![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ramo |
16-07-2008, 10:15 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.032 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Da am precizat si care luni??? Ca de la atata tuica nu prea mai stiu
-------------------- |
| dany |
16-07-2008, 10:33 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.262 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Gata , te-ai scos
Imi cer scuzele de riogoare ca am uitat ca ai bagat tuica cat cuprinde si nu mai stiai ce zici Si ai mai baut si gin .... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Mariana |
16-07-2008, 11:18 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| Ramo |
17-07-2008, 08:31 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.032 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Gata , te-ai scos Imi cer scuzele de riogoare ca am uitat ca ai bagat tuica cat cuprinde si nu mai stiai ce zici Si ai mai baut si gin .... Recunosc, ginul l-am baut cot la cot cu tine -------------------- |
| dany |
17-07-2008, 09:48 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.262 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata , frumoaso !
Te-ai apucat de numarat calorii sau inca nu ? La mine parca nu merge deloc : ma tin bine pana vin de la munca si apoi mananc doar aiurea -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Ramo |
17-07-2008, 01:10 PM
|
Nu m-am apucat ca nu pot cu Dany pe langa mine, da de luni ma apuc de ceva dieta.
-------------------- |
| aki |
17-07-2008, 02:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Buna Ramo.
Iti las pupici -------------------- |
| lourdess |
17-07-2008, 05:17 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 94 Inscris: 15-01-2008 Membrul Nr.: 617 Dispozitie: victorioasa Sex: Feminin |
Hello Ramo!
Care mai sunt planurile cu nunta? Iti las un |
| dany |
18-07-2008, 09:21 PM
|
Pe unde umbli ????
Sa aveti un WE superb ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Ramo |
20-07-2008, 07:45 PM
|
Am intrat doar sa va salut, vineri am plecat la Cluj si acum 2 ore m-am intors, am facut o baie, mi-am pus bigudiurile si cred ca ma bag in pat la tv.
Sa aveti o saptamana frumoasa si usoara. Pupici -------------------- |
| dany |
21-07-2008, 07:01 AM
|
Si tu sa ai o saptamana superba !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| julyalina |
21-07-2008, 07:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| aki |
21-07-2008, 07:38 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Ramo.O saptamina placuta iti doresc
-------------------- |
| Ramo |
21-07-2008, 09:52 AM
|
Neatza, a inceput o noua saptamana...de munca. Pe 5-6 cred ca merg in concediu, pana atunci mai trag tare.
De azi ma cumintesc putin si cu mancarea. La mic dejun o sa mananc un fruct si beau un iaurt, la pranz: pulpe de pui la gratar cu salata de rosii si castraveti si pt cina salata de fructe. Am cam pus un kg si tre sa scap urgent de el si daca se poate inca de vreo 2. -------------------- |
| Ramo |
21-07-2008, 02:28 PM
|
Am ajuns acasa, am dat o tura si prin piata de am luat rosii, castraveti si un pepene maaare, rosu si dulce!
Acum mananc 2 pulpe de pui la gratar cu salata de rosii si castraveti. Daca o sa imi mai fie foame pana diseara la pepene, mai mananc utina branza de vaci dietetica. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:21 AM |