![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Bubble |
08-06-2006, 05:14 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 21-05-2006 Membrul Nr.: 8 |
Nu stiu cum fac, dar cand vine sesiunea, mereu mi se pare ca am alte lucruri mai bune de facut!
Acum de exemplu m-a apucat dragul de sporturi si nu imi mai vine sa stau sa invat. La voi cum e? Invatati cu drag si spor! Spuneti-mi si mie va rrog o metoda buna de invatare sau macar de concentrare! |
| Rino |
09-06-2006, 01:37 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 21-05-2006 Membrul Nr.: 7 Sex: Masculin |
Mi-aduc aminte cum ma simteam prin anul 3. :blink: Mi s-a parut cel mai greu pentru ca imi disparuse tot cheful de invatat si ma preocupau alte activitati. Eu aveam mania jocurilor pe calculator atunci.
Trebuie sa ai constiinta si sa inveti, chiar daca nu ai chef. E spre binele tau! Gandeste-te ca daca pici acum examenele, o sa trebuiasca sa inveti la vara sau si mai rau, anul viitor, cand sigur vor si si alte materii si alte tentatii. Bafta multa! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 10:51 PM |