![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
15-03-2007, 11:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut la toata lumea.La noi azi e frumos afara, a esti un soare frumos de-ti vine sa treci la fusta.Dar injectiile astea imi dau batai de cap,ma tem sa nu racesc.Mi-i interesant cum de Sergiu azi nu mi-a dat puloverul cel cu git.Asa am umblat imbracata pina acum ca o gogoasa.Zice ca nu cumva sa racesc,dupa ce am cheltuit o suma bunicica pe pasarica mea
-------------------- |
| julyalina |
15-03-2007, 12:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
as vrea sa ies si io la plimbare prin parc wk asta dar am treaba ce mai face Graph? mai mananca florile? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
15-03-2007, 12:54 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Nu mai mininca ca le-am strins pe toate din jurul lui.Lasa sa stea fara oxygen daca-i prost
Dar pina in seara gaseste el cu ce sa se ocupe.Cel mai rau e ca napirleste acum -------------------- |
| ina_ceva |
15-03-2007, 04:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cel mai rau e ca napirleste acum De ce nu pui aspiratorul direct pe el -------------------- |
| aki |
16-03-2007, 08:34 AM
|
Cel mai rau e ca napirleste acum De ce nu pui aspiratorul direct pe el Pentru ca mi-i frica sa nu-l minince Salut la toata lumea.Acum am volanta si ma doboara somnul.Am dormit toata noaptea cu geamul deschis,aer curat,am dormit somn de moarte.Nici nu stiu cind s-a facut ziua.Cind m-am trezit dormeam in continuare.M-am dus la frigider am scos borcanul cu Nutela pentru tartine,l-am scapat jos pe gresie,la-m facut bucati,strins pe faras aruncat la gunoi,culcat, dormit mai departe -------------------- |
| julyalina |
16-03-2007, 08:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Cind m-am trezit dormeam in continuare.M-am dus la frigider am scos borcanul cu Nutela pentru tartine,l-am scapat jos pe gresie,la-m facut bucati,strins pe faras aruncat la gunoi,culcat, dormit mai departe -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Karin |
16-03-2007, 09:21 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Deci borcanul de Nutella s-a intins pe jos si nu pe picioarele tale!
Te pup, ai grija de tine, bea o cafea ceva sa iti revii! P.S. Asta imi aduce aminte de experintele mele din diminetile in care dormeam pe mine si luam la rand toti peretii din casa pana ajungeam la baie! Noroc ca nu sunt multi si nu aveam atatea cucuie! -------------------- ![]() |
| buretel |
16-03-2007, 10:46 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| Nessie |
16-03-2007, 10:48 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Deci alta data sa nu mai cumperi Nutella, bine zice Buretzel!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
16-03-2007, 12:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ce e aia "volanta"?
-------------------- |
| buretel |
16-03-2007, 12:29 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Ce e aia "volanta"? volanta este sedinta saptamanala pe care o are aki, in birou la sefu', cu toti angajatii de obicei, iese cu scantei, daca nu au lucrat ok toata saptamana -------------------- |
| ina_ceva |
16-03-2007, 12:41 PM
|
Merci, buretzel!
Aki, sper ca saptaman asta nu s-a lasat cu scantei -------------------- |
| aki |
16-03-2007, 01:01 PM
|
Nu pentru mine era Nutella,era pentru ai mei pentru tartine Cind m-am trezit dormeam in continuare.M-am dus la frigider am scos borcanul cu Nutela pentru tartine,l-am scapat jos pe gresie,la-m facut bucati,strins pe faras aruncat la gunoi,culcat, dormit mai departe Cum sa dorm daca sunt la sirbici? Deci borcanul de Nutella s-a intins pe jos si nu pe picioarele tale! Te pup, ai grija de tine, bea o cafea ceva sa iti revii! P.S. Asta imi aduce aminte de experintele mele din diminetile in care dormeam pe mine si luam la rand toti peretii din casa pana ajungeam la baie! Noroc ca nu sunt multi si nu aveam atatea cucuie! Karinus trimite-mi si mie poza cu botosul asta de la profil ca-mi vine sa-l mininc Deci alta data sa nu mai cumperi Nutella, bine zice Buretzel! Mine lucram draga Gabit,pentru 9 martie asa ca s-a dus cu somnul Ce e aia "volanta"? volanta este sedinta saptamanala pe care o are aki, in birou la sefu', cu toti angajatii de obicei, iese cu scantei, daca nu au lucrat ok toata saptamana Just....Stai jos 10 pe azi Merci, buretzel! Aki, sper ca saptaman asta nu s-a lasat cu scantei azi a fost calm. -------------------- |
| buretel |
16-03-2007, 01:03 PM
|
volanta este sedinta saptamanala pe care o are aki, in birou la sefu', cu toti angajatii de obicei, iese cu scantei, daca nu au lucrat ok toata saptamana Just....Stai jos 10 pe azi ieeee ps: nu ne-ai mai scris demult ce mai papi tu, ce meniuri mai ai -------------------- |
| aki |
16-03-2007, 01:08 PM
|
Stai jos pe scaun,sau esti in picioare?
Asaza-te jos sa nu te i-a cu ameteli.Deci dimineata pap cozonac,tartine cu dulceta mezeluri.La amiaza mai nimic,seara maliguta cu jumeri si ma bag in pat Acest mesaj a fost editat de aki: 16-03-2007, 01:10 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:11 AM |