![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Mariana |
12-05-2008, 02:32 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
O urasc pe soacra-mea in adevaratul sens al cuvantului.
Ramane. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| Sexymom |
12-05-2008, 02:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
O urasc pe soacra-mea in adevaratul sens al cuvantului. Ramane intrebarea. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| silviuMarian |
12-05-2008, 05:14 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 76 Inscris: 1-04-2008 Din: 666 Membrul Nr.: 846 Dispozitie: 666 Sex: Masculin |
Multe rele am facut
Credeti ca uni oameni sunt pe autopilot, urmand turma precum oaia ? |
| Mariana |
12-05-2008, 05:21 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Sigur sunt foarte multi care fac acest lucru cu sau fara motive.
Munca placuta si sal mai mic sau orice munca si bani mai multi? -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| Sexymom |
12-05-2008, 06:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Munca placuta, cred ca e important sa te duci la servici cu placere, chiar daca nu ai un salariu pe masura.Stiu pe cineva care are un salariu baban si uraste cand suna ceasul dimineata.
-Ce faci cu copila adolescenta in perioada de revolutie???o lasi in pace sau schimbi foaia radical? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| silviuMarian |
12-05-2008, 07:19 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 76 Inscris: 1-04-2008 Din: 666 Membrul Nr.: 846 Dispozitie: 666 Sex: Masculin |
Mommy
Un exemplu, atunci cand parintele ii interzice copilului sa fumeze, copilul o sa aiba tinta asta sa isi depaseasca impunerile, iar cand o sa fumeze prin WC-uri se simte cel mai bn si liber, nu neaparat ca a fumat ci ca incalcat regurile si si-a dovedit el ca e liber, e o chestie psihologica, dak ii explici la coplil complicatile care poate aduce tigarea, si vb despre chestia asta deshis, dc fumeaza omul, pentru ca eventual sa ajunga sa depinda de asta, si poti sa ii dai exemple de bonlavi de plamani care nu mai poate alerga, si nu ii impui, sa nu fumezi, dar nici nu ii zici fumeaza, ci ii spui ca nu e bine, atunci el se va gandi mai bn, tentatia de langa exista dar dak are respect de sine si de tine, atunci nu va fuma, cel putin sansele sunt mai mici decat in cazul in care ii vei impune. E o chestie in natura umana sa isi doreasca libertatea. Deci cand tu ii impui ca acea fata ii vrea raul, ea dc sa te creada pe cuvant ? ba chiar iti face in ciuda, si crede ca ea are dreptate, o vede pe fata aia cool... vede ca ea controleaza majoritatea, las-o, dak Maria o va rani sentimental si tu ai avetizat-o e ok, apoi va veni la tine si tu o vei alina si ii va trece pana la urma, macar are o alinare, pe tine, iti castiga si increderea, ti-am spus nu intodeauna trebe chestile facute ca la carte, urmand turma precum oaia, fa ce crezi tu ca e mai bn... ce iti spune inima, deaia traim si avem sentimente si suflet, sa ne spuna ce sa facem, altfel am lasa un om masina care auto-invata de la alti si aplica chestile ca la carte, nop, eu iti doresc sa iti deschida Dumnezeu inima si mintea, si sa va dea bucurie si sanatate si nu uita sa o lasi sa experimenteze lectile, si sa ii castigi increderea, si sa nu te increzi in toti "priceputi" inclusiv eu Peace and looove! |
| Sexymom |
12-05-2008, 09:53 PM
|
Off topic :Silviu, iti multumesc mult ca m-ai ascultat si ca m-ai inteles.O sa incerc sa ma port cu ea exact asa cum ai scris tu, caci si eu simt ca asta trebuie sa fac.
Si acum sa continuam jocul nostru. -Iti vine sa razi ca vaca la poarta noua cand iti aduci aminte de ceva nostim ce ti s-a intamplat? si sa razi pe strada? sa te vada lumea? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| silviuMarian |
13-05-2008, 01:09 AM
|
|
Frum intrebarea^_^cand eram mai mic mi se intampla =))) dupa ce am studiat psihologia in timpul liber am invatat sa ma controlez
Credeti ca iubirea neconditionata este scopul in viata efemera ? este ea la baza si fundamentul vieti ? |
| Cory |
13-05-2008, 10:52 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 18 Inscris: 12-05-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 972 Sex: Feminin |
Nu cred. Iubire neconditionata iti ofera doar cainele din dotare. Omul nu cred ca este capabil de asa ceva. Poate si parintii, care orice s-ar intampla ramai copilul lor, dar si aici sunt exceptii. Eu cred ca fundamentul unei vieti fericite este comunicarea, cu tine si cu cei din jur. Si ceea ce cauti, scopul vietii, este armonia, echilibrul etc.
De ce sunt femeile mai responsabile decat barbatii? daca sunt.... -------------------- ![]() |
| ALICE |
13-05-2008, 11:46 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.429 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Eu cred ca pentru noi a fost un defect de prototip si a fost lansat asa in fabricatie.Ghinionul nostru.Asa ne nastem, cu caracteristica asta in plus.Ca n-aveam destule..........
Ramane! -------------------- |
| silviuMarian |
13-05-2008, 01:05 PM
|
|
Heh, eu zic ca exista multa naivitate
Rasp meu nu va nasteti responsabile, va este impusa aceasta caracteristica de catre mediu inconjurator, Off: Ba eu chiar cred ca asta e scopul pentru care traim, sa oferi dragoste neconditionata chiar si dusmanului, cea ce va fi greu, deci pamantul va mai exista destul pana invatam asta uffff ... din cate stiu un singur Om fiul Omului, Isus Hristos a ajuns la stadiul asta, noi fiind in chipul si asemanarea Lui nu este imposibil sa ajungem la stadiul ala, de Iubire neconditionata, dar nu e deloc usor, si da... caini iti ofera asta, practic caini sunt mai dezvoltati sufleteste ca noi ... De fapt nu prea cred ca in viata comunicarea si bla bla e importante, eu cred ca trairea, iubirea, invatarea lectilor, si dezvoltarea. pt ca dupa ce dai ortu' popi' nu iei cu tine comunicarea si bla. bla. dar ma rog raul a infectat prea multe minti, nu poa sa iti impuna nimeni scopul. tre sa te decizi tu, eu zic sa te mai gandesti la acel scop intrebarea Credeti in principile Newtoniene, si teoria materiei fiind predispusa predeterminari, si ca libera alegere a omului este doar o iluzie ? |
| Cory |
13-05-2008, 01:17 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 18 Inscris: 12-05-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 972 Sex: Feminin |
De fapt nu prea cred ca in viata comunicarea si bla bla e importante, eu cred ca trairea, iubirea, invatarea lectilor, si dezvoltarea. pt ca dupa ce dai ortu' popi' nu iei cu tine comunicarea si bla. bla. dar ma rog raul a infectat prea multe minti, nu poa sa iti impuna nimeni scopul. tre sa te decizi tu, eu zic sa te mai gandesti la acel scop Marian, crezi ca mintea mea e infectata de rau? dar in acelasi timp, ca sa fie valabil ce am spus mai sus, mai tre sa ai si ce sa le comunici... asa ca, nu mai stiu ce sa mai spun..... fiecare dupa cum simte si poate. -------------------- ![]() |
| Sexymom |
13-05-2008, 01:21 PM
|
Silviu cred ca raspunsurile tale sunt cam acide, si cum eu sunt moderatoarea acestui forum te rog sa te limitezi la a urma regulile jocului fara a face observatii aditionale.
Cory pune te rog o intrebare ca sa nu tinem jocul in loc. Va multumesc de intelegere . -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Cory |
13-05-2008, 01:23 PM
|
scuze sexymom
ramane ultima intrebare. -------------------- ![]() |
| Sexymom |
14-05-2008, 10:00 AM
|
-Esti mereu imbracata in pas cu moda?
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:46 AM |