![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Brunette |
20-02-2007, 12:49 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
As vrea ca cel care doreste sa-si deschida o afacere proprie sa gaseasca aici informatii utile despre ce e bine sa faca si ce nu. Poate cei care au o afacere ne spun si cateva lucruri concrete care ne-ar putea ajuta.
Incep eu: - trateaza-ti clientii cu respect. fiecare dintre ei e important - angajatii tine-i mereu aproape, dar nu va trageti de sireturi - trebuie sa ai bani la inceput sa poti supravietui 6-12 luni fara venituri in functie de activitate - alege un domeniu la care te pricepi si care iti place |
| himere2005 |
20-02-2007, 02:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu nu am avut propria afacere dar am stat si am observat-o pe a altora
- fii la curent cu legile ca sa nu ai surprize neplacute, nu stii cat de pregatit este contabilul tau sau restul angajatilor - daca ai clienti vechi, incearca sa nu strici relatiile cu ei ca nu stii daca vor aparea asa usor unii noi si respecta zicala: clientul nostru, stapanul nostru - angajatii trebuiesc urmariti indeaproape, tacit, ca in general isi cam fac de cap. gaseste metode sa-i stimulezi pe cei vechi, care deja si-au format o experienta, e greu sa angajezi in permanenta noi persoane si in care nu stii daca poti avea incredere -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
20-02-2007, 02:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
- respecta-ti cuvantul dat. Mai bine nu promite daca nu esti siugr
- ai grija cu cine te asociezi - pastreaza separat finantele personale de finantele firmei, indiferent cat de mica e afacerea - imaginea conteaza si pentru angajati si pentru parteneri/clienti -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 01:32 PM |