![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nino |
08-06-2006, 02:42 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 15 Inscris: 8-06-2006 Membrul Nr.: 17 |
Sunt nino si am rasarit prin zona cu gandul sa-mi fac prieteni noi si sa mai invat cate ceva din experientele voastre. Daca va pot fi si eu de ajutor, o fac cu drag!
Imi place sa gatesc cand am timp, dar asta nu inseamna ca si stiu sa gatesc. |
| Nessie |
09-06-2006, 01:23 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bine ai venit!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
07-07-2006, 07:42 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.880 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Bine v-am gasit! Sunt Andreea-Rodica si sunt cam noua in domeniul discutiilor pe forum, desi am 26 de ani. Abia astept sa vad ce mai citeste lumea si ce mai gatim pe caldurile astea.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Nessie |
07-07-2006, 08:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bine ai venit! Cum vrei sa iti spunem Rodica sau Andreea? Parca Andreea-Rodica e pre lung
Chiar daca esti mai noua pe forumuri, te-ai descurcat cu inregistrarea si postarea primul mesaj Citeste ce am mai scris noi pe aici, raspunde si usor-usor te inveti! Plus ca te ajutam si noi. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 02:58 AM |