![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
16-01-2008, 01:05 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 852 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
De curand am inceput sa-mi fac sandvisuri acasa pentru a le lua la birou. Am facut cateva tipuri, unele mai gustoase, altele mai putin
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Sexymom |
16-01-2008, 03:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Uite cateva din preferatele mele Alex.
Sandwich cu sunca degresata si branza light Paine feliata integrala (sau alba), sunca de Praga, branza feliata(gen cascaval) in nici un caz branza topita feliata. Deasupra pui foi de salata si 2 felii de castravete. Sandwich cu ton din conserva -Paine feliata, o conserva de ton amestecat cu patrunjel si o lingurita de pasta de tomate . Sandwich cu branza telemea -paine feliata, o felie de branza de vaca sau oaie, telemea, 3 felii de rosii, o frumza de salata. Se aseaza in straturi . Sandwich cu pui Paine feliata, piept de pui la gratar uns cu mustar si deasupra se pune un strat fin de varza data pe razatoare. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
16-01-2008, 08:23 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
In cartea "La masa cu Jamie", Jamie Oliver are un capitol intreg dedicat sandwich-ului. Retete, cum se prepara, alea-alea. Daca te intereseaza -pe tine sau pe altcineva - pot sa scriu retete de acolo. Ideea e ca se pot face combinatii multe; in opinia mea, poti pune intr-un sandwich tot ce iti place (inclusiv omleta
Un sfat pe care l-am retinut din carte: recomanda sa ungem feliile de paine cu putin unt, ca sa nu se imbibe si se inmoaie de la sucurile lasate de ingrediente . Cateva exemple -ilustrate (imagini culese de pe net de-a lungu' timpului): 1. Chiftele, cu verdeata, un sos de iaurt/maioneza/etc ![]() 2.legume la grill (este o reteta in cartea lui Jamie): dovlecei, vinete, ardei - dupa preferinte si imaginatie. Dupa gustul meu, combinatia asta merge foarte fain cu aschii de parmezan ![]() 3.Asta ca e unul din preferatele mele: mozarella cu rosii si busuioc sau oregano (uscat) ![]() asta e facut de mine, e cu paine neagra: ![]() 4. Ou fiert si pasta de peste ![]() 5.Asta e banal: snitel ![]() 6.Telemea sau feta; ceapa aia face toti banii, da' se poate renunta la ea ![]() 7.Tonul de care spunea si Doina ![]() 8. Si cu ou ochi ![]() Pofta buna! Acest mesaj a fost editat de luchi: 16-01-2008, 08:25 PM -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| ganesha |
17-01-2008, 04:56 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.837 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
De curand am inceput sa-mi fac sandvisuri acasa pentru a le lua la birou. Am facut cateva tipuri, unele mai gustoase, altele mai putin Uite iti zic eu un mare secret descoperit pe pielea proprie, si care mi-a facut viata mai usoara. De fapt, de mii de ori mai usoara. Se intimpla sa-mi mai iau si eu sandvisuri dupa mine si intotdeauna fac designul in cap (ce pun, de care piine, cu ce-l umplu, etcetcetc) si le impachetez pe toate SEPARAT. Le pun in pungute din acelea cu zip la capat, impachetate in folie de plastic sau in cutii de plastic inchise etans. Sandvisul final il asamblez in pauza de prinz. E mult mai... curat asa, ingredientele nu incep sa se contopeasca unele in altele, piinea nu prinde iz de brinza sau verde de la salata In rest, imaginatia n-are limite. Cred ca secretul unei tartine reusite e sa pui in ea NUMAI ce-ti place tie. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:50 AM |