nu am cautat prea mult.
Si mi-as mai dori o femei sa faca macar o data pe luna curatenie in casa. -------------------- |
| ina_ceva |
16-08-2006, 05:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Am auzit de la o prietena : dc angajezi de la o firma sa vina sa-ti faca curat prin casa, costa cam 250 ron pe "sedinta"
-------------------- |
| Ella79 |
17-08-2006, 10:53 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.345 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ati apelat la serviciile unei firme specializate vreodata? Pe mine ma bate gandul, dar nu am gasit inca o firma care sa presteze pentru persoane fizice. Adevarul este ca nici nu am cautat prea mult. Si mi-as mai dori o femei sa faca macar o data pe luna curatenie in casa. Femeia la curatenie costa in jur de 300 RON pe luna si vine saptamanal. Dar depinde mult de femeie. Am prieteni care platesc femeie si fac curat in urma ei. -------------------- |
| Tulip |
27-11-2006, 10:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.367 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Folosesc solutie de curatat covorul de la Amway....sunt incantata!
-------------------- |
| viky |
11-11-2007, 04:09 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 50 Inscris: 7-11-2007 Membrul Nr.: 492 Sex: Feminin |
Ati apelat la serviciile unei firme specializate vreodata? Pe mine ma bate gandul, dar nu am gasit inca o firma care sa presteze pentru persoane fizice. Adevarul este ca nici nu am cautat prea mult. Si mi-as mai dori o femei sa faca macar o data pe luna curatenie in casa. am apelat la firma specializata si cred ca au dat doar cu un aspirator din ala cu spalare...dar au dat numai cu apa.... nu mi-a placut... asa ca scot covorul pe batator, il altoiec cum trebuie si apoi oil frec cu biocarpet, il bag in casa si-l aspir... si iata ca am facut economie |
| Nessie |
12-11-2007, 11:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
am apelat la firma specializata si cred ca au dat doar cu un aspirator din ala cu spalare...dar au dat numai cu apa.... Si pentru asta cred ca iti trebui o zi. nu mi-a placut... asa ca scot covorul pe batator, il altoiec cum trebuie si apoi oil frec cu biocarpet, il bag in casa si-l aspir... si iata ca am facut economie -------------------- |
| viky |
12-11-2007, 01:07 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 50 Inscris: 7-11-2007 Membrul Nr.: 492 Sex: Feminin |
ai dreptate
imi trebuie o zi, sau mai multe daca vreau curatenie generala dar nu intotdeauna esti multumit de serviciile unei firme |
| axe10 |
22-11-2007, 09:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Folosesc solutie de curatat covorul de la Amway....sunt incantata! Am si eu dar se pare ca la covorul meu trebuie sa apelez la o firma! M-a pus [*****] sa iau covor deschis la culoare cu flori si mai deschise!! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
23-11-2007, 05:32 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.411 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Io am langa mine 2 spalatorii auto si am vazut ca toata vara au spalat covoare.
E bun sistemul ala de la Amway, dar mai economic e cu Biocarpet. Se pune intr0un lighean o solutzie concentrata, apoi cu un burete de plastic, gen floare, sau cu o bucata veche de perdea prinsa la mijloc ca un burete, se agita solutia sa faca cat mai multa spuma. Pe covorul aspirat se aplica spuma, se lasa 2-3 ore sa se usuce apoi se aspira iar. Asta daca nu ai aparatul de intins spuma. Unde sunt pete se curatza cu o laveta imbibata cu solutzie nediluata. Dar o sa va doara genunchii si din lipsa de antrenament o sa va julitzi mainile. Solutzia ajutorul cuiva "specializat" O femeie o zi costa intre 50 de lei pana la 200 lei, depinde de pretentzii. -------------------- Obezitatea ucide si io vreau sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/] ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 12:56 PM |