![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
27-09-2006, 07:58 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Merci mult Liliana.Pe astea le-am gasit si eu.Am facut ceva di propriile fantezii.Plec la BIT.Cind revin mai scriu Fantezie... Lucrez in mediu militar. Nu am contact in momentul de fata cu acea zona despre care vorbesti...am schimbat biroul de vreo juma' de an....nu mai am contact cu modele de procura si alte alea. Sorry... -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
27-09-2006, 01:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
De atitea zile am umblat la BIT sa-mi ridic documente,ca azi sa-mi dau seama ca nu am buletin si ca nu am cu ce ridica actele
Merci mult Liliana.Pe astea le-am gasit si eu.Am facut ceva di propriile fantezii.Plec la BIT.Cind revin mai scriu BIT nu e Banca Tiriac?....Vaaaaaaiiii....pai acolo am facut eu circ... Liliana BIT-ul e Biroul de Inventariere Tehnica -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
27-09-2006, 01:38 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.802 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
27-09-2006, 01:41 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
De atitea zile am umblat la BIT sa-mi ridic documente,ca azi sa-mi dau seama ca nu am buletin si ca nu am cu ce ridica actele Sorry pentru BIT Acest mesaj a fost editat de lliliana: 27-09-2006, 01:46 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Lacry |
27-09-2006, 06:22 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Azi am avut o zi incarcata, dar tot trecui sa vad ce faci. Ma intreaba Moaca
-------------------- |
| aki |
28-09-2006, 06:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Draga Lacry,zi-i Mokai ca buletinul e la tribunal
Salut la toate fetili9,vorba Mokai Vreau sa pun niste poze,dar nu stiu cum -------------------- |
| lliliana |
28-09-2006, 06:53 AM
|
|
Neataaaaaa....o zi buna, frumoasa, plina de bucurii:). Mua...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
28-09-2006, 07:08 AM
|
Merci Liliana si tie desemenea
Sunt cheauna de somn.Tare mare friculita am tras noaptea aceasta.Am fost cu Sergiu la medic cu migdalele astea nenorocite,ia dat un tratamnent cu pincilina.Dar ele tot cresc,sunt asa de mari ca deacum nici saliva nu poate inghiti nu barem mincare.El saracul n-a inchis un ochi toata noaptea,se temea sa nu se inaduse. Spre seara am simtit si eu ca ma doare in git si am avut si temperatura.Am luat niste pastile care i s-au perscris lui Sergiu.Nu stiu despre ce virus poate fi vorba.Si de ce medicii de la spital nu i-au spus ca transmisibila boala?Acum ne temem de Danuta sa nu o ia si ea de la noi.O tinem mai departe de noi,dar oare o sa ajute? -------------------- |
| luchi |
28-09-2006, 07:23 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Vezi ca s-a luat titlul de moka, asa ca poti sa-mi zici cum vrei tu Imi pare rau ca esti bolnava, ai grija de tine si neaparat mergi la doctor. Cat despre poze, vrei sa le pui aici, in jurnal? nu le poti pune in galeria foto, ca pe celelalte? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
28-09-2006, 07:27 AM
|
Am vrut sa le pun pe pagina
-------------------- |
| luchi |
28-09-2006, 07:33 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Paaai..faci asa: 1. intri aici : http://www.imageshack.us/ 2. apesi butonul browse, selectezi poza din calculator 3. dupa ce ai selectat poza, apesi butonul host it 4. copii ultimul cod - direct link to image , si apesi butonul image de sus, din fereastra in care scrii mesajul pentru forum, si scrii acolo codul -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
28-09-2006, 07:40 AM
|
|
Da-i multe ceaiuri calde (nu fierbinti)...ceva de gat care sa contina albastru de metil. Si Trebuie neaparat antibiotice cred. Sa nu faca puroi. Si poate sa faca gargara cu ceva...sunt tot felul de solutii.
Batraneste stiu ca se pun cartofi cruzi taiati felii pe gat si se invelesc cu un fular ceva...iar in gat -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
28-09-2006, 08:16 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.802 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Sanatate! -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| aki |
28-09-2006, 08:36 AM
|
Da-i multe ceaiuri calde (nu fierbinti)...ceva de gat care sa contina albastru de metil. Si Trebuie neaparat antibiotice cred. Sa nu faca puroi. Si poate sa faca gargara cu ceva...sunt tot felul de solutii. Batraneste stiu ca se pun cartofi cruzi taiati felii pe gat si se invelesc cu un fular ceva...iar in gat Merci mult Liliana.As vrea sa le frec eu cu ceva cu o solutie ceva,dar nu suporta nimic,ma tem pentru el Sanatate! Merci Amalia Danuta la 1 septembrie ![]() ![]() Danuta in timpul liber ![]() ![]() -------------------- |
| amalia0701 |
28-09-2006, 08:37 AM
|
|
Frumoasa fata ai!
Sa fie santoasa! -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 09:00 AM |