left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Sex fara prezervativ, Care este momentul potrivit pentru asa ceva? seperator Optiuni V right
Brunette
mesaj 02-10-2006, 05:09 PM
Mesaj #1

Pestisor
**

Grup: Membri
Raspunsuri: 133
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 14
Sex: Feminin

M-am gandit daca sa pun intrebarea asta la Cabinetul medical sau aici.. eusa_think.gif (parca e mai bine aici wink1.gif)
Cat de repede sunteti dispusi sa renuntati la prezervativ intr-o relatie? Care sunt criteriile dupa care te ghidezi cand zici "Gata!"? Nu mai stiu ce sexolog zicea ca e recomandat ca macar 6 luni sa treaca din relatie ca cei 2 sa se gandeasca la asta. unsure.gif

Apoi inca o dilema. Ok, ati hotarat ca e timpul, dar cum faceti? Adica pur si simplu aveti incredere ca celalalt nu are si nici nu e purtator de boli? Mergeti amandoi la medic? Ce medic? huh.gif Ma gandesc ca e cam aiurea sa duci un barbat la ginecolog. wacko.gif Stiti ca se zice ca atunci cand faci sex neprotejat cu cineva, nu faceti doar cu persoana respectiva, ci si cu fostii parteneri si cu fostii parteneri ai fostilor etc. swoon.gif si oricata incredere ai avea in partener, parca in cea (cel) dinaintea ta nu ai. devil.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
energie07
mesaj 05-10-2006, 10:53 AM
Mesaj #2

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 5-10-2006
Din: Baia Mare
Membrul Nr.: 140
Sex: Masculin

Daca se zice ca e recomandat sa treaca minim 6 luni, in aceste 6 luni ma gandesc ca s-a facut de "cateva ori" sex. Totusi dupa atata timp si atata sex nu cred ca ar mai trebui sa se puna problema bolilor.
Prezervativul te protejeaza de boli si in acelati timp te protejeaza si de baby.gif .
Dupa cum ziceam, problema cu bolile ar cam trebui lamurita dupa cateva contacte sexuale. Hai ca o faci pe undeva cu cineva necunoscut, e de inteles ca e nevoie de prezervativ pentru a ramane sanatos, dar avand o relatie se presupune ca-ti cunosti partenerul.
Problema bolilor fiind rezolvata, mai ramane problema bebelasilor. Ce-a mai la indemana solutie e folosirea contraceptivelor. Aici mai ramane problema efectelor secundare. Cunosc un cuplu care s-a intors la prezervative pentru ca din cauza contraceptivelor castigi un pic in greutate si in plus mai trebuie sa faci si pauza de la ele.

--------------------
Devii si tinzi sa devii ceea ce pretinzi ca esti fara a fi.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Brunette
mesaj 05-10-2006, 11:05 AM
Mesaj #3

Pestisor
**

Raspunsuri: 133
Membrul Nr.: 14

hm... e rezolvata si nu prea faza cu bolile. Sunt multe boli cu transmitere sexuala care nu se manifesta la barbat si el poate fi doar purtator. Dupa cele 6 luni sa zicem ca exita incredere, dar poate nici el nu stie ca e posesor de probleme si ca fata te trezesti cu diferite boli de care nu sti cum sa mai scapi sau si mai rau nici nu iti dai seama de unde le ai. blink.gif

iar la faza ca te ingrasi de la anticonceptionale e mult de discutat. Pe ascurt ar fi ca nu ele te ingrasa, doar iti dau pofta de mancare si depinde de fiecare in parte cat de bine se abtine. wink1.gif Plus ca acum, multe din anticonceptionalele de pe piata nu mai au aceasta reactie adversa.
+Quote Post
himere2005
mesaj 05-10-2006, 11:10 AM
Mesaj #4

Lama

Raspunsuri: 5.827
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

si la faza cu prezervativul pot aparea probleme, la noi s-a rupt acum citiva ani, ma gindesc ca poate prinsese vreo bula de aer biggrin.gif si am luat imediat postinor 2

--------------------
Imagine
+Quote Post
energie07
mesaj 05-10-2006, 11:25 AM
Mesaj #5

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 5-10-2006
Din: Baia Mare
Membrul Nr.: 140
Sex: Masculin

Daca e chiar atat de problematica faza cu bolile atunci singura solutie e un control medical. Daca imi zici ca nici medicul nu descopera toate bolile atunci inseamna ca esti nevoita sa folosesti prezervativul in continuare pana la inventarea de noi tehnologii smile.gif
Acu sa nu zici ca nu stii cum sa-i spui ca e cazul sa-si faca niste teste.

La anticonceptionale nu ma bag. N-am folosit si nici nu intentionez doh.gif

CITAT(Brunette @ 05-10-2006, 12:05 PM) *

hm... e rezolvata si nu prea faza cu bolile. Sunt multe boli cu transmitere sexuala care nu se manifesta la barbat si el poate fi doar purtator. Dupa cele 6 luni sa zicem ca exita incredere, dar poate nici el nu stie ca e posesor de probleme si ca fata te trezesti cu diferite boli de care nu sti cum sa mai scapi sau si mai rau nici nu iti dai seama de unde le ai. blink.gif

iar la faza ca te ingrasi de la anticonceptionale e mult de discutat. Pe ascurt ar fi ca nu ele te ingrasa, doar iti dau pofta de mancare si depinde de fiecare in parte cat de bine se abtine. wink1.gif Plus ca acum, multe din anticonceptionalele de pe piata nu mai au aceasta reactie adversa.

--------------------
Devii si tinzi sa devii ceea ce pretinzi ca esti fara a fi.
+Quote Post
alina obsy
mesaj 20-11-2006, 03:42 PM
Mesaj #6

Amiba

Raspunsuri: 40
Inscris: 1-09-2006
Membrul Nr.: 124

Cunosc cupluri ce au avut incredere si nu au mai folosit prezervativul dupa cateva luni cu acelasi partener si tot au patit-o!!! Unul din ei are o aventura ocazionala fara prezervativ si nu-si anunta partenerul pt a nu-si risca relatia...Si partenerul ocazional iti face un "cadou"- o boala cu transmitere sexuala, chiar grava daca ne gandim la hepatita cronica sau infectia HIV.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Octavian87
mesaj 06-12-2007, 08:45 AM
Mesaj #7

Amiba

Raspunsuri: 2
Inscris: 11-11-2007
Membrul Nr.: 498

CITAT(Brunette @ 02-10-2006, 06:09 PM) *

M-am gandit daca sa pun intrebarea asta la Cabinetul medical sau aici.. eusa_think.gif (parca e mai bine aici wink1.gif)
Cat de repede sunteti dispusi sa renuntati la prezervativ intr-o relatie? Care sunt criteriile dupa care te ghidezi cand zici "Gata!"? Nu mai stiu ce sexolog zicea ca e recomandat ca macar 6 luni sa treaca din relatie ca cei 2 sa se gandeasca la asta. unsure.gif

Apoi inca o dilema. Ok, ati hotarat ca e timpul, dar cum faceti? Adica pur si simplu aveti incredere ca celalalt nu are si nici nu e purtator de boli? Mergeti amandoi la medic? Ce medic? huh.gif Ma gandesc ca e cam aiurea sa duci un barbat la ginecolog. wacko.gif Stiti ca se zice ca atunci cand faci sex neprotejat cu cineva, nu faceti doar cu persoana respectiva, ci si cu fostii parteneri si cu fostii parteneri ai fostilor etc. swoon.gif si oricata incredere ai avea in partener, parca in cea (cel) dinaintea ta nu ai. devil.gif

ce sa-ti spun,in cele mai multe cazuri partea barbateasca decide cu sau fara,eu nu folosesc prezervativul, cand am o relatie din prima zi imi fac parere despre ea si dupa hotarasc cu sau fara.
cu prezervativ mai bine nici sa n-o faci caci nu este nici o placere. nu stiu cum din parte domnisoarelor, dar din partea barbateasca e nasol
+Quote Post
amalia0701
mesaj 06-12-2007, 09:14 AM
Mesaj #8

Taz

Raspunsuri: 3.589
Membrul Nr.: 13

CITAT(Octavian87 @ 06-12-2007, 08:45 AM) *

CITAT(Brunette @ 02-10-2006, 06:09 PM) *

ce sati spun,in cele mai multe cazuri partea barbateasca decide cu sau fara,eu nufolosesc prezervativul,cand am o relatie din prima zi imi fac parere despre ea si dupa hotarasc cu sau fara
cu preervativ mai bine nici sa no faci caci nu este nici o placere.nustiu cum din parte domnisoarelor dar din partea barbateasca e nasol

Octavian ce faci tu e un fel de ruleta ruseasca.
Pana acum ai avut noroc.
Dar mi se pare ca gresesti.
Oamenii mor a azi de hepatitac C, B, ca sa nu mai vorbim de Hiv.

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
last word
mesaj 08-12-2007, 03:05 PM
Mesaj #9

Neinregistrat

sunt mai mult decat de acord cu tine amalia,ca sa nu mai vorbim de cancerul intrauterin...sad.gif
+Quote Post
lulu
mesaj 25-05-2008, 09:21 PM
Mesaj #10

Amiba

Raspunsuri: 3
Inscris: 25-05-2008
Membrul Nr.: 1.013

eu am renuntat cind am fost sigura ca e numai cu mine blink.gif
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 6-07-2008 - 01:33 AM