![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
05-02-2007, 09:48 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Stie ca cu el am fost la magazin
Azi am atit de lucru,dar nu ma pot apuca.Am de facut niste masurari,dar nu pot intra in aule ca studentii petrec orele -------------------- |
| Karin |
05-02-2007, 12:12 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Buna Aki!
Probabil ca Sergiu o sa iti faca o surpriza... Asa mi se intampla si mie: cand vad ceva ce imi place, imi ramane sufletul acolo...si fac tot posibilul sa imi cumpar! Cateodata reusesc, altadata nu... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
05-02-2007, 01:08 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
06-02-2007, 10:12 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
De unde te-ai luat draga?Ce dor mi-a fost de tine Buna Aki! Probabil ca Sergiu o sa iti faca o surpriza... Asa mi se intampla si mie: cand vad ceva ce imi place, imi ramane sufletul acolo...si fac tot posibilul sa imi cumpar! Cateodata reusesc, altadata nu... Karin am fost cu el la magazin aseara si mi-a luat pantalonii si bluza.Sunt inebunita de fericire,doar asa de tare mi-a placut.Masurind hainele si vazindu-ma in oglinda mi s-au umplut ochii de lacrimi in ce hal am ajuns.Acum nu pot sa-mi permit nimic cu spatele gol sau cu burta goala.Sunt atit de grasa Deci clikul cel mult asteptat a fost eri.Sunt inrolata in rindurile de montiste. Deci la micul dejun am avut asa: Cu 15 min inainte de mincare am mincat o portocala Ceai fara zahar si fara alti indulcitori Pine de tarite cu vinata coapta O bucatica mica de pastrama afumata. Gustari nu fac Prinzul: Portocala Ton spalat de ulei cu suc de lamiie Zacusca Si as vrea sa intreb,as pute minca zacusca cu pine de tarite?Zacusca are ulei -------------------- |
| aki |
06-02-2007, 12:15 PM
|
Am fost la magazin si mi-am cumparat lapte degresat(lapte praf),cereale(ovaz).Dimineata o sa inmoi cerelele in lapte.
Chefir degresat si o pine de tarite. La masa ma ton si zacusca.As putea sa mininc zacusca cu pine de tarite? -------------------- |
| Nessie |
06-02-2007, 12:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu inteleg ce regim vrei sa tii!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
06-02-2007, 12:21 PM
|
Era scris mai sus
Deci clikul cel mult asteptat a fost eri.Sunt inrolata in rindurile de montiste. -------------------- |
| Nessie |
06-02-2007, 12:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pai atunci nu poti manca zacusca cu paine, pentru ca zacusca are ulei...mult ulei!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
06-02-2007, 12:56 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.802 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
De unde te-ai luat draga?Ce dor mi-a fost de tine Buna Aki! Probabil ca Sergiu o sa iti faca o surpriza... Asa mi se intampla si mie: cand vad ceva ce imi place, imi ramane sufletul acolo...si fac tot posibilul sa imi cumpar! Cateodata reusesc, altadata nu... Karin am fost cu el la magazin aseara si mi-a luat pantalonii si bluza.Sunt inebunita de fericire,doar asa de tare mi-a placut.Masurind hainele si vazindu-ma in oglinda mi s-au umplut ochii de lacrimi in ce hal am ajuns.Acum nu pot sa-mi permit nimic cu spatele gol sau cu burta goala.Sunt atit de grasa Deci clikul cel mult asteptat a fost eri.Sunt inrolata in rindurile de montiste. Deci la micul dejun am avut asa: Cu 15 min inainte de mincare am mincat o portocala Ceai fara zahar si fara alti indulcitori Pine de tarite cu vinata coapta O bucatica mica de pastrama afumata. Gustari nu fac Prinzul: Portocala Ton spalat de ulei cu suc de lamiie Zacusca Si as vrea sa intreb,as pute minca zacusca cu pine de tarite?Zacusca are ulei Pastrama nu avea ce cauta la MD cu paine; Zacusca potzi manca pe ardei sau brinza, dar niciodata pe paine. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| aki |
06-02-2007, 01:12 PM
|
Clar
Ton cu zacusca se poate?Fara pine Fetelor va rog uitati-va si dupa ce mininc eu.Si mai dati-mi una dupa cea fa sa ma corectez.Sergiu azi m-a prevenit ca dac imi scade funduletul lui,ma inchide in casa si ma hraneste pina ma fac la loc -------------------- |
| Nessie |
06-02-2007, 01:30 PM
|
Dar spune-i ca deja nu mai e vorba de mai mult sau mai putin frumoasa.
Fa-l sa inteleaga cat de important e pentru tine sa slabesti si ca asta te-ar face dericita. Nu vrea sa fii mai fericita? Spune-i ca daca te sustine si e alaturi de tine iti arata ca tine la tine cu adevarat si te ajuta sa realizezi ce ti-ai propus. Pe langa aspectula sta, mai spune-i ca e si problema financiara, pentru ca ar trebui sa iti schimbi toate hainele, ca nu te mai incap. Pune piciorul in prag si vorbeste cu el. Ton cu zacusca merge, dar nu stiu cat de bun e. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
06-02-2007, 01:44 PM
|
O sa mearga.Daca nu merge il mai imping si tot va merge
Ce pot sa mininc diseara si pina le ce ora am voie?Stiu ca v-am inebunit dar sunt stresata cu dieta aceasta -------------------- |
| Lacry |
06-02-2007, 01:46 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Tii si tu Monti? Si eu
Mi-am facut ieri vinete coapte cu ardei gras copt(aveam la congelator), le-am mixat cu putin ulei de masline, sare si usturoi pisat... Eu zic ca salata asta merge cu telemea de vaca, mai slaba... incearca si tu! Acest mesaj a fost editat de Lacry: 06-02-2007, 01:50 PM -------------------- |
| aki |
06-02-2007, 01:50 PM
|
Chefir acum am voie sa beau?
Tii si tu Monti? Si eu Mi-am facut ieri vinerte coapte cu ardei gras copt(aveam la congelator), le-am mixat cu putin ulei de masline, sare si usturoi pisat... Eu zic ca salata asta merge cu telemea de vaca, mai slaba... incearca si tu! Ma tin dra dupa tine.Nu vreau sa le mai bat pe fete la cap.Intru pe la tine dar sa aflu ceva.Nu te superi ca te voi bate si pe tine la cap -------------------- |
| Lacry |
06-02-2007, 01:53 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Nu-i nici o problema, doar sa nu te superi daca nu raspund imediat... caci Moaca
Da, daca nu combini cu glucide... deci nu cu paine sau alte fainoase! Lactatele au ceva lipide, exceptandu-le pe cele cu 0.1% fat. Iar combinatia glucide-lipide 0.1% este admisa numai la micul dejun. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:15 AM |