![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
03-01-2007, 03:05 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Imi doresc de ceva timp sa fac scufundari. Am avut odata ocazia cand am fost in Grecia dar nu am profitat de ea atunci si acum imi pare rau. Am vazut pe la televizor ca se fac scufundari si in Marea Neagra, dar nu cred ca poti vedea ceva. Ma gandesc ca la vara sa merg pe undeva unde se poate practica aceasta activitate. Are cineva experienta? Ceva sfaturi? Pe unde ati mers? Cum e? Am citit de curand ca in Cape Town (Africa de Sud) se pot face scufundari in cusca, alaturi de rechini. Suna bine
Oare se poate face "training" pentru scufundari pe undeva prin Romania? Cunoasteti vreun centru de scufundari acvatice? -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Nessie |
03-01-2007, 04:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Stiu ca la Costinesti se fac scufundari pe langa epava. Am vazut un reportaj la tv despre asta, dar cred ca era in vara lui 2005, iar de atunci sigur au mai aparut si alte centre.
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
03-01-2007, 06:14 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
si eu tot asa stiu nessie, iar in strainatate zicea pisik ca a facut scufundari in egipt, de fapt mai mult sotul ei. poate luati legatura pe net
-------------------- ![]() |
| albert |
03-01-2007, 08:49 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 19 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 29 |
Scufundari se fac in general in Egipt (statiunea Sharm el Sheikh), in Grecia, Croatia, Turcia... orienteaza-te in directia asta si eventual intreaba la o agentie de turism. In Romania am impresia ca cei de la scubadiver.ro organizeaza cursuri.
|
| Tzutzi80 |
22-05-2007, 07:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.790 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Eu una scufundari nu am facut. Insa am facut in Caraibe, in Bahamas si Bermuda, snorkeling. Absolut fantastic sa innoti printre toti pestii aceia colorati, de diverse dimeniuni, corali, stanci....superb. Recomand cu caldura!!!!!
Si echipamentul ![]() -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 03:00 PM |