left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Scrisoare de la MOS CRACIUN seperator Optiuni V right
aki
mesaj 16-11-2007, 12:54 PM
Mesaj #1

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.271
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...
Sex: Feminin

Imagine atasata
Draga,Daniela

Iti scriu acum pentru a-ti aduce aminte ca sarbatoarea Nasterii Domnului aproape ca soseste si nu mai este mult pana voi incepe sa-mi verific listele si sa umplu sacul cu cele mai frumoase cadouri pentru cei mai buni copii.
Daniela, stiu ca ai fost o fetita cuminte anul acesta asa ca abia astept sa vizitez Chisinaul in Ajunul Craciunului pentru a-ti lasa niste daruri.
Acum, daca iti doresti atat de mult telefonul mobil asa cum ai facut-o pana acum, trebuie sa continui sa fii ascultatoare si sa nu ai nici o nota de 8 la sfirsitul trimestrului si cu siguranta nu te voi uita!Mai ai o luna la dispozitie.
Stiu ca poti sa faci asta pentru mine Danuta si ca sa-ti dovedesc ca esti unul dintre copiii mei favoriti ti-am scris aceasta mica scrisoare!

Trebuie sa te las acum, Doamna Craciun gateste niste minunate prajiturele si imi face foarte mare pofta! O sa-ti pastrez si tie cateva!
Spune-mi in Chisinau ninge? La mine la atelier ninge in continuu ceea ce face ca afara sa fie foarte frig, dar oamenilor de zapada se pare ca le place! Acum sunt afara si se joaca impreuna cu renii.

Ei bine, este timpul sa inchei deoarece sute de cadouri ma asteapta sa le impachetez.Nu uita te rog sa imi lasi o bucata de placinta si putina apa pentru Rudolf si ceilalti reni! Calatoria este foarte lunga si intotdeauna ne este foame

Sa fii cuminte.
Cu dragoste,
Mos Craciun
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
buretel
mesaj 16-11-2007, 02:12 PM
Mesaj #2

Marmota

Raspunsuri: 1.322
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

wub.gif wub.gif Frumos, speram ca Mosul sa vina cu cadoul dorit la Danuta pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

danyhoney
mesaj 16-11-2007, 02:17 PM
Mesaj #3

Crocodil

Raspunsuri: 7.276
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Ce frumooooooooosss !!!!! Mi s-a facut pielea cucurigu cand am citit inceputul ( si eu sunt tot Daniela ) smile.gif

Sa ne spui daca a fost cuminte Danuta hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 16-11-2007, 06:38 PM
Mesaj #4

Hiena

Raspunsuri: 4.271
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

CITAT(aki @ 16-11-2007, 01:54 PM) *

Draga,Daniela

Iti scriu acum pentru a-ti aduce aminte ca sarbatoarea Nasterii Domnului aproape ca soseste si nu mai este mult pana voi incepe sa-mi verific listele si sa umplu sacul cu cele mai frumoase cadouri pentru cei mai buni copii.
Daniela, stiu ca ai fost o fetita cuminte anul acesta asa ca abia astept sa vizitez Chisinaul in Ajunul Craciunului pentru a-ti lasa niste daruri.
Acum, daca iti doresti atat de mult telefonul mobil asa cum ai facut-o pana acum, trebuie sa continui sa fii ascultatoare si sa nu ai nici o nota de 8 la sfirsitul trimestrului si cu siguranta nu te voi uita!Mai ai o luna la dispozitie.
Stiu ca poti sa faci asta pentru mine Danuta si ca sa-ti dovedesc ca esti unul dintre copiii mei favoriti ti-am scris aceasta mica scrisoare!

Trebuie sa te las acum, Doamna Craciun gateste niste minunate prajiturele si imi face foarte mare pofta! O sa-ti pastrez si tie cateva!
Spune-mi in Chisinau ninge? La mine la atelier ninge in continuu ceea ce face ca afara sa fie foarte frig, dar oamenilor de zapada se pare ca le place! Acum sunt afara si se joaca impreuna cu renii.

Ei bine, este timpul sa inchei deoarece sute de cadouri ma asteapta sa le impachetez.Nu uita te rog sa imi lasi o bucata de placinta si putina apa pentru Rudolf si ceilalti reni! Calatoria este foarte lunga si intotdeauna ne este foame

Sa fii cuminte.
Cu dragoste,
Mos Craciun

Buna seara.Eu sunt Daniela w00t.gif Va multumesc pentru scrisoare, iti promit ca o sa incerc sa iau tabelul fara nici un 8,o sa fiu ascultatoare si buna.O sa te astept cu drag.
Cu stima,Daniela.

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-06.05.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.500 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
nicoleta
mesaj 16-11-2007, 07:49 PM
Mesaj #5

Furnica
*

Raspunsuri: 77
Inscris: 23-10-2007
Membrul Nr.: 463
Dispozitie: zupper bene k intotdeauna

Foarte frumos sh sentimental. E o scrisoare minunata! wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 13-12-2007, 10:08 AM
Mesaj #6

Taz

Raspunsuri: 3.425
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Aki cum e tabelul?

--------------------
Obezitatea ucide si io vreau sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 18-05-2008 - 03:34 AM