![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Eu. |
18-02-2007, 01:27 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Am gasit asta:
Art. 134. - (1) Zilele de sărbătoare legală în care nu se lucrează sunt: - 1 si 2 ianuarie; - prima si a doua zi de Pasti; - 1 mai; - 1 decembrie; - prima si a doua zi de Crăciun; - 2 zile pentru fiecare dintre cele două sărbători religioase anuale, declarate astfel de cultele religioase legale, altele decât cele crestine, pentru persoanele apartinând acestora. (2) Acordarea zilelor libere se face de către angajator. dar nu am gasit nicaieri daca aceste zile de sarbatoare legala se platesc la fel ca niste zile lucrate. adica, daca angajatorul iti da liber pe, sa zicem, 1 si 2 Ianuarie, la sfarsitul lunii iei salariul intreg, sau minus cele 2 zile? -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Nessie |
18-02-2007, 02:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Asta inseamna "zilele legale", adica in conformitate cu legea nu se lucreaza, dar luna respectiva este platita integral. Dar sa nu uitam ca suntem totusi in Romania, iar daca patronul nu vea sa iti dea liber de 1 Decemrie sau 1 Mai, nu ai ce face. Ori iti dai demisia ori lucrezi.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Eu. |
19-02-2007, 08:41 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Asta inseamna "zilele legale", adica in conformitate cu legea nu se lucreaza, dar luna respectiva este platita integral. Dar sa nu uitam ca suntem totusi in Romania, iar daca patronul nu vea sa iti dea liber de 1 Decemrie sau 1 Mai, nu ai ce face. Ori iti dai demisia ori lucrezi. merci , Nessie intre timp am mai consultat niste avocati si mi-au explicat clar cum stau lucrurile. sarbatorile legale in care nu lucrezi trebuie sa fie platite. in cazul in care esti solicitat sa lucrezi in vreuna dintre aceste sarbatori legale, trebuie sa fii platit pt ziua respectiva cu minimum 100% suplimentar (dublu). -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 02:57 AM |