![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
24-07-2008, 11:45 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mie imi plac amandoua, unde vreti voi.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| amalia0701 |
24-07-2008, 11:57 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.803 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Shorley io votez cu ambele amandoua maini Stii ca io am "filinguri" acolo . -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
24-07-2008, 12:20 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Si mie imi place in Shorley, au o salata de pui de te lingi pe degete.Si nectar de piersici rece.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Nessie |
24-07-2008, 12:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Stii ca io am "filinguri" acolo . Stiu, stiu. Si mie imi place in Shorley, au o salata de pui de te lingi pe degete.Si nectar de piersici rece. Ei, salata. Deci ramane Shorley, miercuri, ora 19:30. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
24-07-2008, 12:50 PM
|
Nu uitati
Daca alte fete nu pot ajunge miercuri, eu ma pot vedea cu ele si luni seara, sau in cursul zilei, cand au pauza de masa sau cand au ele liber. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| butterfly |
26-07-2008, 03:34 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 649 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
eu luni is in buc :-s nush pana cand seara
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQKy3Yi/] ![]() [/url] |
| Ramo |
27-07-2008, 10:52 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.033 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Sexy, sa ai un drum bun si relaxare multa in tara!
-------------------- |
| Sexymom |
27-07-2008, 01:24 PM
|
Fete dragi , eu plec spre aeroport, daca aveti nevoie de nr. meu de tel.il au Nessie, Anca,Ella,Alina,Amalia,Tinem legatura.
Pe curand, o sa imi fie dor de voi, dar am sa revin cu multe poze si impresi. Imi pare rau ca nu te vad si pe tine Ramona -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Ramo |
28-07-2008, 09:00 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.033 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Data viitoare nu scapi de noi.
-------------------- |
| amalia0701 |
29-07-2008, 05:26 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.803 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Io sper ca maine la 12 sa urc in IC, ajug pe la ora 15.
Vorbim la teleofone si ramane 19:30 cel tarziu la Shorley. A facut cineva rezervare? -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
29-07-2008, 05:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Io sper ca maine la 12 sa urc in IC, ajug pe la ora 15. Vorbim la teleofone si ramane 19:30 cel tarziu la Shorley. A facut cineva rezervare? Nu fac rezervari, dar au locuri suficiente. Ne gasim noi pe acolo. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
30-07-2008, 07:52 AM
|
M-am intalnit pana acum cu Axe, nu ma asteptam sa fie asa de frumoasa, deschisa si desteapta, am petrecut cateva ore super relaxante cu ea, mi-a prins tare bine.
Astazi ma vad si cu ...Ella, chiar am emotii Va imbratisez si cand ajung acasa va scriu din nou. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| nusarich |
30-07-2008, 12:35 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Sexy, eu iar nu am cum sa ajung. Deh, azi devin om cu acte si abia dupa-amiaza (adica dupa ce ajung acasa de la job) merg sa-mi iau buletinul.
Tu pleci cu avionul? Daca da, cand pleci? Ca poate trag o fuga in aeroport sa te vad macar asa, pe fuga... Sau daca mai stai cateva zile prin Bucuresti poate ajung sa te vad atunci. Ce zici? -------------------- |
| dany |
30-07-2008, 10:58 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.262 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
M-am intalnit pana acum cu Axe, nu ma asteptam sa fie asa de frumoasa, deschisa si desteapta, am petrecut cateva ore super relaxante cu ea, mi-a prins tare bine. Ce ma bucur ca te-ai vazut cu ea !!!!!!! Si ma bucur tare mult ca ai vazut-o exact cum am vazut-o eu anul trecut cand a venit la mine - muuuult mai frumoasa decat in poze - si ca v-ati inteles bine ! Asteptam poze de la intalnirea din seara asta !!!!!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| anca veselie |
31-07-2008, 10:26 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
aseara a fost super super la intalnirea cu fetele. am fost mai putine, sexi scumpa ca de obicei, super bronzata si... sexi
de ina si de alina nu mai zic nimic -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 09:15 AM |