left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Sentimentul de Deja Vu seperator Optiuni V right
Maybeline
mesaj 10-02-2007, 10:53 PM
Mesaj #1

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.250
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)
Sex: Feminin

Si eu sunt f curioasa sa stiu cum explica religia sentimentul de ``deja vu``. Sunt sigura ca l-am avut cu totii, cel putin eu il am destul de des si cei din jurul meu l-au semnalat de asemenea. Oare chiar exista reincarnare iar impresia asta,ca am mai trait o data faza asta sau ca am mai vazut undeva un loc in care mergem pt prima data, provine din amintirile unor vieti anterioare?

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
reflection21
mesaj 11-02-2007, 05:23 AM
Mesaj #2

Amiba

Raspunsuri: 7
Inscris: 11-02-2007
Membrul Nr.: 234
Dispozitie: Implinita

CITAT(Maybeline @ 10-02-2007, 12:53 PM) *

Si eu sunt f curioasa sa stiu cum explica religia sentimentul de ``deja vu``. Sunt sigura ca l-am avut cu totii, cel putin eu il am destul de des si cei din jurul meu l-au semnalat de asemenea. Oare chiar exista reincarnare iar impresia asta,ca am mai trait o data faza asta sau ca am mai vazut undeva un loc in care mergem pt prima data, provine din amintirile unor vieti anterioare?

In Biblie la un moment dat se spune ca Dumnezeu a pus in noi gandul vesniciei. Dumnezeu ne-a creat cu un scop, si ne-a creat intr-un anumit fel. Faptul ca noi am ales sa pacatuim, sa ne razvratim a adus multe consecinte grave. Insa noi suntem totusi creati de Dumnezeu cum am mai spus, si avem anumite caracteristici speciale. Dumnezeu este atemporal, e in afara timpului. Noi suntem asa legati de timp si nu putem gandi altfel, insa Dumnezeu este undeva deasupra timpului. El vede in acelasi "timp", daca pot sa ma exprim asa, prezentul de acum, si prezentul de acum 10 ani. E destul de complicat dar ideea e ca uneori acest sentiment de deja vu se leaga de ce am spus mai sus.

--------------------
Imagine

He is no fool who gives what he cannot keep to gain what he cannot lose. Jim Elliot
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Grace
mesaj 11-02-2007, 01:18 PM
Mesaj #3

Pestisor
**

Raspunsuri: 118
Inscris: 19-05-2006
Membrul Nr.: 2

Sunt statistici care spun ca aproape 2/3 din populatia adulta a avut sentimentul de deja vu.
Nimeni nu a venit cu un raspuns clar de ce avem acest sentiment, dar doctorii il legat de cateva boli (schizofrenie, epilepsie etc), psihologii cred ca e din cauza stresului si a confliectelor interioare, altii cred ca sunt ramasite din visele de noapte, iar o a patra categorie asociaza deja vu-ul cu abilitatile para pshicie, profetiile sau amintiri din vietile anterioare.

Biblia ne spune de persone care e posibil sa fi avut experiente asemanatoare prin harul profetiei (1 Corinteni, 14). Experinetele de tip deja vu ar putea fi datorita faptului ca Dumnezeu ne dezvaluie anumite lucruri inainte ca acestea sa se fi intamplat, dar e posibil ca aceast sentiment sa il avem si datorita faptului ca ceea ce se intampla e foarte asemanator cu o alta activitate din trecutul nostru si sa fie mai mult un fenomen psihologic decat unul spiritual.

--------------------
ImagineSuccess keeps You Glowing, But Only God keeps You Going!
+Quote Post
uka
mesaj 11-02-2007, 08:42 PM
Mesaj #4

Iepuras

Raspunsuri: 1.815
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

Si mie mi se intampl[a sa traiesc sentimentul de deja-vu, dar atunci cand mi se intampla stau putzin si ma gandesc daca la un moment dat chiar am mai facut asta, am mai fost acolo, mi s=a mai spus asta sau am visat!?!?
E f ciudat.. si nu am nici o explicatie..in momentul de fata traiesc un dej-a vu.. dar de care sunt sigura ca l-am mai trait cu cateva luni in urma... MAY stie despre ce vorbesc, si alte fete de pe aici...

--------------------
+Quote Post
Maybeline
mesaj 12-02-2007, 12:26 AM
Mesaj #5

Hiena

Raspunsuri: 4.250
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Multumesc fetelor pt raspunsurile voastre, m-am mai luminat un pic floare.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips!
+Quote Post
Gyggs
mesaj 08-02-2008, 11:53 AM
Mesaj #6

Amiba

Raspunsuri: 1
Inscris: 8-02-2008
Membrul Nr.: 692

Buna la toti

Mai una e sa ai seszatia de "de-ja vu" cateodata ,si alta e sa traiesti zilnic cu acest fapt
sa te trezestii si sa nu poti face nimic fara sa realizezi ca acest lucru l-ai facut ieri sau luna trecuta sau anul trecut ,si nu ma refer la rutina de zi cu zi.
Mi se intampla sa fiu in alt oras cu alti oameni si sa realizez ca am stat cu ei am vorbit cu ei aceleasi lucruri am facut aceleasi lucruri chiar luna trecuta sau saptamana trecuta.
Cum se poate cand eu deabia am fost in acel loc pentru prima data ...
EU UNUL NU-MI EXPLIC
+Quote Post
Sexymom
mesaj 09-02-2008, 11:27 AM
Mesaj #7

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.071
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Mie mi s-a intamplat ceva uimitor cu multi, multi ani in urma.
Cand eram mica m-am nascut in Militari , intr-o zona plina de case si gradini.Am crescut si m-am mutat in Berceni la bloc, si am inceput sa visez zilnic acelasi vis,ca eram in Militari , umblam printre case si ajungeam la o manastire, drumul era pavat, verde, plin de flori, ca intru inauntru si vad icoana lui Isus Hristos, si pasari care canta in copaci.
I-am povestit prietenei mele si ea a spus sa mergem pana acolo impreuna. Am mers cu ea si am descoperit ceea ce visasem, manastirea , drumul pavat si la intrare acea icoana care ma urmarea peste tot.
Am fost cuprinsa de o liniste uimitoare.Nu pot explica sentimentul care l-am trait.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 18-05-2008 - 05:08 AM